pelin -> RE: Je res umr Črt, sin JJ? (8.1.2013 21:44:21)
|
Saj nič ne zagovarjam takšnih nizkotnih dejanj ko se v politično blato vlečejo tudi otroci...samo mislim, da ima vse tole štrik krepko zadaj...tja kamor mi ne vidimo...gospod JJ si po moje nekako hoče na umeten način povišat simpatije pri nas, ker tako malo simpatij kot jih ima danes, po moje še nikoli ni imel...grdo je vpletati v takšne stvari otroke...vendar za novinarje se tako ve da so mrhovinarji, ki si z ritjem po blatu služijo kruh....in tudi tole svinjarijo je pač nekdo ( namerno ali pač nenamerno )skril v blato, da bi jo ven izbezal kakšen pisun... žal se tudi ne more reči, da je JJ tako brezmadežne, kadar podaja izjave za javnost, saj je iz njegovih ust prišlo že toliko žaljivk, cinizma, zmerjanja, poniževanja ...greznice...za katere se ni nikoli opravičil , kaj šele da bi ostal brez dela...pa bi se glede na njegov visok položaj in njegov še večji ego pričakovalo da ima perfektne retorične sposobnosti , obvladanost in diplomacijo pa v tri nadstropja...in ne tako na podnu kot bogi mrhovinarski novinarček...
|
|
|
|