|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
4.3.2013 20:51:40   
natali1
Punce čestitke za vse super rezultate, glavoboli in druge tegobe, ki nas dajejo bodo pa tudi minili a ne da user posted image
Jaz že komaj čakam na nuhalno, kaaak se mi vlečeuser posted image

Bodite lepo..

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.3.2013 21:27:27   
pikec_pikica
Prav lep večer user posted image .
Kako ste? Jaz se počutm grozno, sedaj sem pripravljala oblačila za jutri v službo in sem ugotovila, da ne morem skoraj nobenih kavbojk več zapet (mi trebuh gleda ven). ;) Me je prou mal strah, da bi v službi opazil, ker bom povedala po nuhalni....
Ali ima še katera te problemčke :)? user posted image
Drugače se počutim ok razen tega, da tudi mene popoldne boli glava.
S čim se pa kaj mažete za strije? Meni so v lekarni naredili eno kremco pa bomo vidl, kaj bo...

user posted image lahko noč

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
5.3.2013 7:29:31   
lollipop07
pikec_pikica jaz sem kavbojke že v omaro pospravila...pa ne ker ne bi mogla več jih zapet ampak ker mi je preprosto neudobno ko mi gumb pritiska na trebuh...v omari pobrskaj za oblekami in kiklami...super stvar, ti rečemuser posted image mene v službi vsi sicer čudno gledajo, ker sem res redko v obleki ali krilu (do zdaj)...pa nič zato...kar naj se navadijo...ko bodo pa zvedli pa ne bo več tak čudnouser posted image
jaz se mažem z navadno kremo za telo - isto kot sem se pred tem...sem mnenja, da je važno, da je koža navlažena...ostalo je pa stvar genov, sreče in pridobljenih kilogramovuser posted image

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
5.3.2013 8:54:26   
ribnčanka
Pozdravljene vse skupaj :)
Se vam še jaz pridružim pri čvekanju. PDP imam 4.9. tako da je obdobje slabega počutja in utrujenosti že za mano me pa nujno čaka nakup novega modrčka :)

Lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
5.3.2013 9:53:14   
Elissa
Ojla punce :)
Trenutno teče 13. teden moje druge nsečnosti :) Enega sončka že imamo, drugega pričakujemo 14.9. :) Včeraj sem imela nuhalno, z bebico je vse ok, upam da tako tudi ostane :) Pred dvema tednoma sem imela malo težav in moram počivat, ampak upam da se bo vse uredilo. Mi pa še zmeraj ful slabi in zmatrana sem. Pa saj bo minilo :)

Sicer pa sem za to da na FB ustanovimo skupino, tam se da dosti bolj pregledno čvekat, tu na forumu se objave kar zgubijo...

Lep dan vsem :)

(odgovor članu ribnčanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
5.3.2013 11:34:10   
pikizenc
Dobrodošli!!!

Na FB je skupina že fajn aktivna, pošljita ZS Wojcici ali Penny

(odgovor članu Elissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.3.2013 8:30:58   
paškec
pozdravljene vse nove nosečke še iz moje strani in čestitke vsem ostalim, za katerimi uspešni pregledi!
tudi jaz sem že bila na nuhalni in vse super kaže!! edino spola ne pokaže naš/a bejbi user posted image

danes mi je čudežno brez problema odprlo ringaraja, vendar sem se tako na vadila na fb, da vas bom tukaj samo občasno malce prečekiralauser posted image

LP

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.3.2013 9:43:49   
mml1
Lep pozdrav vsem.
No pa sem se opogumila še jaz da se vam priključim. Včeraj sem prvič videla svojega drugega hroščka tako, da zdaj končno vrjamem, da sem noseča. Nekateri rabimo malo več user posted image . Predvidevam, da bom rodila nekje konec septembra pdp- ja pa še nimam saj imam prvi uradni pregled šele naslednji teden.
Bruham hvala bogu vsake 2 tedna en dan tako, da načeloma kar gre vse ostalo je ok.
Ko izvem kaj več od G sporočim za tabelo.

Lp

(odgovor članu paškec)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.3.2013 12:11:21   
atena777
Evo še mene, da se tuakj pofočkam. Končno sem dočakala 1. pregled. Anonimna 5, je sedaj obelodanjena.
Spola še ni gledala, verjetno bo to storila na naslednjem UZ pregledu, ki ga imam.
No vglavnem se mi je prav oddahnilo, da je vse v redu. PDP imam 27.9. Normalno je velik; 6,67 cm. Ni ga kej dost pustila gledat, ne vem zakaj, naredila pa mi je vaginalni UZ. Dobila sem kup napotnic, pa navodila za prehrano,....Ful prijazno osebje, sem prav zadovoljna user posted image .

