lillith82 -> RE: Klomifen-kdaj ste zanosile??? (13.5.2014 11:43:27)
|
Da še jaz napišem svoje izkušnje. Jemala Clomid 3 mesece od 3. do 7. dneva, brez UZ. V prvem mesecu stimulacije zagledala +, ki se je čez par dni poslovil. Naslednja 2 ciklusa ni bilo rezultatov. Nato sem šla na laparo in histeroskopijo, kjer so mi odkrili endometriozo in pregrado v maternici ( to je bilo januarja letos). Seveda sem po operaciji dobila upanje da zdaj pa bo, vendar žal ni bilo nič. Dr. Zorn mi je predlagal IVF, vendar sem rekla da hočem počakat še nekaj ciklusov, če bi mogoče uspelo brez tega. Sedaj sem 2. ciklus stimulacije s Femaro. Prejšni ciklus na 10. dan pridelala en folikel 17mm in en kup malih 12mm, vendar je bil endometrij pretanek 3,5mm, dobila sicer stop injekcijo, čeprav sem vedela da ne bo nič iz tega. Sedaj jemljem Femaro 2. ciklus. V petek imam UZ, pa da vidimo kaj bo. Ta ciklus pijem še krvomočnico, če bo kaj pomagala odebelit sluznico. Če še ta ciklus ne bo nič, odneham. Po ca. 3 letih imam dosti vseh preiskav, tablet, hormonov, itd in se vdajam. Če kdaj zagledam + bom zelo srečna, če ne, pač ne.
|
|
|
|