|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2013
18.3.2013 23:00:14   
barbet
Hojla drage sonosečke.
Sem še ena nova, ki pristopa k vam. Vidim, da ste že zelo aktivne, zato sem na hitro preletela za nazaj, od zdaj naprej pa kaj več. Sem pa tudi jaz za fb, ker se spomnim, kako me je že v prvi user posted image tale rr zafrkaval.

Bom pa na koncu vašega seznama, ker imam pdp po mojih izračunih 30. 10., pregled pa šele 3. 4.
Doma imamo že 2,5 let staro punčko, pa želela sva kar hitro še enega, ampak prej na žalost ni uspelo. Enkrat sem imela vmes spontani splav in močno razumem vse tiste, ki se vam je to zgodilo user posted image En močan user posted image za vse. Jaz sem zdaj prav vesela, čeprav se čudno sliši, da sem crknjena in mi je slabo, ker vsaj vem, da sem noseča.

Vam povem še podatke, ostalo pa v prihodnjih dneh - kolikor bom uspela čvekat, ker me služba in hčerka kar okupirata user posted image .

barbet: 35 let, LJ, 3user posted image , 1user posted image , PDP 30. 10. (ko bo uradno, pa mogoče kaj drugega)

Uživajte s svojimi trebuščki user posted image

(odgovor članu cognac)
Neposredna povezava do sporočila: 351
21.3.2013 21:44:39   
Alex1234
Pozdravljene! Prejšnji teden sem imela pregled, zaenkrat vse ok, rok ostaja 24. 10. počasi se moram naročiti na NS. Počurim se super, včasih imam občutek slabosti,a ne tako hudo, da bi bruhala. Takrat pomaga, da nekaj pogrickam.
jaz se vam na fbju ne bom pridružila, vas bom kar tu brala, vztrajam brez fb profila.

Fajn vas je brati in vedeti, da nas je kar nekaj :)

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 352
22.3.2013 8:21:23   
Eevee
Hej vsem!

Dobrodošle nove, pozdravčke "ta starim" oktobrkam! Mi smo včeraj uspešno prestali nuhalno svetlino! user posted image Z user posted image vse ok, videlo se je že marsikaj, NS pa tanka in dolga - me je pomladilo za 10 pomladi! user posted image Šla sem k dr. Babnikovi, ki je bila suuuuuuuper! Nimam druge besede, ful si je vzela čas, povedala vse, matrala zbudit mojega spečega vesoljčka, ker pač očitno ni imel energije (so mi rekli, da naj zjutraj se fajn najem, ampak zaradi živcev nisem mogla vase spravit več kot malo sadja in je bil potem bolj zaspan). Vseeno je kasneje malo zaplaval, se premikal in se prestavil v drug speč položaj - moj je rekel, da je že zdaj čisto po meni user posted image .

Dobila sva v glavnem ogromno slikic, kar nekaj lepih posnetkov, 3D slikice obrazka mojega vesoljčka ... v glavnem ZELO zadovoljna in popolnoma pomirjena (najbrž le do naslednjega pregleda, ko bodo spet živčki, če je vse ok).

Res škoda, da ne delajo UZ večkrat tekom nosečnosti - vsaka dva tedna npr. user posted image ... se mi zdi, da me to, da ga vidim vedno spravi v tako dobro voljo in me napolni s tako pozitivno energijo, da potem kar lebdim naokoli. Naslednji pregled imam zdaj šele 10.4. ... do takrat pa veselo gledanje slikic z nuhalne :)

Buši še vedno isti kot prej (po eni strani hvala bogu, po drugi strani bi bilo pa lepo, če bi se že kaj videlouser posted image ), problemov še vedno nič, tudi nočno vstajanje zaradi wcja in na splošno obiski stranišča niso več tako pogosti. Me že kar ima, da bi začela odštevati dneve do PDP user posted image .

Lep sončen petek vsem!

