|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
19.2.2013 22:30:06   
Penny
zvezdica.zaspanka83, se mi zdi, da morš imet 3 zaporedne SS, da se zganejo user posted image .

Sicer pa ste ta mesec ful pridne, bravo! user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zvezdica.zaspanka83)
Neposredna povezava do sporočila: 251
19.2.2013 22:31:47   
Anonimen
ker sem nova prosim za pomoč, berem in srfam po netu pa ne najdem nobenih odgovorov user posted image in sicer imela sm UZ: uterus: RVF, endometrij: 5mm, desni ovarij: foikel 13 in 14mm bp, levi ovarij: bp!

kaj to vse pomeni? je mela kera že podobno?

LP ANONIMNA

Neposredna povezava do sporočila: 252
19.2.2013 22:46:42   
Penny
To sem našla pri Pušenjaku:
"RvF je kratica za "retroverzija fleksija", kar pomeni, da je maternica nagnjena nazaj v križ. To je normalna varijanta zasukanosti maternice in nima večjega pomena, če maternica ni nazaj "priraščena" zaradi kakšne zarastlinske bolezni (vnetje ali endometrioza). Če je v RvF maternica premakljiva je to povsem nepomemben podatek."

Glede ostalega bi pa morala povedat, kje v ciklusu si.
Ugibam: V desnem jajčniku bo verjetno ovulacija?, v levem ta mesec ne, zato ni vidnih foliklov, debelino sluznice pa lahko komentiraš tudi samo na podlagi tega, kje v ciklusu si. Tako na hitro sem vidla, da je za zanositev (vgnezdenje) dovolj že 6 ali 7 mm debela sluznica, ampak če si še pred ovulacijo in ne ob koncu cikla, potem ni panike. Ampak ne vem, kaj potem pomenita tista velika folikla, če si že mimo ovulacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.2.2013 7:17:51   
dekca
Endometrij 5 mm, 3 folikli po 11 mm, dva levo in 1 desno, tako sem imela jaz na prvem ultrazvoku, ko sem se špikala s puregonom.
A imaš kakšne vrste stimulacijo? Tudi tega nisi nič omenila.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 254
20.2.2013 11:24:50   
emibu
Pri nas pa pričakujemo user posted image 24.2..upam da bo je pa 2.krog :)

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu dekca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
20.2.2013 11:25:50   
oreh
Pozdravljene lulačice! vidim, da pridno lulateuser posted image user posted image . bybika čestitke. 6 nosečk je lepo, pa upam, da se še katera najde. zelo močno držim pesti, da bi se že ta mesec med nosečkami znašle witch, LS, monsy, mladika...

zvezdica zaspanka, ne razumem, kako ti ne pripada uz. vem, da sem jaz kar pogosto odkorakala k njej in mi ga je vedno naredila?
Pač, na kontroli po ss, pa potem po parih mesecih, ko ni nič bilo, pa potem ko sem šla po napotnico, a je bilo po njeno še prezgodaj (kakšen 8. mesec poizkušanja) in še ko sem pol res šla po napotnico, me je tudi pregledala, pač stanje maternice, jajčnikov. Oh, ja verjetno vsak ginekolog po svoje.

Lepo bodite!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 256
20.2.2013 17:55:29   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček user posted image

oreh ja zgleda da je res odvisno od G.... meni mi je na dan ss OBLJUBILA da bo naredila UZ rodil, da vidimo če je vse ok.... no ko sem se po 1 M prikazala pri njej pa mi je rekla da mi UZ ne pripada ter da bova naredile le standardni gin. pregled....kar pomeni tipanje mater. vratu in čao miki user posted image mislim.....ne spoznam se ravno na te zadeve, vendar mi je jasno da s tem pregledom ne more ugotoviti ali je z maternico itd vse ok ....

