Paštetka
|
Shorty, kako dolgo se na tem forumu sporočila ohranijo? Ker eni par let nazaj sem na tem forumu źenskam napisala vaje, z razlago pravilne izvedbe, opozorili na napake pri vajah, teh lažje in težje varijante izvedb, določenih vaj. Poleg tega pa še predloge glede prehrane, same priprave hrane, ki je zelo pomembna pri hujßanju.... Bi se to dalo najti, da se ne ponavljam. Iskreno povedano, ko kaj delam delam precizno in je tega precej. Ni moj stil, da napišem 15x trebušnjaki. Ker tiste pravilne trebušnjake, dam stavit, jih malokatera zmore tri P.s. katera je napisala, da je za večerjo jedla sir, jogurt... Super za zajtrk, za večerjo, pa raje ne posegajte po tem. Mlečna maščoba se najbolj lepi na rit. - sem proti ločevalni dieti - Proti dieti s stradanjem - proti zeljni ali kakšni že dieti.... - proti vsem shujševalnim napitkom, tabletam - proti vsem podobnim Zagovarjam zdrav način žiljenja (zmerno razdeljene obroke, kjer moraš sam glede na svojo prebavo pogruntati, koliko % katere hrane (M, B, OH...). Predvsem pa pravilno pripravljena hrana (npr., da se testenine ne razkuhajo, da so al dente (kemija- poli-monosaharifi), ipd...), gibanje... Matematika je enostavna: vnos hrane < od potrebe telesa Ali vnos hrane enak potrebi telesa + aktivnost = hujšanje. Še eno: B so edina stvar, ki se ne lepihjo na rit, ampak gredo skozi rit, kar jih telo ne prabi . - razmislek tukaj So pa beljakovine tiste, ki dokazano vplivajo na ekspazijo rakastih celic.... Zato...se pri tistih, ki imajo nagnjenost k raku, to odsvetuje. No, naj se ena potrudi in razišče. Vem, da sem dala tudi seznam hrane po vsebnosti beljakovin, pravilno pripravo hrane...
|