(odgovor članu Alex1234)
Neposredna povezava do sporočila: 353
22.3.2013 9:14:49   
Anonimen
Hey!
Tudi jaz se bi pridružla k vaši skupini na fb vendar mi ne gre ospreti strani oz. je ne vem user posted image
mi lahko katera pomaga user posted image
moj predvideni datum pa je 22.10.2013 user posted image
lepo nosečnost vsem user posted image

(odgovor članu Eevee)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
22.3.2013 10:30:51   
Malamrvica
Lep pozdravček vsem user posted image

Moje prvo sodelovanje na kateremkoli forumu in moja prva nosečnost. Uf koliko nepoznanega user posted image
Smo se kar nekaj časa trudili pa sem potem vsak mesec posebaj jokala ,ko ni bilo user posted image . In potem lažna menstruacija in še na bioresonanci mi je gospa rekla, da jaz ne morem zanosit pa je bil vik in krik....v bistvu sem bila pa že nosečka user posted image
Rok so mi izračunali 11.10. čeprav trdim, da so se za kak dan zmotili, bomo videli če bo na NS povedala kaj drugače (tam smo naročeni 2.aprila).
No na začetku je bilo malo hudo, več krvavitev pa so mi predpisali Dobroston, sem sicer zelo slabokrvna ampak slabosti pa nobenih. Trebušček še že pozna, ker sem prej vedno imela ravnega user posted image
Komaj čakam, da začutim prve premike!!!!

Srečno vsem pa glede na to, da v prvi nosečnosti ne veš kaj in kako in te pesti sto vprašanj in strahov....je lepo imeti koga za poklepetati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
22.3.2013 11:59:13   
HANYBANY
grrrrrrrrrrrrrr, ne vem po kolikem času mi je sploh se uspelo prijavit, kkaj šele odpret okno za odgovor, me vse mine na tem RR user posted image
Dobrodošle vse nove in čestitke vsem! Jaz imam jutri nuhalno, že komaj čakam, obenem dobim še datum za cerklažo, upam da bo že naslednji teden, ker me že malo panika grabi, če bomo pravočasni user posted image

ZA SKUPINO NA FB SPOROČITE SVOJE PODATKE jenny700 da vas doda, ker je skupina zaenkrat skrivna in tudi zaprta

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu Malamrvica)
Neposredna povezava do sporočila: 356
23.3.2013 10:29:39   
sončica25
Zdravo vse user posted image

....tudi mene tale RR jeziuser posted image .....kar nekaj časa se okence za odgovor odpira.....bo moral RR ali malo sčistit forum ali pa na novo ga naložituser posted image ....

....skratka....včeraj bila na prvem pregledu, user posted image sem 8 6/7 (danes 9 tednovuser posted image ), srček bije in se že premikauser posted image .Zelo sem vesela, da je zaenkrat vse ok(po splavu imam vseeno malo strahu).PDP imam po novem 25.10., za NS pa sem se tudi kar včeraj naročila dr. Strahovi in imam pregled 12.4.Komaj čakam ta datum, da končno lahko poveva še ostalimuser posted image user posted image user posted image .Sva se pa z G včeraj kar malo nasmejali....kot vedno moraš pridit tja tešč, jaz pa sem imela tako poln mehur da G na UZ sploh ni nič videlauser posted image user posted image me je kar poslala odtočituser posted image user posted image no, potem pa smo videli našo malo pikicouser posted image ....še vedno me slabost in utrujenostuser posted image matra in mi je G dala 14 dni bolniške da pridem malo k sebiuser posted image .Sicer pa ne vem kako bom kaj počivala ker imam enega 1,5 starega navihančka domauser posted image ..sej bom mogla...
Trebuščka še ni....mogoče čisto malo ampak ni opaznouser posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 357
23.3.2013 18:35:30   
Occiblu
A mi kera pomaga kako se doda tiste sporočila ker teden nosečnosti si spodaj?
Tu sem link prilepila

user posted image

< Sporočilo je popravil Occiblu -- 23.3.2013 18:36:15 >

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 358
23.3.2013 18:53:44   
Occiblu
Mi noče in noče kazati, razen če direktni link dam v tekstu :(