Penny moj ss ki je bil zame prvi....želim da bi bil tudi zadnji....in ravno zato grem raje samoplačniško na UZ ter imam mirno vest...kot pa da se mi kaj takšnega še kdaj ponovi...pa da bi potem izvedela, da bi se to dalo preprečiti... hmmmm ne zmorem še enega ss....so pa prasci jap...da takole mučijo ženske.....pa to je res KRUTO....

lp

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.2.2013 7:47:22   
Kate15
Punceeeee, jaz sem pa danes zjutraj naredila test in se mi je pokazala čisto rahla druga črtica :). Prej so bili testi vedno snežno beli, tam kjer bi se morala prikazat. Ampak, ker ni zelo izrazita, se še ne morm čisto veselit. Kaj ve mislite????

joj, kr ne morm verjet, da bi blo res :)

Neposredna povezava do sporočila: 258
21.2.2013 8:11:10   
ta*mala
Jutro.

Sem se opogumla polulat še CB in mislem, da je dost jasen, da zdaj še mojga obvestim, da mu je uspelouser posted image user posted image user posted image

user posted image

In zelo upam, da bo tokrat vse tako, kot mora bituser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.2.2013 8:49:03   
Nikki34
ooooo bravo punce!!! Kok nosečk :).... jaz sem ok, v pričakovanju pregleda :) špika skoz nekaj. Jem veeeeeliko :)..Malo slabo sem in tja...To je pa tudi to :)..držim pesti še za vse ostale....

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 260
21.2.2013 9:13:20   
Pinas
Nekaj časa ne pokukam sem gor in vas je že cel kup novih nosečk.user posted image user posted image
Čestitam punce,odlično vam gre.user posted image
ta*mala-si jo nalulala a ne,fino,se mi tako fajn zdi,kaj šele tebi,zdaj pa srečno do koca user posted image

Vse ostale pa-ni še konec meseca,tako,da polivam hektolitri roza....user posted image

(odgovor članu Nikki34)
Neposredna povezava do sporočila: 261
21.2.2013 9:21:49   
Penny
ta*mala, čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.2.2013 11:41:55   
curly
Bravo punce!!!user posted image user posted image user posted image
Čestitke tebi, ta*mala, še posebej! SREČNO DO KONCAAAAA! user posted image user posted image user posted image
Zelo zelo vesela sem, ko izvem za kakšen plusek! user posted image Letos nas bo polnooooo, user posted image mislim! user posted image Izgleda, da je res plodno leto! Čakam, da se mi pridružijo še witch, LS, mladika, monsy ... in ostale stare borke! Za vas navijam še posebej, vedno in vsakič!!!
Lepo pozdravljam tudi Vivaldi, ki se je nedolgo nazaj oglasila! Upam, da se še bo kaj! user posted image
Oreh, kako si kaj ti? Te pogrešam pri avgustovkah. Je pa res, da smo se preselile na FB, kjer vsak dan čvekamo 100/h! Če se odločiš, se javi zedeni..., da te doda, te bomo z veseljem sprejele + lažje se bomo spremljale! user posted image Če pa ne se mi pa kaj na ZS javi, bom vesela tvojega sporočilca! user posted image
Lepo mi bodite, curly vas spremlja in bere... user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 21.2.2013 11:46:03 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.2.2013 15:29:41   
snika
čestitke!!!!! user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.2.2013 17:08:30   
Klimtovka
Pozdravljene!

Že dolgo se nisem sem gor javila in sicer iz preprostega razloga, ker se mi je uspelo odklopiti od foruma in od konstantnega brskanja za znaki itd. Posvetila sem se sebi in hujšanju po ločevalni...
Bi pa morala v nedeljo 17.2. (prvi dan zadnje M je 21.1.) dobiti user posted image pa je še do danes ni. Lulala sem že, ampak ne kaže nič obetavnega. Imam pa že tretji dan rahle svetlo do temno rjave izcedke, večinoma na wc papirju... Punce, mislite, da bi to lahko bila kakšna vgnezditvena in mi zato tudi še test ne pokaže nič?
In kot zanalašč imam jutri prvi posvet v kliniki za neplodnost v Mariboru, mene pa muči to petdnevno zamujanje user posted image

Drugače pa iskrene čestitke vsem nosečkam, še posebej tebi ta*mala!

