|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2013
16.2.2013 15:38:23   
brioš
Ta mesec ne sodelujem, berem pa in čestitke vsem novim nosečkam....predvsem pa ta*mala jihaaaauser posted image Računam, da bo user posted image močan , čez par dniuser posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 226
16.2.2013 16:49:05   
ta*mala
Hvala... js tud upam d je to to

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.2.2013 8:26:18   
snika

Posodobljen seznam =)

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
user posted image lici user posted image
bebica25
Anonimna user posted image

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
user posted image 00PoLoNa00user posted image

7.2.
user posted image teodora75user posted image

8.2.
user posted image Nikki34user posted image

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
user posted image pika555 (8. krog)user posted image
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)
tamala86

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)
Radenska_

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik
Kate15

25.2.
waja
Tammyv

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 29

NOSEČK: 5
user posted image USPEŠNOST: 17,2% user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.2.2013 18:34:57   
tamala86
Živjo!

Danes, 12. dan po transferju 1 pikice sem naredila test in je bil negativen.:( Tako se je tudi 3. IVF za naju končal neuspešno. Sploh ne morem verjet, da spet ni uspelo...Ampak, obupala ne bova. Sedaj počakva tri menstruacije in potem upam štartamo v nove boje. Ki bojo seveda uspešni!

Vsem, ki vam je ta mesec uspelo, čestitam, vsem ostalim pa veliko sreče in seveda naj bo februar do konca čimbolj roza!

LP

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.2.2013 19:23:50   
bybyka_1987
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tamala86)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.2.2013 7:30:37   
bybyka_1987
DOBRO JUTROOOO PUNCE

Ali vidite to kar jaz?? v sredo ponovim se s clearbluem...znakov skor nic razn krcev v trebuhu prejsn tedn user posted image user posted image se kar ne morem verjeti:

user posted image

user posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.2.2013 7:57:43   
_sunshine_
Dobro jutro.

jaz sem čisto zmedena, sploh ne vem kaj se dogaja z mojim telesomuser posted image najprej sem zelo dolgo čakala prvo menstruacijo po prenehanju jemanja tabletk, potem je bilo vse vredu, sedaj pa je cikel dolg že 40 dni. Sploh ne vem kaj naj si mislim. Test sem delala prejšnjo soboto in je bil negativen. Verjetno bom počakala še par dni potem pa ponovno opravim test čeprav dvomim da bo pozitivno, ker znakov ni nobenih. Rada bi šla že nov krog, ne pa tole čakanje ki kar ubija..user posted image

Bybyka jaz mislim da ti lahko že kar čestitamuser posted image user posted image
Očitno bo mesec februar produktive, kar je več kot super !

Neposredna povezava do sporočila: 232
18.2.2013 8:05:33   
bybyka_1987
Poklici G ti bo znal najbol povedat,sicer pa koliko wem po prenehanju lahk traja6 mesecev da se ciklus uredi!
Hvala jaz upam td da bo to to in da tecke ne bo v petek

(odgovor članu _sunshine_)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.2.2013 8:18:57   
Kate15
Bravo Bybyka_1987!!!! :) ČESTITKE!!!! Kako lepo, da se nam statistika iz dneva v dan zvišuje :). Želim ti srečno user posted image

in veliko dobre volje :).

Neposredna povezava do sporočila: 234
18.2.2013 9:15:20   
S*
Dobro jutro,

Čestitam vsem ki vam je februara prinesel user posted image oz user posted image

Meni ta mesec zopet ni uspelo user posted image , porabila sem tudi vse pingvinčke, tako da gremo v nove boje.

(odgovor članu Kate15)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.2.2013 9:51:46   
bybyka_1987
hvalaaa
ewo mislim da ni nebenega dvoma vec....samo v petek nikakor ne sme tecka pridet :)

user posted image

user posted image

user posted image

in upam da se uspem zadrzatda ne powem svojemu pred obletnico

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.2.2013 10:57:32   
aksuram
čestitke za +.
moja je pa itak prišla. naslednje ne bo 15.3. bopa to 8 krog po ss. in 27. krog od začetka.

Neposredna povezava do sporočila: 237
18.2.2013 11:12:23   
bybyka_1987
hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aksuram)
Neposredna povezava do sporočila: 238
18.2.2013 12:14:08   
witch
bybyka čestitam user posted image user posted image user posted image lepo in mirno nosečnost ti želim pa seveda zdravega user posted image

Čestitke še vsem ostalim roza user posted image user posted image user posted image

Za vse modre pa user posted image user posted image user posted image

ta mala kako je pri tebi? Si ponovila test?

Pri meni se pa nekaj čudnega dogaja. Dobrih 14 dni je mimo od tiste moje čudne kao M. In zdaj so me začele joške boleti, tu in tam me špikne spodaj, kot rahli krči. In če je bila tisto takrat M, je nemogoče da imam O, ker imam daljše cikle in ni sluzi, pa še joške me pri O nikoli ne bolijo. Da bi bil začetek nove M je prehitro. Ker imam dolge cikle. So pa boleče joške in špikianje bile vedno pokazatelj za M. Tak da nimam pojma kaj se dogaja to. Čisto vse se mi je zmešalo user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 239
18.2.2013 13:02:34   
Anonimen
witch, naredi kak test. Kaj pa veš... user posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
18.2.2013 14:00:50   
ta*mala
Čestitke bybyka!!!

witch - ta*mala čakam na dan D, ki je jutriuser posted image če je ne bo... in vem da je ne sme bit... ja no, sj bom jutri zjutraj lulala v lončekuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 241
18.2.2013 17:48:39   
miska**
Pozdravljene punce!

jaz bi se vam tudi rada pridružla v klepetu.
Najprej čestitke vsem novim nosečkam!!user posted image
Ne pričakujem je 20.2., ampak ker sem bila tako neučakana sem naredila danes test.
A mi lahko katera pove kako se slikica prilepi?

