|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2013
25.2.2013 20:30:06   
nejka000

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image , naslednji pregled, spol user posted image

1. 10.

ena_štajerka 38, Polzela, 1user posted image , 0user posted image N.P. 18.2
fiziološka 33, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 5.3.

Eavee N.P. 6.3.
cebelica_2 1user posted image , 0user posted image , N.P. 14.3.
nejka000 29, Štajerska, 4user posted image , 2user posted image , N.P. 6.3. N.S. 26.3.

mayalottie 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

atalia 3user posted image , 1user posted image
mala * N.P. 15.2.
lici MB 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

HONNYBANNY 29, dOLENJSKA 3user posted image , 0user posted image

jenny700 26, Bled, 2user posted image , 1user posted image ,

10. 10.

presenecenje.si 1user posted image , 0user posted image , N.P. 12.3.

12. 10.

Auser posted image 5user posted image , 2user posted image , N.P. 25.2.
pikica84 2user posted image , 1user posted image

13. 10.

ir84 28, LJ, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

14. 10.

15. 10.

16. 10.

Klara-1 30, Gorenjska, 2user posted image , 1user posted image N.P. 5.3.
mini5 N.P. 5.2.

17. 10.

teodora75 Gorenjska, 3user posted image , 2user posted image , N.P. 7.3.
raztresena_amy N.P. 7.3

mlada mamica21

pika555 2user posted image , 1user posted image , N.P. 19.2.
PilotGirl7 2user posted image , 1user posted image
sonica25 3user posted image , 2user posted image N.P. 22.3.

Alex1234 34, CE, 2user posted image , 1user posted image , N.P. 4.3.

28. 10.

ta*mala 2user posted image 0user posted image
d3lfink4, 26, CE, 2user posted image , 2user posted image , N.P. 22.3.

roxane21, 3user posted image , 2user posted image

31. 10.

bybyka_1987, 3user posted image , 2user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :

Z NAMI SO BILE:
savanah, mini_mi, Andreja83
user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

link do skupine na FB - https://www.facebook.com/#!/groups/123032821205748/

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 276
25.2.2013 20:33:12   
nejka000
popravla napake user posted image
se opravičujem

nas je pa kr nekaj ko bomo mele doma tri mulčke. A vas je kaj strah kako boste sfolgale? jaz priznam da na hipe mal cvikam kako bo glede na to da sem cele dneve večinoma sama ker mož dela od jutra do večera.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 25.2.2013 20:34:24 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 277
26.2.2013 8:37:41   
ta*mala
Ojla...
Jaz pa že odštevam ure do pregledauser posted image sem kar malo nervozna... ampak sej bo... more bit!

In, kako ste kej? A vam je kej slabo? Meni nič ne fali, razn vsake tok me mal krči dajejo... pa joški bolijo... to je pa tud vse in upam, da bo še dolg sam tkouser posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 278
26.2.2013 8:54:08   
zvezdica.zaspanka
Živijo punce user posted image
evo mene iz anonimnosti user posted image , včeraj sem imela prvi pregled, PDP imam 28.10. user posted image . Sicer se veliko ni videlo, samo GV, ki je primerno velika in na pravem mestu.
Kakšnih posebnih nosečniških znakov jaz nimam, malo me krči in to je vse.
Pa udi mi pričakujemo tretjega malčkauser posted image , pa nas je resnično kar nekaj takšnih, to bo zabavno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 279
26.2.2013 9:19:55   
HANYBANY
uuuu tamala ti imaš tud danes pregled? jst mam tud, sam ga mam šele ob 16h
Mene v tej nosečnosti trenutno daje vse, rjavi izcedki, krči, slabosti, prsa, tečnoba, skratka vse user posted image
Slabosti se malo omilijo če skoz kaj jem, ampak bognedaj kako sadje al pa jogurt, ker je sam še slabš, tako da me je kar malo strah, kako se bo tole na tehtnici poznalo user posted image

(odgovor članu zvezdica.zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 280
26.2.2013 9:20:52   
Anonimen
Eevee, pri nama se na srečo oba strinjava, da sva preveč radovedna, da bi čakala do konca za izvedet spol... user posted image Sem pa slišala že tudi za primere, ko je vedel samo 1 starš - ali se je G pred mamico zareklo o spolu ali pa sta se odločila, da bo vedel samo en.

