Sadrika -> RE: januarčki 2013 (25.4.2013 9:13:02)
|
Hey punce, vam morm povedat.... včeri sem ga mela na trebuščku na podlogici in je seveda imel ful dela z igračkami in zraven brca in premetuje, ko je naenkrat bil na hrbtu, tko hit, da mi kr jasno ni blo, pa tud njemu ne...je nekaj časa kr gledal, kot da bi hotel potuhtat kaj se je zgodilo, ma sem bla ful vesela, čeprav sem si mislila, ma pač mu je ratal po bedastem... ga mam pa dle tud na tleh in se je zopet s trebuščka na hrbet, kontra mu sicer malo manjka, pa ne prav dosti, ker do boka pride brez problema, sam malo je rita še pretežka. Evo in v tem času, ko pišem, se je še 1x [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Tilen Bojoux -tvoj je nedoošenček, a ne? Ma ful pridno pridobiva, ni kaj, pohvale vredno, pa jst se ne bi glih sekirala, da ma preveč, tko ko bo 1x se začel kobacat pa hodit, to tko zgubijo takoj. Zakaj vam je pa odsvetovala GH? A zarad teže? Tilen se tud ful ukrivlja nazaj, mi je rekla naj ga zamotim, da to ne bi več delal, samo mi ni jasno kako naj ga zamotim[sm=zmeden.gif] Pa tid, kako bi lahko bila to posledica zlatenice? Pa je Tilen ni imel niti malo....
|
|
|
|