|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
12.3.2013 21:47:48   
Cari
Oj,

da zberem malo moči in se vam oglasim. Skratka, na NS je bilo vse ok, je rekla da je moj rezultat na ravni 15 letnice user posted image . Spol se ji je nekaj zdelo da vidi, a ni bila čisto prepričana, imamo pa doma že parček, in veseli bomo novega pikeca, pa kar koli že bo - samo da bi bil mali junak/inja zdrav/a.
Je bil pa user posted image čist razdražen, ker se je nama tako mudilo - vsaj tako je rekla G. Skoz se je premetaval, pa mahal, pa zehal in kolcal... Ga je komaj ujela. Sploh se nisem zavedala da lahko moje razpoloženje tako vpliva na malo pikico. Nič čudnega da sta prva dva tako naspidirana - sem bila jaz hiper aktivna obe nosečnosti vse do konca...Jojoj, se bom morala skušat mal umirit pa prej hodit spat.

Sicer imam pa še vedno hude slabosti, dva dni nazaj pa še tako vrtoglavico, da me je bilo prav strah. Se je cela dnevna soba vrtela okrog mene, pa občutek sem imela, da bom skup zlezla. No potem sem bruhala in se nekako odplazila do postelje...Groza. Upam da se mi ne ponovi še kdaj. Sem imela to že par let nazaj in sem upala, da j minilo.

Kako pa ste ostale user posted image . A se vam trebuščki že kaj poznajo? Jaz imam takega, da mi je bilo na NS kar nerodno, ker sta bili tudi dve punci, ki sta bili pa še čisto brez....

Sedaj pa pančkat ....Nočko.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
12.3.2013 21:51:18   
_saskia_
Matty pa si mogoce odkrila kaksno naravno pomoc proti glavobolu? Super, da je minilo :D Meni je danes sicer bolje, upam da bo tudi noc ok.. Lepo bodite, lahko noc ;)

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
13.3.2013 14:18:12   
robika
Zdravo user posted image ,samo da se vam oglasim,pa za vse tiste ki ste slučajno v staležu,danes sem govorila s svojim zdravnikom glede izhodov,ker imamo pač tri otroke pa so govorile ure,pa roditeljski,če lahko grem in je rekel da komisija nosečnič sploh ne preverja,da pa bo vpisal v karton za vsak slučaj..bom saj lahko v miru šla na sestanke,pol pa domov počivat..
Lepo bodite

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
13.3.2013 14:34:45   
Anonimen
Uau, odprlo mi je RR, nemogoče user posted image !

Imam kar nekaj vprašanj za vas. Na moj.forum.si ne znam zakleniti teme, da bi jo lahko brali samo registrirani uporabniki, tako da bom zaenkrat vprašanja napisala kar tukaj.

Moj trebušček je že full trd, je vaš tudi? Pa lulat me kar naprej. Včasih imam samo občutek, da me, pa me potem bolj malo, ampak WC pa moram poiskat. Na kakšnih sprehodih zna biti prav smešno, ker samo grmičke, za katere se bi lahko skrila, iščem user posted image . Pa vem, da mi še nič na mehur ne pritiska, tako da mi ni jasno od kod toliko lularije user posted image .

Se vam že kaj pozna trebušček? Meni se zdi, da zdaj se je pa že kar malo izbočil user posted image . Pa sladko mi je začelo nooooro pasati. Za koliko kg ste se zredile? Jaz sem se do 14 tedna in 5 dni za približno eno. Pa zgaga me peče vsak večer.

Še katera posluša srčka z Angelsoundom? Meni ga sicer ne uspe najti vsak dan, ampak ko ga pa, sem pa presreeeečna. Je še vedno čisto spodaj, nad sramno kostjo.

Vas joškice še kar bolijo? Mene precej. Si nisem predstavljala, da to lahko tako zelo boli. Pa zelene žilice se že vidijo skozi user posted image .

Prva anonimna

(odgovor članu robika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
13.3.2013 16:10:26   
Penny
Robika, ne vem, kolk to drži. Jaz sem brala ravno kontra - da so ravno na nosečnice na bolniški najbolj napičeni in preverjajo ob vseh dnevih in urah.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
13.3.2013 20:52:29   
Matty
Saskia, nič posebnega. Dosti vode, to je edini recept.
Glede kontrole med bolniško sem tudi jaz slišala, da vedno bolj preverjajo tudi nosečnice.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
14.3.2013 6:23:16   
robika
Jutro,no saj lepo da ste slišale glede preverjanja staleža,js pač zaupam zdravniku in v to kar mi je reku,bolj kot pa na ono varijanto čula rekla..je pa res da sem bila v dveh user posted image vedno v staležu in da me v nobeniuser posted image od 5 tedna do poroda ni enkrat obiskala komisija-kar mi je zdaj nekako jasno,če zdravnik pravi da je zdaj sploh nimajo-zaradi krčenja proračuna..
Aja,glede trebuščka,se že lepo pozna,tak da ga že marsikdo opazi..na koncu bom pa spet kot kituser posted image
Lepo se imejte in uživajte

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
14.3.2013 9:21:30   
_saskia_
Punce tiste, ki imate večje košarice, katere modrčke uporabljate? Meni moje težke (.)(.) visijo in moram nujno v šoping..