(odgovor članu Occiblu)
Neposredna povezava do sporočila: 359
23.3.2013 23:05:21   
Anonimen
Moja Ringaraja - Forumi - Nastavitve in v okno "Trakec (ticker)" kopiraš tisti link, ki se začne z <a href= . Na Lilypie ga imaš v okencu že pod "Code snippet: HTML, Used for some forums."

(odgovor članu Occiblu)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
24.3.2013 14:37:09   
pikica84
Hei souser posted image ...Lep pozdrav, mi smo prestali prvi pregled in je vse b.p...Vmes sem imela tezave s krvavitvijo, a j edejal ginekolog, da je verjetno bilo ob vgnezditvi..Imamo nuhalno svetlino naslednji teden...upam, da bo vs ok...slabosti nimam več...Zanima me, a ste peljali s sabo sorojence na nuhalno svetlino...Nasa deklica je stara 3 leta...Lep pozdrav vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
25.3.2013 17:08:52   
tjala
Tudi jaz vas pozdravljam user posted image Mi je RR nagajal user posted image
Mi je pa ginekologinja povedala da imam nosečniško sladkorno user posted image
Podatki za na seznam:
20.10, 25, Kamnikj, 1user posted image , 0user posted image , NS 8.4 NP 22.4

(odgovor članu pikica84)
Neposredna povezava do sporočila: 362
25.3.2013 19:00:27   
moja sončka
nana fb obstaja skupina OKTOBERČKI IN NOVEBERČKI 2013 lepo vabljene je pa skrita skupina.lepo vabljene

(odgovor članu tjala)
Neposredna povezava do sporočila: 363
25.3.2013 19:14:16   
Špely84
No pa mi je uspelo user posted image
En lep pozdrav vsem sonosečkam,
danes po nuhalni se vam pridružujem tudi jaz user posted image

Pa še moji podatki:
PDP 4.10.,Špely84,29,Tržič,1user posted image ,0user posted image

(odgovor članu moja sončka)
Neposredna povezava do sporočila: 364
25.3.2013 19:19:18   
moja sončka
lahko se nam pridružiš na fb

(odgovor članu Špely84)
Neposredna povezava do sporočila: 365
25.3.2013 19:20:10   
moja sončka
lahko se nam pridružiš na fb

(odgovor članu Špely84)
Neposredna povezava do sporočila: 366
26.3.2013 7:30:46   
ta*mala
Obstaja tudi skupina Oktobrke 2013, ki je prav tako skrita in zaprta... jaz se ne mislim nikamor prestavljat... in mi je tudi nesmiselno met skupino za dva meseca skupaj. Že tko je precejšnja razlika med tistimi, ki imajo PDP začetek ali pa konec oktobra... dva meseca skupi šunjat je pa men čist mimo... Konec koncev je pa že od kar skupina ostaja napisano, da se lahko pridruži, katera se hoče in komu sporočit... odločitev je pa seveda od vsake posameznice...

(odgovor članu moja sončka)
Neposredna povezava do sporočila: 367
26.3.2013 9:09:46   
lananai
Ne vem zakaj je treba zdej mešat štrene. Obstaja skupina oktobrke 2013, ki je skrita, za članstvo pošljite ZS jenny700, da vas doda. Skupina je odprta že od začetka in ne vem, zakaj ste šle odpirat še eno? Sicer pa naj se vsaka odloči po svoje. Samo to bom rekla, da smo oktobrke same fajn punce. user posted image

Pa evo, zdej ko je NS za mano, se lahko tudi že izdam. Jst sem anonimna user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 368
26.3.2013 9:36:40   
soncek83
hej punce.. tudi jaz sem oktobrka :) prvi prgeled že imela, kjer je vse blo vse ok... PDP je zaenkrat 30.10.. upam, da bo konca še vse ok :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 369
26.3.2013 9:54:57   
mamamajča
Drage nosecke!

