Sadrika -> RE: januarčki 2013 (26.6.2013 9:19:53)
|
Neonaia - kje si nabavila cucljalnik? Namreč v BC me gledajo kot da sem iz lune padla, še slišale niso za kaj takšnega. Tud v Muellerju ga nisem dobla [sm=zmeden.gif] Se pa jst tud precej zbujam zadnje noči zaradi malega, mali sicer spi, ampak precej stoka v spanju in ga najdem na trebuščku, glavico lepo na strani, ampak ko začne stokat, bi se rad obrnil na hrbet, pa ne gre, potem ga jaz obračam in poslušam vsak šum in hodim gledat kako spi, tko da sem precej nenaspana zadnje dni [sm=smiley13.gif] ne zamerit, ampak ne morem, da ne bi....tudi jaz imam posebno mnenje o prehrani, pa ni bilo vedno tako. Imela sem službo, ki mi je vzela časa čez cel dan, o hrani nisem slpoh razmišljala. Tako, da če sem že jedla (to je bilo največkrat 1x/dan) sem jedla junkfood (sladkarije in nasploh hrana z veliko OH), veliko sem imela uroinfektov in posledično bila vsak mesec na AB, to vse skupaj mi je čez leta naredila celo štalo v črevesju, slabo počutje, utrujenost..... kot tudi neplodnost. In ravno to zadnje mi je dalo misliti, na kar sem šla na strogo dieto in vztrajala eno leto z njo. Prej nisem sploh pomislila, ampak hrana pravzaprav je lahko tudi zdravilo, ko sem po enem letu imela urejene menstruacije, bila polna energije in nasploh sem se počutila bolje. In na kar sem še najbolj ponosna, zanosila sem naravno. Morda je bilo res naključje, vendar še vedno trdim da po zaslugi diete in seveda s svojo trmo, da sem pri njej vztrajala, pa čeprav je bilo težko. Zato si res želim, da bi mali imel nek red pri prehrani. Vem, da karkoli zaužije, danes žal ni nič več zdravo, pa naj bo še ne vem kako BIO, je pa sigurno bolj zdravo kot pa v naprej pripravljeni obroki, ko nikoli ne veš kaj vse je notri. Moje mišljenje in ga nikomur ne vsiljujem, ker vsaka mama ve, kaj je za lastnega otroka najboljše in mi je zato BV dajat kakšen komentar na to kakšne jedilnike sestavljate svojim otročkom, ker vsaka mama da svojemu otroku najboljše, pri tej debati pa nisem mogla ostati tiho ravno zaradi tega, ker ste imele ve komentarje na jedilnike drugih. Saj smo na javnem forumu in vsaka da svoje mnenje in ko smo ravno začele dajati svoje jedilnike, je pač stvar vsake posameznice, če ji bo dal kakšno novo zamisel za kakšen nov obrok, ne pa da ga bo kritizirala. Takšen, ki mi ni všeč, ga pač spregledam. Moje mnenje in se opravičujem, če sem kateri povzročila visok pritisk z njim.[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|