|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
21.3.2013 8:37:03   
Tejči
Ojla mamice in bodoče mamiceuser posted image

Vsak dan bi čvekala z vami, pa ta RR dela za user posted image

Matty - napihnjenost je minila takoj, ko sem začela delati 4 ure in nisem 8 ur skupaj sedela. Pijem veliko - predvsem vode, limonade, naravni pomarančni sok, čaj..jem večkrat po malo, ker kakor želim pojesti več, mi postane slabo. Včeraj me je ves dan hotela boleti glava, a ji nisem dovolila: šla sem na dva sprehoda in svež zrak je naredil čudežuser posted image

Zredila se do sedaj nisem še nič, še vedno sem na -1 kg, čeprav so slabosti sedaj že zelo redke. Imam še vedno to srečo, da mi ne paše ne sladko, ne slano (prej sem se vsak dan basala s čokolado in čipsom). Pojem pa veliko kislih kumaric, jabolk...

Vau, brcike že čutite, važičkeuser posted image Jaz že komaj čakam na ta trenutek - ni lepšega...

Lepo bodite...čuvajte bušijeuser posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
21.3.2013 12:00:30   
natali1
Zdravo user posted image
Da se vam še jaz oglasim. Včeraj sem imela pregled pri G in mam rahle probleme s krvavenjem, moram počivat, sem preveč v gibanju.
Upam, da bo čimprej vse ok, ker to ležanje pač ni glih najbolj zabavno. Danes in jutri še izkoristimo sonček, pol pa spet slabouser posted image

Pazite se, se pišemouser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
21.3.2013 17:27:02   
pikec_pikica
Lepe sončne pozdravčke.

Kako ste kaj user posted image ? V ponedeljek sem imela pregled pa mi je za en teden kasneje datum premaknil. Tako, da ni še nič ziher.
Drugače me pa zdaj že ene par dni mal špika po trebuhu pa me zanima če mi lahko pomagate, ali je to normalen pojav? Malo me skrbi ker je pač prva nosešnosti in ne vem ali je to normalno (niso bolečine samo malo čutim). Ali še katero?

Drugače pa sem čiste ok.

uživajte še mal na sončku user posted image

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
21.3.2013 18:01:44   
Blue_one
Hej
pikec_pikica mene občasno tudi malo špika, ampak mislim, da je normalno. Potem popijem tableto magnesola in je bolje.

Meni je na NS datum ostal enak, mi ga niso nič zamaknili. Ta teden kooomaaaaaaj čakam na vikend! Še jutri, pa bo! JUhej!

natali samo počivaj! držim pesti, da bo vse ok.

Dnevi so vedno daljši, čas pa kar beži. Ste drugače že vsem pomembnim za vas, povedale, da ste noseče ?

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
21.3.2013 18:18:50   
pikec_pikica
Blu-one hvala za mal tolažbe, lepo mi je slišat, da ima katera podobne težave. Ne vem zakaj sem tako zakompleksana in mislim na slabe stvariuser posted image

Ja jaz sem že povedala domačim in bližnjim prijateljem, se mi zdi, da pa že kroži naokoli user posted image ker imama občutek, da me vi gledajo v trebuh. Kaj pa ve? Komu ste že povedale?

Uživajte

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
21.3.2013 18:30:29   
hruškica25
Pozdravljene user posted image

Pridružujem se vam tudi jaz. To je moja prva nosečnost. PDP imam 22.9.
Prešnji teden sem imela nuhalno, in je vse tako kot mora biti in sem zelo vesela.
Drugače do sedaj nisem imela nobenih slabosti, trenutno pa imam povečan apetit. Jedla bi lahko cel dan,vsa hrana mi odgovarja, tak da me zelo skrbi da se bom kar precej zredila!user posted image

Uživajte in pazite nase!

