|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
4.2.2013 18:11:05   
Penny
Vem, vem. Mislim, da nisem ene graje prebrala, pa zastonj EA imajo user posted image (če se bom odločila vzet). Neki je vožnje Lj -Jesenice, ene 45 minut, dobrih 60km, ampak sej za prvič se ne mudi tolk, da bi dete kar padlo ven, a ne user posted image . Sicer pa do Lj P imaš isto ene 20 minut + za kak parkplac iskat in si časovno počasi na istem.

Za AC bi tudi jaz Postojno izbrala, ker sem isto slišala, da hitreje sporočijo rezultate. Sej BHR tudi delajo ne?

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 826
4.2.2013 18:12:25   
Leni01
Mami....to pa bo zgodbauser posted image komi čakamuser posted image

Jaz imam namen rodit v lj. Prvič bia zelo zadovoljna. Je pa res, da od svakinjenega fanta sestra je v lj p
G in se je mal zmenila okoli in mi je bilo kul. user posted image No, ne vem kako bo zdaj, ker svakinja nima več istega fantauser posted image

Za ac upam, da mi ne bo treba it. No, mooooooočno upamuser posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 827
4.2.2013 18:16:34   
Leni01
Penny.....brez skrbi, prvič bo trajalouser posted image . Jaz sem se tudi 60 km peljala, pa ni ven padlo ničuser posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 828
4.2.2013 18:17:37   
Penny
Ojoj MoSoNi user posted image . Držim pesti, da imaš borca v trebuščku in da bo vse vredu user posted image user posted image . Baje koze niso tolk nevarne kot kakšne rdečke, ampak vseeno ...

Jaz sem jih na srečo prebolela kot otrok, tako da sem varna, kar se tega tiče.

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 829
4.2.2013 18:23:03   
Leni01
MoSoNi.....dobrodošla med nami. Držimo pesti, da bo vse v redu z vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 830
4.2.2013 18:38:23   
mala.pikica
Pozdravček, po dolgem času.
Priznam, da so se slabosti rahlo umirile in tako lažje preživim dan. Jedla bi še zmeraj non-stop, moram pa paziti, da ne pojem preveč, ker potem res ni fajn.
Trebušček raste in dejstvo je, da težko skrivam svoje stanje. Sem v soboto oblekla navadne kavbojke na sprehod, sem mislila, da če ne bom sedela, da bo vse ok ... aha ... ne bo šlo več.
Pa se mi zdi, da res samo trebuh raste zaenkrat, no, pa tudi oprsje malo :-)
Ampak ... če je že v 10 tednu trebuh viden, se prav bojim, kaj bo v 40-em??? Sem bila že prvič kot slon, kaj bo pa sedaj? :-) Bo zgleda treba duplo dozo trebušnjakov potem, hihi
No, moram priznati, da sem po prvem porodu zlezla nazaj v stare cunje, pa bom po drugem tudi! Upam, da bo pri dveh otrocih to lažje kot je bilo pri enem.

Ste žekaj kupile za pikice? Jaz nič, je pa res, da nimam energije po trgovinah hodit :-(

Tiste, ki pišete o AC - ste toliko stare, da boste šle ali pač kar tako? Jaz sicer tudi že v kristusova leta prihajam, ampak priznam, da se mi ne zdi potrebno ... Verjamem, da je v trebuščku eno popolno bitje. Joj, ne moremm verjeti, da bom kmalu imela duplo srečo :-). Mali je pri manj kot treh letih ful navdušen nad dejstvom, da dobimo dojenčka. Se že sedaj obnaša kot pravi veliki bratec ;-)

Kaj pa vozički? Ste že kaj izbrale? Jaz sicer imam še prvega, ampak ... priznam, da bi imela novega :-). Pa nisem neka snobica, samo toliko kot potem ta voziček prepotiskaš ... se ga naješ tudi...

Komaj čakam naslednji pregled. Se mi zdi, da dnevi nikamor ne minejo ...
Lep teden vam želim!

Pozdravček!

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 831
4.2.2013 18:56:59   
Anonimen
Jaz bom tudi kaj več o sebi napisala, ko bomo na FB.
AC bom jaz tudi delala v Postojni, delal pa jo bo moj ginekolog dr.Merlo.
Voziček imam tudi jaz že od prej, pa oblekice tudi, če bo fantek.

Celine

(odgovor članu mala.pikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
4.2.2013 19:03:05   
Maora
Hola punce :)

Javljam se po prvem pregledu. :) veliki smo 1,04 cm, srcek pa nam lepo bije. :) slikica je tudi doma in si jo veselo ogledujem vsakih 10min :) ne morem si pomagati. :)

Po drugi strani pa moram povedati, da sem kar razocarana. G mi ni povedal datum poroda, nisem dobila materinske knjizice, niso me stehtali, kaj sele da bi izmerili pritisk, nic! Le uz in par napotkov, kot to, da nosecnost ni bolezen, naj delam vse isto naprej, jem lahko vse, lahko imam normalno spolne odnose. Rekel je tudi, da deci vina ali piva ne skodi. In to je vse!! Vse skupaj je trajalo 15 min od vstopa v ordinacijo, do besed "hvala, nasvidenje".

