Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 17.1.2013 16:30:57
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka lulu, selila se ne bom, lahko pa prikolesariš do mene Potem rabim kolo, tebe več ne. Niti tvojega naslova ne. Itak par let sploh ne bi uspela blizu tebe sploh, potem pa pridem, pa se obrnem in nazaj. Ah, to so že ultramaratoni in extremni športi No, pa si sama pogruntala.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 20:45:32
|
|
|
|
LuLu
|
No, jaz večerjam. Kaj pa vedve? Aja, eno luna nosi... kaj pa drugo? Internet ne dela? Poznam to....
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:01:51
|
|
|
|
RAKICA1
|
dela dela internet v roki imam steklenico vode tako ,da se tankam
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:05:13
|
|
|
|
Shorty_
|
Moderatorka je zavohala da se neki inštruktorji fitnesa, extra izklesami gibljejo po varovanem ozemlju oseb, ki si bolj ali manj želijo izgubiti kak kg, jaz naprimer 6kg bi bilo odločno, ma volje od nikjer, eno brco LuLu plosim
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:17:27
|
|
|
|
Paštetka
|
He, he, nismo ravno izklesani, sploh ne extra, samo ne želimo hujšati. Bajdovej, niti mi mož tega ne dovoli. poleg tega je bila to moja služba še 4 leta nazaj. Od takrat pa nisem stopila niti v fitnes niti v telovadnico. Sem imela precej hudo poškodbo in sem zasovražila "telovadbo". Če pa rabite kakšne vaje, pa le povejte
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:24:09
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če pa rabite kakšne vaje, pa le povejte Poznam jih puno, ker se po moje niso kaj spremenile z leti. Sem včasih po 2 uri po 4 x na teden bila na aerobiki. Vse, kaj je ostalo od tistega časa so le poznavanje vaj
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:27:39
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR Moderatorka je zavohala da se neki inštruktorji fitnesa, extra izklesami gibljejo po varovanem ozemlju oseb, ki si bolj ali manj želijo izgubiti kak kg, jaz naprimer 6kg bi bilo odločno, ma volje od nikjer, eno brco LuLu plosim Če bi jaz imela viška 6 kil, se s hrano in dietami sploh ne bi ukvarjala, ker kot je videti nimaš prehranjevalnih navad zelo napačnih. Če bi imela, bi imela 15 kil viška in še več. To je prvo. Drugo... za tebe in tvojih 6 kil je rešitev le gibanje in ob tem dovolj tekočine. Četudi ti ne bi uspelo celih 6 kil dol spravit, bi jih pa ziher čez nekaj časa tako lepo porazdelila po telesu, da bi zgledala, kot mora izgledati fejst babnica, ki je starejša od 20 let Tretje... ne samo TI, moderatorka, vsi moderatorji potrebujete brcp v rit. Če si že ti tukaj, se bom na tebe spravla. Že to, da ti tu zdaj odgovarjam, mi je uspelo po brezveze zapravljenih 5 minutah mojega lepega življenja, da sem sploh okno odprla. Help me, help you!
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:28:31
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 dela dela internet v roki imam steklenico vode tako ,da se tankam Jah, steklenica vode po obilni slani večerji je čisto razumljiva. Jaz sem tudi že kak liter spila od večerje dalje...