(odgovor članu pikec_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
21.3.2013 19:25:34   
natali1
Blue_one hvalauser posted image , zakaj se že tako veseliš vikenda?
Pikec_pikica tudi mene špika v trebuhu, zdaj še bolj. Sicer pa zame že skoraj vsi vedo, saj se mi že precej pozna.
Hruškica dobrodošla, pa ti kr jej. Samo da bouser posted image zdravouser posted image

Lepo bodite..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu hruškica25)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
22.3.2013 9:10:08   
Matty
Povedala doma in v službi. Vejo pa vsi ki, so me videli. Ne gre več skrivat, tudi z širšimi oblačili ne.
Uživajte na sončku.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
22.3.2013 9:27:22   
_saskia_
O okence odprlo v prvouser posted image user posted image
Najbrž zato , ker je tako lep sončen petek, še RR ne štrajkauser posted image

natali1 Ti kar počivaj in bo vse OK! Pusi se razvajati tvojim fantomuser posted image

pikec_pikica Mogoče ti bo pomagal tudi kakšen kozarec, dva Donata na dan. Berem, da ga nosečke kar na veliko uporabljajo. Drugače pa misli, da je to normalno, da nas vsake tolko časa mal špikneuser posted image

Jooj, jaz še mojmu očkotu nism povedalauser posted image Bi ga rada dobila na samem in mi še kr ni uspelo. Sm njegova ljubica že celo življenje, tako da me mal "skrbi" prva reakcija. Itak bo potem vesel, sam zna pa bit prvi šokuser posted image O ti očki in hčerkiceuser posted image Drugače vejo 3 prijatlce, mami, to je to zaenkrat. Ostali zvejo, ko bodo videliuser posted image

Moj dragi si je namislil danes eno predvelikonočno torticouser posted image user posted image Imam največjega sladkosneda, vsaj vikend en pekač sladkegauser posted image
Grem pečt.

Lepo se mejte, izkoristite danuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
22.3.2013 11:44:22   
nosečka vesna
Živjouser posted image e.. Tudi mene špika v trebuščku in pravijo, da je vse normalno, pač zaradi raztezanja... Da pričakujemo otročička, pa pri meni vedo že vsi, ne morem več skriti, ker trebušček je že kr velik;) Včeraj sem imela ultrazvok pri ginekologu in je bilo res lepooo videt malega user posted image :) Komaj čakam morfologijo 19.4. da si z mojim najdražjim podrobno ogledava najinega sončka:)) Ali katera ve, če se da dobit CD pri morfologiji? Bi ful rada imela en posnetek, ker na nuhalni sva čist pozabla na CD... :P Uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
22.3.2013 19:42:33   
natali1
_saskia_ te popolnoma razumem in ko mu boš povedala, se ti bo kamen odvalil od srcauser posted image
Dokler mu pa ne, se mi pa kar smiliš, ker poznam ta občutekuser posted image
Kar opogumi se, ni druge....
Lep večer vsem..

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu nosečka vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
23.3.2013 11:11:37   
Blue_one
Vikenda se veselim, ker se lahko naspiiiiiiiiiiiiiim user posted image . Pa še moj dragi je imel med tednom rojstni dan, tako, da gremo jutri na eno fantastično kosilo- beri ni treba kuhat user posted image .
Povedala sem pa domačim ter najbližjim prijateljem ter sodelavkama (2). Naslednji teden povem še šefici v službi, ostali bodo zvedeli pa, ko me bodo videli. Zaenkrat se mi pa še nič ne pozna, razen zvečer se malo vidi, ker sem nekako napihnjena od celega dne. Zjutraj pa nič.
Huh ene imate že kar datume za morfologijo. Super, se počasi navajam, da ste ene 3 tedne pred mano. Sama verjetno dobim datum na naslednjem pregledu. V katerem tednu se naj bi morfologija izvajala? Približno?

saskia_ si že povedala? Upam, da se ti je odvalila gora od srca. Pri nama je bilo kar navdušenje na obeh straneh -bo povsod to prvi vnuk/vnukinja...

Lep dan,
grem naprej pospravljat.

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
24.3.2013 10:24:34   
SrečnaBodočaMamica
Pozdravljene bodoče mamice:)
Jaz sem nova na tej strani, in forumu:)
Ja srečna bodoča mamica, prvo rodka ki ima predviden datum poroda 15.9. :)
Imela sem nuhalno pri Strahovi v Domžalah, je rekla da je vse super in da bo fantek:)
Imela sem grozne slabosti in bruhanja:) zdaj je malo bolje:)user posted image
Naslednji pregled imam 18.4. komaaaaj čakam:)user posted image
drugače imam pa tudi sama občasne zbadajoče bolečine v trebuhu.. vrjetno je to res normalno:)user posted image

(odgovor članu Blue_one)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
25.3.2013 14:43:31   
Matty
Pozdravljene,

a vas je zasnežilo, da se ne javljate?