Rekel mi je, da sem med 7t in 8t, tocno pa ne vem. Na slikici je podatek 7t1d +/-4 d! Wtf, kak naj zdaj znam na cem sem!

V glavnem, razocaranje in veselje hkrati.

Ampak glavno, da je vse ok.

:)

(odgovor članu mala.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 833
4.2.2013 19:18:00   
Pinas

Maora-važno,da srček lepo bije,da si videla,da je vse ok,po moje niti ni tako pomembno ali si noseča kakšen dan več ali manj.
Ginekologi so si različni,eni te odelajo na hitro,drugi si vzamejo malo več časa,saj ne veš kaj je boljše,da te zastraši z vsem mogočim ali pa da ti reče,da živi kot do si do sedaj in ne kompliciraj.user posted image
Boš videla kako bo naslednjič,če se ti bo kaj bolj posvetil,če ne ga pa zasuj z vprašanji pa boš videla kaj bo iz tega.user posted image
Amnio-tiste,ki boste šle v Postojno,me zanima ali ti dela kdor pač je,ali se naročite k točno določenemu?A to delajo v porodnišnici Postojna ali kje drugje?user posted image
Drugače pa meni Amnio pripada glede na leta in se bom tudi odločila zanjo,če bi bila mlajša se ne bi,edino,če bi bili kakšni čudni rezultati na nuhalni,potem pa seveda.user posted image
Od opreme nimamo nič,razen oblačil,če bo punčka,če bo fantek tudi tega nimamo.user posted image
Voziček in vso ostalo opremo sem prodala,ker sem rekla,da ne bo več nobenega otroka.user posted image
Zarečenega kruha se največ poje in to drži!user posted image

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 834
4.2.2013 19:36:37   
mami411
Maora pri nas tudi ne dobiš MK pri prvem pregledu, pritisk in kg sledijo tam okoli 15 tedna

Meni ac pripada glede na leta. Je pa v Postojni v P, meni je delal Cerar, pojma nimam kdo še dela.

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 835
4.2.2013 19:57:43   
Kiya
Samo tole mi ni jasno, če ne veš PDP kako se pa potem na NS naročiš? Glede na zadnjo menstruacijo ali kako, sam kaj k nismo vse bo jusu, saj jaz vem, da sem zanosila kasneje user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 836
4.2.2013 20:18:42   
Penny
Faaaak, preden tu okno odpre ... user posted image user posted image

Maora, na moji slikici je prav tako pisalo (7w2d) +/-4 dni, važno je pa tisto pred +/-. Pod to gestacijo imaš pa EDP ali PDP po naše.

Kiya, za NS sem povedala datum ZM in to je to. Pa saj na NS se naročiš po prvem pregledu in takrat se že vidi, kolk dete raste v skladu s pričakovanim glede na datum ZM in če je razlika ful velika, poveš pri naročanju? Sicer pa je za NS časa itak 3 ali 4 tedne, kar je dokaj široko časovno okno.

Za AC pa nisem še dost stara, o tem bi se odločala samo na podlagi rezultatov NS.

Nakupujem še nič ne (niti zase), cunjice mi je teta obljubila od bratranca, voziček tudi, ampak bom vidla, kakšen je. Je še čas za to, niti nimam nekih napadov, da bi kupovala oblekice. Zaenkrat. user posted image

< Sporočilo je popravil Penny -- 4.2.2013 20:26:44 >

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.2.2013 7:38:41   
Maora
Pinas hvala ti za tolazbo. Res je najbolj pomembern srcek in njegovo bitje. Naslednjo kontrolo imam 4.3. Bom se malo bolj pripravila in vprasala vse kar me zanima.

Penny potem sva jaz in ti zelo blizu :) nisem brala vse za nazaj, ocitno si tudi ti ze bila na pregledu? Moj pdp na slikici je 22.09.2013 in ker drugega ne vem, bom se kar tega drzala. Upam, da je vsaj priblizen. Kako pa tebi pise?