Klara, ne vem, kdaj bom razkrila ime... se še nisem odločila. Sej si ful želim že vsem povedat, verjemi. Ampak vsekakor morjo najprej izvedet starši, preden se javno razkrijem komurkoli drugemu. Ne bi bilo ravno lepo, da izvejo od firbcev iz interneta - teh je pa vsepovsod polno, na žalost... user posted image
Upam, da izcedki niso nič hujšega in da se kmalu umirijo... Držim pesti, da bomo do oktobra skupaj klepetale! user posted image

HANYBANY, se te spomnim iz bojev... in močno močno držim pesti! Če se je mali bibek odločil, da pride k vama, mora pri vama tudi ostati do konca! So ti kaj povedali, zakaj sta se 2 tvoji nosečnosti tako nesrečno končali, so naredili kaj preiskav? Če srček bije, si na pravi poti in boš ostala z nami do oktobra!

sončica25, mislim, da v tako pozni nosečnosti ne smeš na letalo, pozanimaj se...

Tudi pri nas čakamo že 3. malčka in tudi mene je malček strah... Smo imeli pestro ta vikend z dvema bolnikoma, tko da se se že vidla, kako bo s tremi... user posted image Že tako je moja energija na spodnji meji (to bo verjetno cele 3 mesece spet trajalo...), potem pa še 2 mala jokeca cartat in rihtat brez minute tišine in miru... Danes sta v vrtcu, tko da se malo regeneriram. Ha, kar nekaj nas je, ki bomo imele od oktobra naprej ekstra pestro! Joj, prvi trije meseci so v znamenju utrujenosti in neješčosti, zadnji trije pa v znamenju naveličanosti... vsaj v drugo je bilo tako, ko nimaš časa z ogromnim trebuhom ravno počivat in relaksirat... user posted image

Auser posted image

(odgovor članu Eevee)
  Neposredna povezava do sporočila: 281
26.2.2013 9:27:10   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

uuuu tamala ti imaš tud danes pregled? jst mam tud, sam ga mam šele ob 16h
Mene v tej nosečnosti trenutno daje vse, rjavi izcedki, krči, slabosti, prsa, tečnoba, skratka vse user posted image
Slabosti se malo omilijo če skoz kaj jem, ampak bognedaj kako sadje al pa jogurt, ker je sam še slabš, tako da me je kar malo strah, kako se bo tole na tehtnici poznalo user posted image

Ja, jaz imam tudi danes... a si mela prej kakšne težave, da maš tudi ti precej zgodaj pregled? Ali je to pri vašem G v navadi? Men je rekel, da če bo + naj takoj pokličem in rečem sestri, da me naroči takoj... verjetno za vsak slučaj, ker sem prejšnjič začela kr iz nč krvavet in se potem ni dobro končalo...

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 282
26.2.2013 9:28:59   
Anonimen
Še glavna novica od mene! Včeraj sem imela prvi pregled. Uh, tole je prišlo tako hitro! Vse OK, srček bije, mali bibek je star danes 8t, tko da se mi PDP premakne na 8. oktober. Sem pa domov prišla kot ranjenka. Najprej mi je G vzela bris in sem ful zakrvavela, mi je morala dat vložek. user posted image Potem mi je šla sestra kri vzet (3 epruvetke) in mi ni našla žile! Je poklicala eno starejšo sestro, se je še ta ful matrala, mi je komaj našla. Napolnila 2 epruveti, ko je žila presahnila. Konec, ni več teklo. Išče novo žilo... tam se bila ene 20 minut, da so mi končno kri vzele, sem vsa prešpikana. Potem me je pa še na stopnicah vsulo, ker je vse mokro, tko da imam na roki eno bolečo potpludbo. Ah, bolš, da se par dni sploh iz hiše več ne premaknem, če hočem živa ostat. user posted image No, sej dans je že smešno. user posted image user posted image

Zdej se grem pa na NS naročit, ker naslednji pregled imam šele 8. aprila!

jenny, a nisi imela tudi ti pregled včeraj? Imam tako nekako v glavi...

Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 283
26.2.2013 9:40:49   
Mala *
Živjo,

kako ste kaj? Več vas je napisalo, da ste imele izcedke. Tudi jaz sem med temi nesrečnicami. Trenutno sem ok, ampak sem se pa vseeno prejšnji teden šla pokazat ginekologinji. Je blo z otročičkom vse ok, tudi srček se je zelo lepo videl. Mi je pa točno pokazala, od je krvavitev lahko izvira in ni izključila možnosti, da se mi krvavitev spet ne ponovi. Predpisala mi je hormonske tablete Dabreston, tako da sedaj to jemljem 3x na dan do 12 tedna. Pa še kri so mi vzeli, za primer da bi bila slučajno Rh negativna. Rekla je tudi, da največkrat zaradi izcedkov ni nič narobe in se dobro izteče, vedno pa žel ne. Jaz bi se na vašem mestu šla pokazat, saj veliko ti ne morejo pomagat, ampak tako vsaj veš, kaj se dogaja s tvojim telesom. Ni bila ginekologinja nič nejevolna, ko sem prišla nenaročena in še moja zdravnica ni bila. Pri nas dežurnega ginekologa itak nimamo.