Lep dan vsem skupajuser posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
14.3.2013 19:20:50   
pikec_pikica
Lep večer punce,
Kje zdaj kaj klepetate user posted image ? Na muj forumu ni videt nič, na ringa raja tudi nič. A potem ste vse na FB?
No jaz sem imela nuhalno v ponedeljek in je vse ok. Datum poroda mi je določila 18.3.2013.

Le oglasite se kaj user posted image

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
14.3.2013 19:38:48   
Anonimen
Zdajle mi je prvic danes uspelo odpreti RR, jaoo. Na moj.forum.si ne znam zakleniti teme. A gremo vseeno malo pocvekat tam?

Prva anonimna

(odgovor članu pikec_pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
15.3.2013 9:58:16   
lollipop07
da se še jaz pofočkam...
nuhalna je bla super...in je biu mali res živahen...je že roko v usta tiščal...user posted image sicer sem spet malo na bolniški zaradi krvi ampak ni nobene poškodbe postlce ali otročka tko da možno, da je sam kaka žilica počila...jaz sem optimistična in tudi zdravniki so me bodrili, da so lepi rezultati in naj bom kar pozitivna...
imam pa že kar en teden krvav nos...ne teče mi ravno kri iz nosa, vendar vedno ko pihnem je krvavo...je to zaradi dodatne krvi verjetno?user posted image no bol da teče iz nosa kot iz kod drugoduser posted image
zdej ap naprej počivat...lepo bodite

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
15.3.2013 18:16:24   
natali1
Pozdravljene souser posted image

Sem vesela za vse, ki ste imele nuhalno in pa lepe razultateuser posted image
Saskia jutri dobim po pošti moderce, ki sem jih naročila pri Otto, ti javim kak pa kaj.
Ima še katera mogoče take napade lakote kot jazuser posted image . Prvi prejšnih dveh nosečnostih se pa ne spomnem, da bi tako jedla user posted image

Lepo bodite, se slišimo..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.3.2013 8:56:29   
Matty
Tudi jaz cele dneve jem, tako da me ves čas tišči v želodcu. Lačna sem non stop. In seveda trebuh raste in raste.
Lep vikend vsem.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.3.2013 13:47:59   
Blue_one
Živjo,
jaz zaenkrat problemov z lakoto in hrano (še) nimam. Sem še vedno bolj na strani, da težko kaj spravim v usta. Tako, da se mi skoraj nič ne pozna, še moj pravi, da ni res nič videt.

Po tem ko mi je nehalo slabiti-JUHEJ, so se začeli pa napadi glavobolov. In sem strašansko nesrečna, ker ne vem kako se jih znebit- pijem ogromno- vodo, ali pa par kapljic sirupa s 3 dcl vode (občasno seveda tudi kak sok, čaj). Lekadol mi za glavobol ne prime, itak mi za nobeno stvar še nikoli ni pomagal-vsaj, da bi jaz vedela ne. Tako, da komaj čakam pregled, da mi pove če lahko kako drugo tableto. Je pa kar težko sploh v hrupu v službi in imam občasno težave z zbranostjo ter poskrbim za smeh user posted image .

danes je tak lep sončen dan, upam, da ste ga izkoristile, jaz imam še namen izkoristit sonce danes user posted image
Lep dan!

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.3.2013 18:57:54   
sonček85
  če katero zanima  :Nujno prodam Moderc številke S ,ker sem naročila premalo št.je pa ta na sliki.Raste z nosečko in se komot uporablja še pri konf.M  http://www.mytoys.de/Medela-Schwangerschafts-und-Stillbustier-weiß/BHs/Wäsche/KID/de-mt.pf.ca01.24.02.03/1995216 cena 22€  pišite na zs .hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
17.3.2013 7:35:50   
Anonimen
Uspelo mi je spet na RR priti, čudež user posted image . A ve ne morete gor ali res samo še preko FB čvekate user posted image ?

Najprej čestitke vsem tistim puncam, ki so uspešno opravile NS user posted image . Sem pozabila zadnjič napisati, da sem bila jaz tudi pri Reševi in da sem bila zelo zadovoljna z njo. Kam boste šle pa na nuhalno? K Pušenjaku?