(odgovor članu mml1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.3.2013 13:09:59   
atena777
Penny, hvala za opozorilo, plodek ni velik 6,67, ne vem koliko je velik, ker UZ slika ne vsebuje tega podatka. Da ne bo katera mislila, da ima majhne plodek. Meni je samo rekla, da se velikost ujema s starostjo (10/11) tedno. Meni se zdi, da sem že 100 let v desetem tednu.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.3.2013 16:06:46   
Lyah
Pozdravljene.. Žal se moram posloviti, pred dvemi dnevi sem imela SS, žal je bil stres prevelik. (tiste ki ste od začetka veste za kaj gre). Točno en dan je manjkalo, pa bi izpolnila tretji mesec user posted image Hudo je.. Vsem skupaj želim zdravo in lepo nosečnost. Srečno!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.3.2013 16:57:57   
Penny
Lyah, vem, da ni besed, ki bi ti omilile bolečino user posted image . Drži se user posted image .

(odgovor članu Lyah)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.3.2013 17:22:57   
skrivnostnica
Lyah, žal mi je.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.3.2013 18:21:21   
atena777
Lyah, žal mi je zate in za user posted image . Težko je najti tolažilne besede v teh trenutkih, še najbolj jih boš našla sama ko bo najhuje za teboj. Mislimo nate in držimo pesti, da te čimprej spet najde nova sreča, ko boš zažarela v svem sijaju. Samo glavo pokonci in z odprtim srcem naprej.

(odgovor članu skrivnostnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.3.2013 19:35:32   
natali1
Lyah tudi meni je iskreno žaluser posted image
Spet bo posijalo sonce, boš videla...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
6.3.2013 22:37:34   
Cari
Lyah žal mi je ko to berem user posted image . Pa sem ravno včeraj gledala, da bi ti morala imeti NS...
No mene NS čaka v petek in upam da je vse ok. Imam tudi že en SS za sabo... A verjamem, da po dežju vedno posije sonce in upam da te kmalu spet razveseliuser posted image .

Cari

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
7.3.2013 6:34:39   
atena777
Pinas in Celine, v katerem tednu so vama rekli, da je potrebno opraviti AC? Vidim, da sta kake dva tedna pred menoj, pa imata AC v začetku aprila. Ali je v 16.tednu?
Kje bosta pa imeli, in koliko prej sta se naročili?
Hvala.

< Sporočilo je popravil atena777 -- 7.3.2013 6:35:07 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
7.3.2013 11:00:11   
atena777
Evo sedaj sem izvedela, naročanje je od 16-18.tedna, oz. takrat se raziskava opravi.
Jaz sem naročena sedaj na drugi pregled 26.3., na AC pa 15.4....
Kdaj pa je morfologija?

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
7.3.2013 12:18:49   
ANDREA2010
pozdravljene!

žal se od vas poslavljam tudi jaz. V soboto so ugotovili, da moji pikici v 12 tednu ne bije več srček in sem morala v nedeljo splaviti. bodite vesele za svoje srčke in uživajte vsak trenutek z njimi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
7.3.2013 16:40:18   
Anonimen
Lyah in Andrea, zal mi je :(. Tudi jaz upam, da za vaju kmalu spet posije soncek. Tudi jaz sem imela abrazijo aprila lani, zdaj pa kaze, da mi bo soncek svetil do konca in trdno verjamem, da bo vama tudi kmalu! Punce, upam, da ne bo vec taksnih zalostnih novick. Jaz kar vsako jutro z Angelsoundom poslusam bitje srcka :).

(odgovor članu ANDREA2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
7.3.2013 16:40:57   
Anonimen
Lyah in Andrea, zal mi je :(. Tudi jaz upam, da za vaju kmalu spet posije soncek. Tudi jaz sem imela abrazijo aprila lani, zdaj pa kaze, da mi bo soncek svetil do konca in trdno verjamem, da bo vama tudi kmalu! Punce, upam, da ne bo vec taksnih zalostnih novick. Jaz kar vsako jutro z Angelsoundom poslusam bitje srcka :).

Neposredna povezava do sporočila: 1346
7.3.2013 16:50:08   
Anonimen
Se opravicujem za dvojno objavo, zdaj je pa mene nekaj zafrkavalo. Pa podpisati sem se spet pozabila. Se bom kar registrirala kot Prba anonimna. Je se katero bolela glava te dni? Mene je kar tri dni skupaj, danes je pa na sreco ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1347
7.3.2013 16:53:42   
Anonimen
Se opravicujem za dvojno objavo, zdaj je pa mene nekaj zafrkavalo. Pa podpisati sem se spet pozabila. Se bom kar registrirala kot Prba anonimna. Je se katero bolela glava te dni? Mene je kar tri dni skupaj, danes je pa na sreco ok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
7.3.2013 16:54:12   
Anonimen

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
7.3.2013 19:25:17   
Penny
Andrea user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?