Samo na hitro se oglasam z dobrimi zeljami: Sem oktobrka 2010 in me posteno grabi nostalgija :)

Zelim vam mirno, lepo nosecnost in pa zdrave dojencke
! user posted image

(odgovor članu soncek83)
Neposredna povezava do sporočila: 370
26.3.2013 12:33:48   
bybyka_1987
Punce ze nekaj casa se nism javla sm iz 1.pregleda tocno 9t nosecka in rok 29.10.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 371
26.3.2013 14:29:51   
ta*mala
Super novičke, bybyka...

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.3.2013 21:39:47   
teodora75
No, upam da ne boste res čisto vse samo na FB pobegnile. Jaz pač definitivno ostajam (samo) tukaj.
Te dni sem kar v redu, je bilo pa nekaj časa nazaj groooooozno. Slabo, da sem mislila, da me bo konec. Pa nič bruhala, samo slabo skozi ves dan (in noč). Potem sem imela celo par dni prebavne težave (drisko) in potem je ta slabost kar čudežno izginila. Huh, grem pa res že v 12 teden in kar bežijo dnevi. seveda, saj je za tistimi, ki ste na začetku meseca že tudi nuhalna mimo. Jaz jo še čakam, čeprav malo z 'grenkim priokusom', saj se mi zdi tale sistem pri nas res trapast. Ker sem že toliko stara (38), mi pripada pač ena od 'ta hudih' preiskav - amniocinteza ali tista druga (sem pozabila kako se reče). In če to zavrnem, mi pa nuhalna sedaj več ne pripada, čeprav je ravno 10x cenejša. In to so spremenili lani, do sedaj si namreč to lahko nekako vnovčil. Ker me niti ne zanima takooo zelo rezultat oz le ta ne bi/ne bo nič spremenil, saj bi dete v vsakem primeru obdržala, še razmišljam, ali naj sploh grem. Sem itak že naročena pri Pušenjaku in imam datum, mi je pa malo trapasto. 'štajerkanekaj' (se mi zdi, oprosti, sem pozabila nick), v glavnem tista, ki je tudi toliko stara, kaj si se ti odločila?

Pa seveda sem opazila na novo 'razkrito' Lananai in spomnim se tvoje opice in tudi nicka. Kje smo že bili skupaj, pri sept ali nov. ? Se mi zdi, da tazadnjih, če se ne motim.

V glavnem, kot sem že rekla, naj kljub vsezvenečemu FB še tukaj katera kaj kdaj napiše....

Srečno!

T.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 373
28.3.2013 12:15:47   
tanchyka
Ojla,

naj se vam še jaz pridružim in vas vse lepo pozdravim.
Trenutno sem v 13 tednu, za mano je prvi pregled (26.2.2013) ter nuhalna (19.3.2013). Vse je ok, menda bo punčica, čeprav je še vse prezgodaj, PDP pa je določen za 1.10.2013, če ne bo ravno pohitel/a.

Aja pa še podatki tanchyka, PDP 1.10.2013, prva nosečnost.

Lp

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 374
28.3.2013 13:24:16   
lananai
teodora, jst sem tista, ki sem ti že govorila, da sva skupaj klepetale, ko se še nisem razkrila. Pri novembrkah 2011. user posted image Tokrat sem kar malček pobegnila na FB. Tu je tako mrtvilo, tam se pa stalno dogaja.
Dobrodošle vse nove. Za mano je že uspešna NS. Namignila mi je tudi za spol, zdej pa čakamo morfologijo za potrditev. V bistvu mi je vseeno, kaj bo, doma imamo itak že punčko in fantka.

(odgovor članu tanchyka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?