Drugače pa se počutim bolje že več kot en teden. Slabost je bolj šibka in sem čisto srečna, da nisem samo na grisinih cel dan :) Sicer se moram za zajtrk konkretno najest kruha in nasploh moj želodec bolje prenaša ogljikove hidrate (makaroni, njoki, krompir...). Vem kaj sledi, nove kile, ampak trenutno nimam kakšne druge izbire user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 284
26.2.2013 10:00:24   
HANYBANY
ta*mala jaz sem imela tudi v prejšnjih nosečnostih pregled okoli 8. tedna, tako da ne vem, najbrž je takšna praksa v Leonišču, sam nisem nikoli pri svojem osebnem G, pa v bistvu mi niti ni važno, ker mi na prvem pregledu dajo samo napotnice za APN in mi je vseeno kater mi jih da user posted image Drugače pa ja, so se prejšnje nosečnosti slabo končale, prva 16. teden, druga z dvojčki pa 14. teden.

Auser posted image ti si pa imela pester pregled user posted image
a sva ble kdaj skupaj v boju? Za prejšnje nosečnosti niso ugotovili drugega kot pa da je nekaj v zvezi z materničnim vratom, zato bom imela zdaj v 12. tednu cerklažo potem bomo pa videli kaj bo, pravijo pa da ne vejo če bo držala, ker se mi tako hitro MV odpre (12.,13. teden)

Mala* tudi meni bolj pomagajo OH, kot pa kaj drugega user posted image eh, bomo se potem sekirale za kile...

(odgovor članu Mala *)
Neposredna povezava do sporočila: 285
26.2.2013 13:54:05   
jenny700
ja tudi jaz včerek iz pregleda..mi je naredila samo UZ.je pa rekla da je medo večji za +5dni..tako da mi ke pdp prestavla na 2.10. (prosim nejko če mi lahko popravi) sem se pa naročila na nuhalno ki jo imam 21.3. pa bom vidla kakšn datum bo tm..upam seveda na pozitivne rezultate..

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 286
26.2.2013 16:58:23   
d3lfink4
Superca, kar nekaj nas je že :)
Mi imamo doma dvojčici, tako, da zdaj, ko bo verjetno eden ... tako ne bom vedela kaj z njim počet user posted image user posted image Hec user posted image
No, ni me strah, bomo že :)
Tiste, ki imate izcedke .. in slabosti, upam, da se čimprej poštima in boste lahko samo uživale ;) Jaz imam zaenkrat samo malce boleče prsi in pikanje v trebuhu tu in tam (trkam!) ...

Imam pa v četrtek že en pregled in sicer sem se vključila v eno raziskavo, kjer zelo zgodaj napovedujejo predležečo in vraščeno posteljico pri tistih, ki so že imele vsaj en CR ... me res zanima kako bo :)
Poročam potem :)

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 287
26.2.2013 16:59:28   
d3lfink4
Na 1. pregledu primoji G pa moram biti tešča ... ve katera zakaj to? Ko sem bila prvič noseča, mi ni bilo treba bit ...

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 288
26.2.2013 18:18:57   
zvezdica.zaspanka
Živijo,
d3lfink4, kaz sem imela včeraj prvi pregled in jutri moram zopet k njej tešča, z jutranjim urinom in vzela mi bo vzorec krvi iz prsta. potem pa grem v laboratorij. verjetno zaradi krviuser posted image

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 289
26.2.2013 18:34:26   
ta*mala
Jaz sem s pregleda, kjer se po pričakovanjih ni videlo kaj dosti... razen tega da je pikica v materinici... GV je velika 3mm user posted image Tko da gre za bolj zgodnjo nosečnost, kar je men kar jasno, glede na to, da je bila O šele nekje 7. feburuarja...

Tko da naslednji pregled 5.3.

G mi je dal tablete dabroston pa spazmex proti krčem... pa reku da naj mal več počivam...

Zdej pa ne vem, včer sem mela krče tko ponoč... a bi zvečer vzela sapzmex za vsak slučaj al ga naj ponoč, če se bom spet zbudila... kaj mislite?