Lp

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.2.2013 20:07:45   
ta*mala
Hvala vsem za čestitke...user posted image

Imam v torek že pregled... za vsak slučaj... me je kr mal strah, ampak sj bo, ane user posted image

Navijam za vse, ki še čakate... ta mesec ali pa šele v prihdnjem... da nalulate čim več user posted image

...spet mi hotlo tega RR odpret... oz odgovorit nisem mogla...

(odgovor članu Klimtovka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
22.2.2013 8:38:29   
witch
ta mala čestitam user posted image user posted image Srečno in mirno do konca.

Jaz sem pa včeraj po 21. dneh cikla dobila M. Ker je zelooo čudno, ker je moj najkrajši cikel bil dolg 31. dni. Gremo pogumno naprej.

Držim pesti za vse še nepobarvane.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 267
22.2.2013 9:05:42   
_sunshine_
Jaz sem delala še en test in sigurno ne bo nič ta mesec in me lahko kar pobaravte v modro. user posted image še kar ni prišla, tako da mi ne preostane drugega kot čakanje. Želim vam velikooo novihuser posted image in da se februar konča še bolj obetavno kot se je začeluser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 268
22.2.2013 9:22:10   
Luckasmucka
O, čestitke, čestitke vsem novim nosečkam!!user posted image user posted image user posted image
Jaz se iz januarja selim kar v marec, februarja sploh ne bom delala testov, ker sploh ne vem, kdaj naj pričakujem pri mojih zmešanih ciklih. Zdaj veselo user posted image in upamo, da nam v 5. krogu vendarle uspe user posted image user posted image .
Srečno vsem!

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 269
22.2.2013 12:10:36   
lillith82
Vidim da ste zeloooo pridne user posted image čestitke vsem user posted image in lepo nosečnost do konca user posted image
jaz se selim v marec. user posted image je bila v začetku meseca, tako da upam da se mi v marcu nasmehne sreča.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 270
22.2.2013 19:28:19   
Anonimen
vprašanje: že od ponedeljka me bolijo bradavičke, sploh se jih nesmem dotaknit user posted image , test je -, ali mislite vseen da mogoče je kj na tem, rdečga user posted image bi mogla dobiti 19.2 pa ga ni še od nikoder!! je možno d bi bila ovulacija kasneje? obupno si želiva user posted image , nj počakm in ponovim test čez kak teden?

hvala za odgovore!

LP ANONIMNA

(odgovor članu lillith82)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
22.2.2013 20:46:52   
teodora75
ta*mala čestitke! Si še oktobrka ali že novembrka?

T.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 272
23.2.2013 7:45:35   
oreh
RR me na tejle temi sploh ni spustila gor, da ti čestitam tamalauser posted image user posted image . tokrat pa bo srečno vse do konca.

O Curly, veš imam alergijo na facebook in si ga niti pod razno ne bom naredila. še mail sem si naredila, ko so drugi takorekoč že fejsali. RR pa me tudi zafrkava, na eni temi lahko kaj napišem, potem pa ne več, probaj mi najprej ti poslati zs, pa mogoče bom lahko odpisala.

Lep vikend vsem, potem pa bo zgleda že zadišalo po pomladiuser posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 273
23.2.2013 8:45:53   
ta*mala
hvala, punce user posted image

teodora rr izracun pravi konec oktobra... sam glede na to da o ni bila cist na sredini ciklusa bi rekla da je mozno tudi novembra, tko da bomo se videli kaj bo reku G...

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 274
23.2.2013 10:01:53   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

hvala, punce user posted image

teodora rr izracun pravi konec oktobra... sam glede na to da o ni bila cist na sredini ciklusa bi rekla da je mozno tudi novembra, tko da bomo se videli kaj bo reku G...

Kakorkoli, potem pa pridi še k nam - oktobrkam, da nas bo čim več :)

Lep vikend vsem!

T.

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.