LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ker (žal, marsikatere moramo 1000x prebrati iste stvari, da nam kapne, enim žal nikoli ) da dieta ni rešitev za hujšanje in ostati šlank. Sem pa tudi ziher, da to velja za nas, ki hočemo shujšati zaradi lepega, nazaj na svoje kile, ker smo se pač malo zanemarle oz. pozable na svoj izgled Hvala Paštetka, ... bi samo na ta del opozorila, da nisem želela nobene užaliti, ker vem, da je par tem o hujšanju, kjer se drži diet malo morje RR-ovk. Ampak žal, le redkim, res redkim uspe shujšati z dieto in tako ostati. Ženske imammo to specialnost, da se na hrano spravimo, ko so kakšne težave, predvsem čustvene. In če danes z dieto shujšam, se bom ob naslednjem stresu spet zredila. Dokaz za to so ženske po celem svetu, ne samo me tukaj. In dokler stresnih situacija, ki bodo vsem nonstop vsake tolko prisotne, ne bomo bolano zdravle z hrano, se ne bomo rešle rejenja in hujšanja. Nikoli. Zdrav pogled na stresno situacijo, iskanje resnih realnih rešitev, ... to se dela, ne pa nažiranje. In niti eni ne verjamem, če bi mi rekla, da se je zredila brezveze. Kar tak. Ne nasedem. Vedno je nekaj v ozadju. Kar tak brezveze se zredimo le čez praznike ali roj. dan za kako kilo ali dve. Ok, malo se mi filozofira... spet delam samoterapijo z RR Hebat ga... vsaka si najde svoj način... ene ločujejo, ene pa poste pišemo
|