Sadrika -> RE: januarčki 2013 (23.4.2013 7:27:15)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maša88 boba carrier 3g je super! nič hrbet ne boli po njem pa lahko malega ko ima 7kg nosim 2uri ali pa še več. Res je vreden nakupa. Maša, a misliš, da bi lahko z njim nesla malega v hribe? Sicer ima brat nahrbtnik in bi mi ga lahko posodil, vendar se mi zdi tako obavten, sploh, če bi ga jst nosila. Sem pa gledala tega boba in se mi zdi tok lahek in mehek in sem pomislila, da bi tega kupila. Sej na začetku tko ne bi šli na dolge ture in ne bi zbrali zlo strme poti (tud jst sm še brez kondicije, a ne [sm=jezicek.gif]) Zaščita proti komarjem in klopom - kolko sem gledala, sem prišla samo do Zanzibaby spray-a al pa napravice, ki odganjajo z UZ. Bom pa počakala na mamice, ki imajo že kakega škratka doma in povejo po izkušnjah, tem še najbolj zaupam [sm=smiley2.gif] sandra_sandra - ne bom nič poročala.....lahko le rečem, da si imela prav, imela sem polne roke dela[sm=smiley2.gif] kar se tiče pa lune, eni majo pa probleme k je mlaj...je pa v četrtek...hehehehhe, ma za vse je kriva luna GH - tud jst že komaj čakam, da mu bom začela pacat te kašice (mam še kr slabo vest zarad dojenja), da bom dobla malo boljši občutek, da mu le lahko neki dam...... sam sem tud v dilemi kdaj začet. Mi je patronažna rekla, naj jo pokličem med 5 in 6. mesecem, da prej naj nč ne dajem....hmmm.... pa vse k poslušam, so prej začele, ene s sokovi, ene z sadnimi, s5 druge z zelenjavnimi kašicami. Kaj pa ve? A boste klicale babice? Ančka - če želiš, ti lahko jst naročim Next, pa ti pol prepošljem?
|
|
|
|