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:37:40
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 dela dela internet v roki imam steklenico vode tako ,da se tankam Jah, steklenica vode po obilni slani večerji je čisto razumljiva. Jaz sem tudi že kak liter spila od večerje dalje... ni bilo večerje samo 3mandarine ker sem se za kosilo toliko nabasala ,da mi nič ne paše jesti evo še mal potelovadla sem danes je treti dan ,da pridno telovadim tako ,da upam da bo tako ostalo z telovadbo vsak dan
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:38:59
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če pa rabite kakšne vaje, pa le povejte Ja lahko kaj svetuješ seveda če imaš kakšne dobre vaje za trebuh in stegna
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:39:06
|
|
|
|
Shorty_
|
LuLu saj si me videla v živo in na mojih 150 cm se 6kg nima kam porazdelit kar se pa foruma tiče se pa dela na tem da se poštima zadeve, meni sicer ta teden dela presenetljivo dobro
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:41:28
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če pa rabite kakšne vaje, pa le povejte Ja lahko kaj svetuješ seveda če imaš kakšne dobre vaje za trebuh in stegna ok, pa naj napriše... oz. še bolje, da jih naredi in se poslika in da na RR
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:44:41
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR LuLu saj si me videla v živo meni sicer ta teden dela presenetljivo dobro Ja, meni nisi izgledala takšna, da bi kaj iskala na tem forumu Ta drugi del pa ne bi komentirala. Meni ne dela ok.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:48:29
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Če pa rabite kakšne vaje, pa le povejte Ja lahko kaj svetuješ seveda če imaš kakšne dobre vaje za trebuh in stegna ok, pa naj napriše... oz. še bolje, da jih naredi in se poslika in da na RR Ja ja naj kar napiše mogoče še tebe not potegne pa boš vsaj mal migala z nami
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:49:27
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR LuLu saj si me videla v živo meni sicer ta teden dela presenetljivo dobro Ja, meni nisi izgledala takšna, da bi kaj iskala na tem forumu Ta drugi del pa ne bi komentirala. Meni ne dela ok. Nisi edina da nedela dobro sam mi se ostali ne bunimo kot ti
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:52:49
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Nisi edina da nedela dobro sam mi se ostali ne bunimo kot ti Pa meni se tudi ni za bunit. Ampak berem druge, kak vske tolko napišejo kaj o tem, a nobenega odgovorja... ShortyRR pa je trenutno zelo blizu, pa lahko vsaj kak odgovor da.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:56:04
|
|
|
|
Najaa
|
Lune je konec, tak da večerja je v želodčku. Par prepečencev s sirom in jogurt. Kaj češ lepšga.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:56:31
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Nisi edina da nedela dobro sam mi se ostali ne bunimo kot ti Pa meni se tudi ni za bunit. Ampak berem druge, kak vske tolko napišejo kaj o tem, a nobenega odgovorja... ShortyRR pa je trenutno zelo blizu, pa lahko vsaj kak odgovor da. Pač nimamo kaj melje in nagaja kakor mu paše ali pa sam nam kateri smo redni tukaj pa skoz kaj klepetamo da nas ma dost
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:57:46
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lune je konec, tak da večerja je v želodčku. Par prepečencev s sirom in jogurt. Kaj češ lepšga. Naja drugič prosim če poveš za luno ,da bom jaz tudi bila ponovno pridna seveda če mi bo uspelo po dolgem času
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 21:59:36
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 ali pa sam nam kateri smo redni tukaj pa skoz kaj klepetamo da nas ma dost Pa saj od nas živijo... če ne bi bilo nas, ne bi bilo foruma.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 22:01:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lune je konec, tak da večerja je v želodčku. Par prepečencev s sirom in jogurt. Kaj češ lepšga. Naja drugič prosim če poveš za luno ,da bom jaz tudi bila ponovno pridna seveda če mi bo uspelo po dolgem času Rakica lune so vsak teden. Danes je bil krajec in do zdaj sem mela post sam na polno in prazno. Zdej sem pa rekla, da bom ene parkrat kar vsak teden, da se mal spucam. Nalsenji teden bo pa polna, ta je najboljša. Te bom spomnila kak dan prej.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 22:02:27
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 ali pa sam nam kateri smo redni tukaj pa skoz kaj klepetamo da nas ma dost Pa saj od nas živijo... če ne bi bilo nas, ne bi bilo foruma. Ja od nas pa res mi smo pa včasih kot navite tukaj gor
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 22:04:02
|
|
|
|
RAKICA1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Lune je konec, tak da večerja je v želodčku. Par prepečencev s sirom in jogurt. Kaj češ lepšga. Naja drugič prosim če poveš za luno ,da bom jaz tudi bila ponovno pridna seveda če mi bo uspelo po dolgem času Rakica lune so vsak teden. Danes je bil krajec in do zdaj sem mela post sam na polno in prazno. Zdej sem pa rekla, da bom ene parkrat kar vsak teden, da se mal spucam. Nalsenji teden bo pa polna, ta je najboljša. Te bom spomnila kak dan prej. No spovni me prej bom tudi jaz poskusila tako ,da upam da mi uspe pa uro mi boš morala tudi povedati
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 22:05:51
|
|
|
|
Najaa
|
Vse ti bom povedala, brez skrbi. Evo sem pogledala, polna luna bo 27.1. začetek ob 5.39.
|
|
|
|
RE: Samo za RAKICO1 in Najoo! 19.1.2013 22:08:08
|
|
|
|
RAKICA1
|
Kam lih nedelja ko smo vsi doma pa vsak ima svoje želje za jesti upam ,da uspem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?