teodora75
|
No, upam da ne boste res čisto vse samo na FB pobegnile. Jaz pač definitivno ostajam (samo) tukaj. Te dni sem kar v redu, je bilo pa nekaj časa nazaj groooooozno. Slabo, da sem mislila, da me bo konec. Pa nič bruhala, samo slabo skozi ves dan (in noč). Potem sem imela celo par dni prebavne težave (drisko) in potem je ta slabost kar čudežno izginila. Huh, grem pa res že v 12 teden in kar bežijo dnevi. seveda, saj je za tistimi, ki ste na začetku meseca že tudi nuhalna mimo. Jaz jo še čakam, čeprav malo z 'grenkim priokusom', saj se mi zdi tale sistem pri nas res trapast. Ker sem že toliko stara (38), mi pripada pač ena od 'ta hudih' preiskav - amniocinteza ali tista druga (sem pozabila kako se reče). In če to zavrnem, mi pa nuhalna sedaj več ne pripada, čeprav je ravno 10x cenejša. In to so spremenili lani, do sedaj si namreč to lahko nekako vnovčil. Ker me niti ne zanima takooo zelo rezultat oz le ta ne bi/ne bo nič spremenil, saj bi dete v vsakem primeru obdržala, še razmišljam, ali naj sploh grem. Sem itak že naročena pri Pušenjaku in imam datum, mi je pa malo trapasto. 'štajerkanekaj' (se mi zdi, oprosti, sem pozabila nick), v glavnem tista, ki je tudi toliko stara, kaj si se ti odločila? Pa seveda sem opazila na novo 'razkrito' Lananai in spomnim se tvoje opice in tudi nicka. Kje smo že bili skupaj, pri sept ali nov. ? Se mi zdi, da tazadnjih, če se ne motim. V glavnem, kot sem že rekla, naj kljub vsezvenečemu FB še tukaj katera kaj kdaj napiše.... Srečno! T.
|