Sadrika -> RE: januarčki 2013 (16.4.2013 14:39:23)
|
Hey, ma se pozna, da smo vse uzun zdej, ko se je končno začelo lepo vreme, tu smo pa kr malo poniknile... Mi smo dons meli posvetovalnico in smo na 6790g in 66cm. Bili smo tudi cepljeni in je mamica bolj jokala od malega...hihiihihi. Zdaj ga imam skoz na očeh in upam, da ne dobi kakšne reakcije. Kok so te dohtarji, ma sem rekla, da smo še vedno na Novalacu in da bomo prešaltali ona pa takoj nazaj sam ne it na kake nizkocenovne formule npr.od DM ali muelleraja, hehehehe. Če bi bili še na Novalacu ziher ne bi imel tako kilažo kot jo ima. Govorila je tud o zaščiti pred soncem in rekla, da naj gremo kremo iskat v lekarno. Potem sem mojga seveda takoj poslala v lekarno in vzel kremo od Mustele, ki pride 25Eur in mu še farmacevtka rekla, kaj ni BV dajat tolk dnara za neki kar ne rabte[sm=zmeden.gif] sej dojenčka tko ne smete met na soncu. Ja, sej, v bistvu ma prav in sm mela sama namen it kremo kupit v DM. Mah, to bomo že ponucali....enkrat MalaBB - lahko, da ti bo zdaj spal skoz. Moj je pr slabih 2mesecih začel spat celo noč, razen okoli polne lune, pa sm tud na začetku misla, da bo sam par dni, ja, lohk pa tud, da se mu bo spremenilo, lohk tud da se bo Tilnu zdej vse obrnilo zarad pikice, upam, da ne, sem pa pripravljena na vse. Je pa tud razlika med dojenimi in tistimi na AM. Aja, pa še nekaj, jst sm ga po tednu, ko je lepo prespal noč, tudi prestavila v svojo sobico in ni bilo nobenega problema.
|
|
|
|