Čez uro in pol imam pregled. Komaj že čakam!

(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
25.3.2013 15:20:15   
robika
Matty mene ni zasnežilouser posted image še zaenkrat..
Lep pregled ti želim,pa da boš lepo videla svojo bebico
Po pregledu pa le poročajuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
25.3.2013 15:44:32   
puppe
ojla,

se javljam po dolgem času...smo dali čez že nuhalno, vse ok....spola še ne vem, se ni še idelo, tako da bomo mogli počakat do morfologije....kje je še to....v petek imela redni pregled, videla pikico kako kako se premika, sem bla čist blažena :-)

no naslednji pregled imam 18.04.

tega snega imam dovolj user posted image kje je pomlad, pa bolj topli dnevi.

upam da ste vse ok, se še kaj oglasim.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
26.3.2013 7:38:07   
Prva anonimna
Hojla, punce user posted image .

Joooj, kdaj bo že te zime konec??? Dobro, da sem obložena okoli trebuha, da ta mičkene sigurno ne zebe user posted image .

Matty, kako je bilo na pregledu? A to si imela že morfologijo? Puppe, super za super nuhalno user posted image ?

Mi poveste, katere vitamine ve zdaj jeste? Je Elevit najboljša izbira? Drugače pa tudi mene stalno nekaj špika spodaj, se očitno res vse razteza, tako da kar vsak dan kozarec Donata popijem. Pa zredila sem se še za eno kg, tako da imam zdaj +2, kar se mi zdi ok. Pa glava me dostikrat zna boleti. Še katero?

Boste mofologijo delala pri svoji G ali boste šle k Pušenjaku?

Prebijte se še skozi današnji sneg, potem menda vsaj snega ne bo več, čeprav pomladi pa tudi še ne user posted image .

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 26.3.2013 7:39:47 >

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
26.3.2013 9:57:48   
Matty
Pri nas je prava zima. Kakšna pomlad neki.

Včeraj sem zaradi razmer na cesti zamudila pregled za pol ure. Pa ni bilo panike.

Vse je ok, dete ima nekje okoli 200 g in pridno raste. To je bil samo redni pregled na 4 tedne. Res pa je, da moja ginekologinja dela UZ ob vsakem pregledu. Morfologijo imam šele čez 3 tedne, ko bom v 21. tednu. In menda je med nogicami končno videla nekaj, tako da bomo zgleda imeli doma 2 fanta. Spet se seveda ne bomo mogli uskladiti glede imena.

Lepo se imejte, uživajte v snežni idili - kolikor seveda lahko.

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
27.3.2013 9:01:08   
robika
Matty user posted image za pregled,lepo da beba raste kot je treba

Mi smo pa nabavili angelsaund da lahka ati in otroci poslušajo srčka,in prav dopade se jim,men pa tudi da slišim kak mali razgraja
V torek 2.4 pa končno spet pregled,da vidimo našega bebija kako mu gre
Lepo bodite!

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
27.3.2013 9:34:42   
natali1
Hojla drageuser posted image
Upam, da ste zdrave, jaz bi mogla imet danes pregled, pa me nekaj lovi. Ne vem če nisem staknala viroze. Je že ta velik sin tak, danes pa še jazuser posted image
Samo da čimprej mine, pa še sonček je zunajuser posted image

Lep dan vam želim, cav..

< Sporočilo je popravil natali1 -- 27.3.2013 9:35:55 >

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.3.2013 16:23:00   
Matty
Pozdravljene,

kakšen lep dan. Končno.

Nič se ne javljate, kaj je zdaj to? Polno zaposlene?

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.3.2013 16:58:10   
Prva anonimna
Hojla, punce.

Tale RR je res katastrofa user posted image . Mi zdajle ni in ni odprlo strani, dokler nisemi izbrala možnosti Citiraj. Se pa tukaj gor res bolj malo dogaja, kar me žalosti, saj me res zanima, kaj se vam dogaja glede nosečnosti user posted image .