Neposredna povezava do sporočila: 290
26.2.2013 20:25:50   
HANYBANY
Ojla, evo tudi za mano pregled, vse ok, ne najdejo mi izvora krvavitve, tako da počitek, bolniška, dobila Dabroston in Buscopan, čez en teden kontrola, potem pa naprej , če bo vse ok, cerklaža.... me je pa kar groza, sem danes pogruntala da imamo aprila birmo in sem botra, jst bom pa glih po cerklaži (menda jo bom imela konec marca), sploh ne vem kaj naj nardim al naj odpovem, a mi je tok hudo user posted image sam po drug strani pa prvo mi je moja pikica potem vse drugo...
Lepo bodite, grem počivat, ker je bil kar naporen dan...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.2.2013 9:27:03   
sončica25
Zdravo!

evo, pozanimala sem se glede dopusta...ker imamo sklenjen tudi riziko odpovedi ne bo problem prestavit datumauser posted image .....bom pa počakala do prvega pregleda, da vidim koliko sem user posted image in kaj bo rekla G.se pa bolj nagibam da dopust prestavim user posted image

Nekaj pišete o izcedkihuser posted image ....jaz imam beli tok ampak ne veliko....bi morala bit bolj pozorna na to???user posted image

Glede user posted image pa......ojej....se mi zdi da zjutraj ne morem jest, pa imam taka nihanja glede hraneuser posted image ....npr včeraj mi je neverjetno zapasal jogurt ko pa sem ga odprla se mi je pa zagravžal user posted image jak.....kr neki.....user posted image najhuje je ko bi nekaj jedel pa ne veš kaj ker imaš mešane občutke....tudi mene nekaj ščemi tam spodaj ampak to je normalno a ne?Pri prvi user posted image sem imela drugačne znakeuser posted image

Drugače pa komaj čakam prvi pregled user posted image da vidim našo pikico user posted image

Aja, tiste ki že imate majhne otroke.....kako je z dvigovanjem?jaz se trudim da čim manj dvigujem našega sončka ampak ker ne hodi dolgo in se še lovi ga tudi nosim...pa v avto in ven iz njega.......pa na previjalno itd.....dvigovanje je zame neizogibno user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravuser posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.2.2013 10:07:34   
mimi5
hej..
kam se boste naročile na NS? okolica gorenjske? je na Jesenicah kje?

(odgovor članu sončica25)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.2.2013 12:01:30   
bybyka_1987
oooo kako lep seznamcek....mi se bomo na spol pustili presenetit...sem pa iz celja stara skoraj 26(sem aprilcek)...
nuhalno svetlino bom imela kar pri svoji ginekologinji dr.levakovi v velenju :)

aja pa mene je tudi strah kako bom s 3,saj se ze tamala dva skos kregata pa bockata user posted image user posted image
sem pa imela danes ponoci spet urng mocne krce...tk bolelo user posted image

kar se tice dvigovanja se ful ahtam saj koker mal kaj tezkega dvignem me ful zareze cez trebuh...sem cist spontan tamalga (23kg) dvignala pa je bla kriza...

< Sporočilo je popravil bybyka_1987 -- 27.2.2013 12:06:00 >

(odgovor članu mimi5)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.2.2013 19:37:59   
majoli
Pozdravljene nosečke! Sem oktobrka 2007 in ugodno prodam nosečniška oblačila in oblačila za dojenčka št. 56 do 68. Če bi katero nakup zanimal, prosim pišite ZS in pošljem slikce in več info.

Zdravo in prijetno nosečnost vam želim!

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 295
28.2.2013 5:44:10   
pin
No, pa se še jaz prijavim.

PDP 31.10., pin, 35, LJ, 1user posted image , 1-2user posted image , 11.3.

Točni PDP in število otrok javim kasneje.

Punce meni je že malo slabo, ko kaj pojem (pa se ne bašemuser posted image ). Kriza

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 296
28.2.2013 14:52:52   
parga
No, se vam pridružujem tudi jaz.
Naredila pred kratkim test in evo user posted image .

Tudi jaz imam doma že eno punčko staro 2,5 leti.

Uživajte!

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 297
28.2.2013 21:58:30   
mayalottie
punce, a pridete kej na fb stran? jst in še nekatere rr skoraj ne uporabljamo več...

(odgovor članu parga)
Neposredna povezava do sporočila: 298
28.2.2013 22:04:50   
HANYBANY
Komu pa se javimo za fb?

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 299
28.2.2013 23:17:16   
jenny700
meni n! zs za facebook ;)

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?