Jaz sem zdaj 15 tednov in pol noseča in me spet nekaj špika levo in desno. A to je zato, ker se maternica širi? Še katero tako špika? Srčka drugače vsak dan brez problema najdem in utripa kot nor user posted image .

So kateri na drugem pregledu izmerili maternični vrat?

Glede modrčkov pa tudi mene zanima, kateri so ok.

Upam, da se boste kaj razpisale, ker je res prav žalostno tukaj gor. Obstaja še kakšen drug forum za čvek, ki je bolj aktiven? Mogoče na mama.si? Grem preverit.

Uživajte v sončni nedelji user posted image !

Prva anonimna

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
17.3.2013 8:31:02   
natali1
Punce moderci so super, lepo se prilegajo in so udobni. Anonimna a poslušaš srčka z angelsoundom?
Sem ga tudi jaz naročila, pride v ponedeljek, komaj čakamuser posted image . Samo upam, da res deluje..
Drugače pa punce čvekajo preko FB, jaz ga nimam in mi tu bolj odgovarja.

Lepo bodite, izkoristite sonček, kajti spet prihaja grdo vremeuser posted image
Cav..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
17.3.2013 9:10:05   
Matty
Po mojem je špikanje znak da raste maternica. Tudi mene.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
17.3.2013 10:52:06   
_saskia_
Ojla punce,
res smo nečvekasteuser posted image . Mogoče pa še pride do tega, rabimo mal časauser posted image
natali1 maš zdej moderčke od otta? To si prav nosečniške naročila? Saj verjetno se da vrnit, če ti ne paše, ne?
Prva anonimna si mislila za morfologijo, kam bomo šle? Nuhalno smo ali bomo počasi vse opravile, morfologija pa mislim, da pride okoli 20. tedna. Jaz jo bom imela kr pri svoji ginekuser posted image Je pa rekla zdravnica na nuhalni, da se 3D oz 4D dela okoli 27. tedna in se zelo lepo vidi dojenčka, za to pa je še ogrooomno časa, da se odločimo ali bomo šle ali neuser posted image
Meni danes paše 100 na uro, greva z mojim k našim na kosilce in ni treba kuhatuser posted image Čeprav to delam z veseljem, včasih pa tako zelo paše se mal razvajat, sploh ob nedeljihuser posted image

Lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
17.3.2013 11:04:44   
pikec_pikica
No lepo da smo se vsak nekatere mal razčvekale user posted image
Ja Jaz tud rabim kašen moderček, pa sem študirala če bi kupila kar tistega za dojenje, ker ga bomo potem še rabile, kaj pa ostale mislite? Kakšne boste pa ve kupile?

Jaz imam pa jutri prvi uradni pregled pri ginekologu, ta prvič mi je samo potrdil nosečnost pa pogledal srček user posted image . Lepo bo spet malo videt. Mi je pa na nuhalni rekla, da smo že velik in sem sedaj v 13 tednu in naj bi imela rok 18.9.

Drugače se pa jaz počutim čist ok nič več slabosti. Kaj pa ostale? Razen tega , da me vsake toliko časa boli ritna mišica ter naprej dol po nogi? a še katero? Sem brala, da je lahko to živec, ki se pojavi med nosečnostjo.

No user posted image dajmo se mal razpisat še tu :)

Aja meni prek računalnika čisto lepo dela forum...

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
17.3.2013 14:06:43   
Blue_one
hej,

kaj moderčke rabite že sedaj nove? Se pravi so vam stari premajhni oz zakaj se odločate za nakup le teh? So kakšne prednosti? Jaz zaenkrat še nimam potrebe po tem, niti težav s tiščanjem pri hlačah oz. kaj podobnega. Je verjetno to posledica moje strašanske neješčnosti v zadnjih mesecih user posted image Komaj čakam ta teden, ker imam morfologijo.
Kar se počutja tiče, razen glavobolov nimam težav, občasno špikanje v maternici pa rešujem z magnesolom. Nisem pa, priznam niti pomislila na to, da bi spremljala otroško bitje srca z angelsoundom.
Danes je bolj beden dan, tak za preživet notri za računalnikom in gledati filme/serije -> izkoriščava dokler sva še sama user posted image
Pa opravila bom še par zadev za službo, pa bo še en dan mimo.
Se samo meni zdi, da tile tedni kar letijo?