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.2.2013 8:11:11   
ta*mala
...update....

Jaz pa sploh ne vem, kaj naj si mislim... sem lulala v lonček, ane... In sem pričakovala bolj konkretni rezultatuser posted image Črtica na tem trakcu sicer je roza, ampak dosti bolj sveto roza od kontrolne... pol sem pa še naredila un plastični test tud z neta, ki je enkrat manj občutljiv kot trakec, pa je isto svetlejša črtica... tko da res ne vem... glede na to, da se je že v soboto neki kazal, bi danes pričakovala bolj konkretno črtico...

(odgovor članu miska**)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.2.2013 9:34:34   
bybyka_1987
hvala vsem za cestitke.....user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.2.2013 9:50:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

...update....

Jaz pa sploh ne vem, kaj naj si mislim... sem lulala v lonček, ane... In sem pričakovala bolj konkretni rezultatuser posted image Črtica na tem trakcu sicer je roza, ampak dosti bolj sveto roza od kontrolne... pol sem pa še naredila un plastični test tud z neta, ki je enkrat manj občutljiv kot trakec, pa je isto svetlejša črtica... tko da res ne vem... glede na to, da se je že v soboto neki kazal, bi danes pričakovala bolj konkretno črtico...

črtica je črtica, ni važno kakšna! a nimaš šele jutri dneva D? če takole pomisliš, da bi delala samo ta test in ne tistega v soboto...bi se ti verjetno zdela kar v redu črtica za en dan pred m, a? user posted image
tako da jaz ti bom kar čestitala user posted image user posted image user posted image

Anonimnauser posted image

(odgovor članu ta*mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
19.2.2013 12:37:15   
Nessika18
bybyka_1987 jeeeeej čestitkee user posted image user posted image

ta*mala držim pesti da bo vsak dan bolj močnaa user posted image user posted image

_sunshine_ nič se ne sekiraj, to je čist normalno, jaz sem po prenehanju dobila normalno M, pol pa je ena bila na 65. dan, naslednja na 63. dan, in pol na 45.dan in nato se mi je uredilo torej pol leta da se je uredilo, zdaj imam na 34. dan, tak da meni je G rekel, pol leta počakat po prenehanju, če se do takrat ne bi uredilo pol bi rabla preiskave, tk da...

Držim pesti za vsako posebej, navijam za vsako posebej user posted image user posted image user posted image

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš nekoga rad."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
19.2.2013 12:53:16   
miska**
ta*mala držim pesti da boš zagledala user posted image . Probaj še kak drug test naredit.
Jaz sem slikico testa prilepla v album si ga lahko ogledate, da mi daste še vaša mnenja. Bom pa jaz naredila test jutri ko je dan D.user posted image

(odgovor članu Nessika18)
Neposredna povezava do sporočila: 247
19.2.2013 15:04:32   
snika

Takole tu imate posodobljen seznam, tudi jaz sem modrauser posted image , zato se selim v marec. Držim pesti za vse ostale user posted image

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.
user posted image lici user posted image
bebica25

2.2.
MEGi20
delfincek85

4.2.
user posted image 00PoLoNa00user posted image

7.2.
user posted image teodora75user posted image

8.2.
user posted image Nikki34user posted image

9.2.
_sunshine_
anonimna123

13.2.
user posted image pika555 (8. krog)user posted image
snowgirl

15.2.
Shana86 (13. krog, 3. s klomifenom)
aksuram

19.2.
ta*mala (2. krog po SS)
tamala86

20.2.
snika (8. krog)
bybika_1987 (20./22.2., 5. krog)
Radenska_

23.2.
S* (15. krog)

24.2.
lidik
Kate15

25.2.
waja
Tammyv

28.2.
Anonimnauser posted image (1. krog)

x.2.
mamica deklicam (13. krog)
Kaličopka6
lillith82

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOSEČK: 5
user posted image USPEŠNOST: 17,2% user posted image

NAVIJAČICE:
Katte, witch, LittleSun, Penny, niinii, curly, lici, mojcapokrajculja, mamica deklicam, MEGi20, kaatkaa, Tippi, brioš, Nikki34, anonimnauser posted image , Martyna83, zvezdica.zaspanka83, Nessika18, jona klara

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 248
19.2.2013 15:38:44   
snika
Popravek

NOSEČK: 6
user posted image USPEŠNOST: 20,7% user posted image

NAVIJAČICE:

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
19.2.2013 21:42:49   
zvezdica.zaspanka83
pozdravček user posted image
čestitke vsem novopečenim mamicam user posted image
tamala......kaj bolj jasno kako in kaj? Držim pestike in ti pošiljam pikapoke za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa ju3 končno na uz rodil....sicer samoplačniško....ampak....važno da se bomo pregledali.... osebna G mi je namreč povedala da mi redno ne pripada uz...kljub ss....hmmmm sem bila jezna na cel svet...... kaj mora ženska res toliko pretrpeti da se končno kdo v našem zdravstvu zmiga in začne raziskovati v čem je problem??????????????

no ja.....bom pa tako preverila če je z menoj vse ok...držite pesti...

papa

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?