matejad -> RE: januarčki 2013 (13.6.2013 21:14:52)
|
GH - se ne bom več obremenjevala. Sladko gre dol kot za šalo, zelenjava pa...ja in ne... danes sem pač kuhala zelenjavni riž, njej prej odstavila, da ni dobila notri soli in drugih začimb... ni šlo. Mah, bo že. Včeraj sem pa naredila jabolčno čežano, pojedla vso... Joj sladkosnedka... je naše krvi, hahaha... Češnje tako cuza, da joj, haha... Morm pa tist cucljalnik naročit preko neta, v našem Mulerju ga nimajo... še nikoli slišale, hahaha Renči ravno ne, se pa oglaša na vse možne načine. Rada spušča mehurčke, atatata se je tudi že slišal - pač zlogi, ma ni da ni... Ko se razjezi, se res full, se tolk zvija v naročju, da jo komaj držim. Se ne spomnem, da bi sin to delal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Obračanja ni več, se pa na trebuščku vrti okrog osi, nogico spodvine, da se premakne z ritko, rokico steguje proti igrački, ki jo želi prijeti. Vsak dan je kaj novega, res. Pridna, sin je bil lenušček proti njej. Klobučke imajo v BC. Jaz sem ga tam kupila, spredaj malo šilta, zadaj pa pokrit cel vrat. Je super!
|
|
|
|