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
17.3.2013 14:17:59   
natali1
Saskia nosečniški so ja, super so, vendar jih še ne nosim. Pa z menjavo tudi ni problemov, no vsaj jaz jih nisem imela nikoli..
Blue one srečna bodi, da še na rabiš kaj novegauser posted image . Sicer pa se men prvič tudi ni tako hitro poznalo. Menda se pri vsaki naslednji nosečnosti prej pozna,. Je pa res tudi to, da sem malo preden sem zanosila, tudi kadit nehala in mam še večji apetit.
Pikec_pikica vem kak boli ta živec ja, boga si.. Vso srečo jutriuser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
17.3.2013 15:53:40   
lisicamica
No, koncno je tudi meni uspelo odpret okno.. se jaz se vam pridruzujem, pdp imam 20.9., doma ze imam navihanega 15-mesecnika. Sem kontaktirala penny za fb, pa niti skupine ne najdem.. mi lahko mal pomagate?user posted image
Ker sem enkrat ze imela ss, sem si sedaj nabavila angelsound, vendar je zadnje dva dni utrip pocasnejsi.. in me spet panika user posted image
Pregled pa imam sele cez dobre 14 dni
Lepo bodite, pa se tipkamo..

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
17.3.2013 16:35:16   
Prva anonimna
Sem bila tako vesela, ker ste se malo bolj razčvekale, da sem se šla kar registirat kot Prva anonimna in upam, da bomo zdaj tudi tukaj malo bolj zgovorne user posted image !

Lisicamica, če ne slišiš svojega utripa namesto dojenčkovega. Jaz sem najprej tudi mislila, da je nemogoče, da bi bil moj utrip slišen nad sramno kostjo, ampak je user posted image . Tako da če našteješ samo kakšnih 80 udarcev na minuto, je to sigurno tvoj utrip! Glede FB pa poglej nekaj strani nazaj, vem, da so punce ene linke dajale.

Blue one, meni so se joškice sigurno povečale vsaj za eno številko in jih zdaj še vedno tlačim kar v premajhne modrčke user posted image , ampak moram obvezno najti ene nove. Jaz sem Angelsound dobila od prijatejice in ga zdaj pridno uporabljam user posted image . Vreme je pa danes res bolj za doma bit in lenarit. Z glavoboli sem imela tudi jaz probleme, ampak zdaj je kakšnih 14 dni mir in naj kar tako ostane! Gre pa res hitro, kar naenkrat nas bo že strah pred porodom začel grabit user posted image .

Pikec Pikica, jaz še ne bom kupila modrčka za dojenje. Po mojem bom kaj takšnega, kot ena zgoraj prodaja, da se lepo širi s tabo. Razen če bo katera druga predlagala kaj pametnejšega user posted image . Upam, da te tisti živec neha boleti. Mene so slabosti minile, me pa precej zgaga daje, pa jo poskušam pogasit z Donatom. Forum pa mene stalno zafrkava, grrr.

Ja, Saskia, morfologijo sem mislila. Jo moraš pri G tudi plačati? Ker če ti jo naredi zastonj, bom šla najprej jaz tudi k njej, po potrebi pa potem še k Pušenjaku. Samo moja G nima 3 D UZ-ja, tako da je zadnjič rekla, da mogoče bi bilo fino, če bi šla srčka vseeno še kam drugam pogledat. Super za povabilo na kosilo user posted image .

Matty, verjetno je res tisto špikanje zaradi rasti maternice. No, samo da nisem edina, ki jo špika user posted image .

Natali, super, da jutri dobiš Angelsound. Jaz sem čisto blažena, ko poslušam srčka, kar oči zaprem pa nasmeh se mi na usta prikrade user posted image .

Od sončka pa danes pri nas na žalost ni bilo nič user posted image .

Toliko za danes, upam, da se res malo bolj razčvekamo user posted image . Aja, a tisto kačo za spat si bo katera nabavila? Pa katere vitamine zdaj jemljete, še kar Elevit?

Zdaj pa upam, da mi tole objavi.

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
17.3.2013 17:34:46   
Penny

IZVIRNO SPOROČILO: lisicamica

No, koncno je tudi meni uspelo odpret okno.. se jaz se vam pridruzujem, pdp imam 20.9., doma ze imam navihanega 15-mesecnika. Sem kontaktirala penny za fb, pa niti skupine ne najdem.. mi lahko mal pomagate?user posted image
Ker sem enkrat ze imela ss, sem si sedaj nabavila angelsound, vendar je zadnje dva dni utrip pocasnejsi.. in me spet panika user posted image
Pregled pa imam sele cez dobre 14 dni
Lepo bodite, pa se tipkamo..

Nobenega zasebnega sporočila nimam od tebe? user posted image
Linka do FB skupine nismo nikjer javno objavljale in ga niti ne bomo, ker je skupina itak skrita in zaprta.

(odgovor članu lisicamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Koiko ss ste imele preden ste donosile?
metuljcek27

Koliko ss ste imele preden ste donosile ?

1 (77%)

2 (9%)

3 (5%)

več (9%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!