Matty, super, da je z bebiko, pardon, bebonom, vse ok user posted image . Jaz sem tudi danes imela G in bom imela morfologijo v 21. tednu. Mi je pa spet potrdila, da naj bi imeli pupiko user posted image .

Robika, a ni ta Anglesound ena super zadeva user posted image ? Mene prav pomiri, ko vsako jutro zaslišim srčka biti user posted image . Ga na potovanju nisem imela s sabo in sem že komaj čakala, da sem ga spet lahko poslušala user posted image .

Aja, z Easyjetom lahko letiš do konca 35. tedna, z Adrio pa tudi do konca 32. tedna, tako da se bo tudi moje julijsko potovanje izšlo user posted image . Razen, če bi se mi začel krajšati maternični vrat, potem bom pa pač počivala. Ampak danes mi ga je izmerila kar 44 mm, tako da ne bi smelo biti panike. Matty, koliko ga je pa tebi namerila? In koliko je tvoj pikec dolg? Naša je teme-trtica 11 cm, sem pa 17 1/7 noseča. Srček je pa bil 132-krat na minuto. Je rekla najprej, da je utrip 85, me je skoraj kap, potem pa takoj, da se opravičuje, da je mojega ulovila user posted image . Pa pritisk sem imela samo 115/70, tako da se mi je lahko zato zadnjič vrtelo. In je rekla, da lahko kar kakšen Izosport popijem ali kaj je že tisto za športnike. Pa ti, Matty, koliko si imela pritiska? Da me joškice še kar bolijo, sem pozabila povedati. Glede vitaminov je pa rekla, da je dovolj, če folno jemljem, tako da bom zdaj verjetno kar Tifol nabavila. Katere vitamine ve zdaj jeste?

Natali, ti je včeraj kljub vsemu uspelo iti na pregled? Jaz imam zdaj naslednjega 24. aprila.

Pa modrček mi je uspelo nabaivit v Intimissimiju, za košarico večjega, seveda, pa po mojem se bo košarica še povečala in bom morala spet v nabavo user posted image

Danes je pa prav pasal tale sonček, ne user posted image ? Škoda, ker bo vikend menda bolj deževen.

Ajde, punce, napišite malo, kaj se vam dogaja, proooosim user posted image .

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.3.2013 19:17:22   
natali1
Prva anonimna ti si se razpisala ejuser posted image , to delaj!
Včeraj sem bila večinoma na školjki, tk da nisem mogla nikamor. Jedla nisem, ker nisem mogla, spala pa tud ne, ker me je ful bolel trebuh.. Dans je malenkost bolje, ni še pa to to.
Ja kam si odpotovala, pa kam še boš Prva anonimna? Povej malo user posted image
Jaz nisem še nikoli letelauser posted image ..

Ajde punce, razpišite se malouser posted image

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.3.2013 6:33:16   
robika
HOj
Ja prva anonimna angelsaund je res zakon,v prvih treh nosečnostih ga nisem imela,zdaj pa tak mal zaradi firbca in prav lepo je slišati tisti bumbumuser posted image
Jaz trenutni jem vitamine iz dm-a za nosečke pa omega 3,zraven pa še šumeče tablete magnezija
Počutje zaenkrat ok,glavoboli so minili(trkam),sam koža je pa zdaj na udaruuser posted image ,sem kot v pubertetiuser posted image ,pa saj bo tudi to minilo-upam
No v torek pa spet pregled da vidimo če še imamo lulčekauser posted image
Lep podaljšan vikend,uživajte kljub slabemu vremenu
papa

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.3.2013 10:29:56   
pabipabi
Pozdravljene,

tudi jaz bi se vam pridružila, sem v 18. tednu in PDP imam 3.9. Zadnje čase tudi mene malo špika, glavoboli so občasni, razdraženost pa vse večja in večja. Drugač me pa zelo skrbi, ker je to moja prva nosečnost in upam da bo z mojim srčkom vse v redu. Trebuh se mi že kar pozna, vedo pa tudi že vsi, saj komur jaz nisem povedala so pa drugi.

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

otroška trgovina na internetu
nada56

Nakup otroške obutve, oblačil, igrač in športne opreme preko spleta. Ali bi kupovali?

DA, idealno (21%)

DA, če je dostava brezplačna (33%)

NE, raje obiščem trgovino (46%)

Število vseh glasov: 165

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!