Prva anonimna
|
Hojla, punce. Tale RR je res katastrofa . Mi zdajle ni in ni odprlo strani, dokler nisemi izbrala možnosti Citiraj. Se pa tukaj gor res bolj malo dogaja, kar me žalosti, saj me res zanima, kaj se vam dogaja glede nosečnosti . Matty, super, da je z bebiko, pardon, bebonom, vse ok . Jaz sem tudi danes imela G in bom imela morfologijo v 21. tednu. Mi je pa spet potrdila, da naj bi imeli pupiko . Robika, a ni ta Anglesound ena super zadeva ? Mene prav pomiri, ko vsako jutro zaslišim srčka biti . Ga na potovanju nisem imela s sabo in sem že komaj čakala, da sem ga spet lahko poslušala . Aja, z Easyjetom lahko letiš do konca 35. tedna, z Adrio pa tudi do konca 32. tedna, tako da se bo tudi moje julijsko potovanje izšlo . Razen, če bi se mi začel krajšati maternični vrat, potem bom pa pač počivala. Ampak danes mi ga je izmerila kar 44 mm, tako da ne bi smelo biti panike. Matty, koliko ga je pa tebi namerila? In koliko je tvoj pikec dolg? Naša je teme-trtica 11 cm, sem pa 17 1/7 noseča. Srček je pa bil 132-krat na minuto. Je rekla najprej, da je utrip 85, me je skoraj kap, potem pa takoj, da se opravičuje, da je mojega ulovila . Pa pritisk sem imela samo 115/70, tako da se mi je lahko zato zadnjič vrtelo. In je rekla, da lahko kar kakšen Izosport popijem ali kaj je že tisto za športnike. Pa ti, Matty, koliko si imela pritiska? Da me joškice še kar bolijo, sem pozabila povedati. Glede vitaminov je pa rekla, da je dovolj, če folno jemljem, tako da bom zdaj verjetno kar Tifol nabavila. Katere vitamine ve zdaj jeste? Natali, ti je včeraj kljub vsemu uspelo iti na pregled? Jaz imam zdaj naslednjega 24. aprila. Pa modrček mi je uspelo nabaivit v Intimissimiju, za košarico večjega, seveda, pa po mojem se bo košarica še povečala in bom morala spet v nabavo Danes je pa prav pasal tale sonček, ne ? Škoda, ker bo vikend menda bolj deževen. Ajde, punce, napišite malo, kaj se vam dogaja, proooosim .
|