Cikacaka -> RE: Klomifen-kdaj ste zanosile??? (11.7.2013 23:04:08)
|
Pozdravljeni, sem nova na tem forumu in se se prijavila z namenom, da izvem nekatere podatke o klomifenu. Upam, da mi boste znale odgovoriti ;) Klomifen sem vzela ta mesec prvič, po 1t od 3-5 dne. Imela sem UZ v ponedeljek, kjer se je v levem jajčniku vse videlo lepo in prav, v desnem je pa zgledalo malo bolj čudno, zato mi je G naredil test nosečnosti, ki je bil negativen. Njegov komentar je bil, da je lahko odebeljena sluznica in se zato tako vidi. V glavnem, v sredo sem imela ponovno UZ, kjer se je videlo, da sta že oba jajčnika prazna, torej je do ovulacije že prišlo...po moje že v torek zvečer, sodeč po izcedku in znakih. Spolni odnos sva imela nazadnje v nedeljo. Zanimajo me predvsem reakcije na klomifen. Sama sem bila ekstremno napihnjena od vsega začetka jemanja. Dvakrat me je oblila vročina..predvidevam, da podobno kot v meni. Vse me je špikalo, itd. Imela sem v glavnem svega i svašta :) Zadnja M je bila tudi neka čudna, zato če bi me bolele še prsi bi mislila da sem noseča :)) Me pa zanima ena stvar posebno..danes je torej dan-dva od ovulacije in mene tišči nonstop lulat. Ne vem če nisem šla že 50x. Nič me ne peče, tako da ni mehur kriv. Tudi v samem spodnjem delu trebuha še zmeraj čutim napetost kot pred ovulacijo, napihnjenost prav tako, špikanje itak... čutim pa tudi neko toploto odznotraj. Ne vem kako naj opišem, kot da mam vgrajen grelec v spodnjem delu trebuha :)) . A je mogoče da klomifen povzroči take reakcije? Mi je popolnoma jasno, da ob morebitni oploditvi ne bi čutila nič, zato predvidevam, da je za to kriv klomifen. A bo to zdaj vsak mesec tako. Se mi zmeša...pa mojemu zraven mene tud :)
|
|
|
|