Frodo Bisagin -> RE: Je res umr Črt, sin JJ? (9.1.2013 9:34:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Ne prenesem JJ-a, na bruhanje mi gre ko ga gledam...ampak tole je pa BOLANO.... Sem že pred časom slišala iz dokaj zanesljivega vira, da ima baje res Dawnov sindrom, pa tudi v nedeljo za smrt....ampak mislim, da je to spet samo eno natolcevanje. Sramota!!! Upam, da je s Črtom vse OK!!! No, kolikor se je izvedelo je z otrokom vse v redu... mi je pa rahlo nejasno kaj je pravzaprav tukaj bolano. Novinar dobi informacijo in jo preverja pri ustreznem in odgovornem drzavnem organu. Drzavni organ slednje spravi v javnost in se zacne gonja... Ce potegnem paralelo in zamislim, da novinar dobi informaicjo, da je viden politik posilil maloletnico in poskusa informacijo preveriti pri ustreznem in odgovornem drzavnem organu... in na koncu dobi informacijo, da ne more dobiti podatke ter se pripise: da je to "nizkoten in žaljiv poskus diskreditacije" doticnega imaginarnega politika, "Grozljivo je, kako primitivni so nasprotniki" doticnega imaginarnega politika, "najprej so mu očitali " bla bla bla.. sedaj pa se posilstvo in proti koncu "Očitno niti otroci niso varni pred njihovim primitivizmom." - cemu primitivnemu je izpostavljen otrok, ce novinar preverja informacije o zlocinu nad tem istim otrokom? So enako ravnali in oznacevali za primitivnost, ko so novinarji sprasevali o Boru Nekrepu, o otrocih zrtvah ptujskega fricla..? Kje naj novinar preveri informacijo, ce ne pri policiji in kje naj se pozanima o tovrstnih informacijah (in da pri tem ne bo primitiven), ce ne pri policiji. Drzi pa to, da zadevo v javnost ni spravil "obsojen" novinar, temvec tisti neprimitivci, ki "scitijo toroke pred primitivizmom", ce njih ne bi bilo javnost o tem ne bi nic vedela... Prav zanimivo...
|
|
|
|