Jeeej bravo me user posted image

user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.2.2013 7:46:57   
Leni01
Jutro nosečkeuser posted image

Shujšala sem že 4 kg in imam 44 kguser posted image . Lahko grem snemat film o ausschwitzu user posted image . Prav grozna semuser posted image . Upam, da ni preveč nevarno za pikico. Saj vem, pikica si vzame kar rabi, samo kmalu ne bo imela od kje jemat. Eh, saj bo minilo. Pol bom pa jamrala, kako se s svetlobno hitrostjo redimuser posted image

Kar se tiče vozičkov......imam ful dobrega od prej. Še zmeraj je kul. Je pa tak voziček, da lahko zamenjam barvo.....mislim da je okoli 60 eur na e bayu, tak da si bom omislila novo barvo in bomo vsi zadovoljni. Jaz in možuser posted image ( bog ne daj, da si omislim nov voziček). Lupinico sem imela na posodi tak da lupinico verjetno kupim novo.
Cunj nimam nič. So tolikokrat obkrožile, da trenutno sploh ne vem kje so in v kakšnem stanju. Bom kar nove nabavilauser posted image
Trenutno ne nakupujem nič, ker že dva tedna oz.od pregleda nisem videla zunanjega svetauser posted image . Bo, tudi touser posted image

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 5.2.2013 7:48:12 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.2.2013 7:50:53   
Leni01
Jaz sploh nisem dobila slikice in po pravici povedano......vseeno mi je. Dovolj je, da mi je povedala, da je pikica v redu in to pri meni najbolj šteje. Jih bom pa na NS dobilauser posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.2.2013 8:00:23   
Pinas
Leni01-kakšen voziček imaš to punca,daj link pripopaj nooo!user posted image
Kar se kg tiče sem ih imela 44 ko sem se rodila-črni humor.user posted image
Ne skrbi,otrok si vzame kar rabi,vse boš še nadoknadila,potem bomo pa z zavistjo brale kaj vse lahko poješ pa si še vedno na zavidljivih kg,večina ostalih se bomo pa vse okrogle racale okrog.user posted image
Jaz nimam nekega namena,da bi mi bilo še dolgo slabo in tudi pod točko razno ne mislim biti do septembra tako brez energije-ni pogojev,na to pa ne pristanem.user posted image
Da ne pozabim-a ima katera erotične sanje?user posted image
Jaz vsako noč sanjam prav v živo in v bistvu sexam več kot pred nosečnostjo!user posted image
Ne vem zakaj potem moj tako pisano gleda,jaz imam vse poštimano.user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.2.2013 8:12:03   
Leni01
Pinas......user posted image si me pa res nasmejala z sanjami. Jaz sem se enkrat mokra zbudila oz. vsa potrebna. Mi je bilo pa itak ful slabo, tako da ni bilo pol nič od tegauser posted image
Voziček imam pa snobovskegauser posted image user posted image . Bugaboo cameleon......moj je strojnik in mu je ta bil najbolj strojniško dodelanuser posted image . V glavnem.....res je draaaaag ampak fenomenalen. Lahek, hitro ga zložiš in porivaš kjerkoliuser posted image

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.2.2013 9:02:40   
Kiya
Penny saj z NS vem, da se izvaja med 11 in 14. tednom, sam čudno mi je bilo, da Moiri ginekolog ni vsaj malo omenil PDP user posted image

Jaz imam tudi voziček od prej, ampak po pravici povedano mi je pretežak, pa še športni del mi ni najbolj všeč,
tko da smo potem kmalu začeli uporabljati marelo.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.2.2013 9:28:42   
Nusyka
Zdravo, user posted image in ostale...

Sporočam, da sem po dolgem času v januarju zagledala +.
Po izračunu na enem izmed portalov, pričakujemo user posted image 26.9.2013.
Z veseljem se vam pridružujem pri debatah, ker bo zame to prvi otročiček!

LP

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.2.2013 10:09:48   
jagodka14
Ojla čveke čvekasteuser posted image user posted image .

Mami prov zanima me tale tvoja zgodba.

Pinas, dobr tole z erotičnimi sanjami, tvojmu pa nič jasnuser posted image .

Pri nas dobiš MK na prvem pregledu, sem pa že velikrat slišala da eni ginekologi čakajo na drugi pregled, nevem zakaj je tko različno od ginekologa do ginekologauser posted image .

Jaz bom rodila v Lj, tko kot sm obakratuser posted image .

Na AC ne bom šla, razn če bojo rezultati od NS tko slabi da mi bojo priporočal še to.

Bom dons makaronovo solato delela, ker že cel tedn sanjam o njejuser posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.2.2013 10:29:44   
Penny
Maora, pregled sem imela 31.1. in takrat mi je na UZ kazalo 7+2 (po ZM sem bila 7+3). Zdaj sem že 8+1 (po ZM :) ). PDP na slikici je bil 17.9.13 (en dan zamika glede na ZM), pa naslednji pregled imava na isti dan user posted image .

Pinas user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem 2 noči nazaj imela neke erotične sanje in mi je celo prišlo v sanjah user posted image . Kaj je to dobr user posted image . Telo že ve, kdaj je sila in se mora samo popedenat user posted image .

Prebava se mi je spet nazaj uredilauser posted image . Zgleda je blo res krivo to, da sem tolk po ptičje jedla. Pa včeraj sem si zvečer nardila kislo zelje in klobaso. To kar sem že par dni sanjala, da bi jedla. Mnjamski je blo dobro, še posebej zelje, klobaso bi komot spustila in dedcu dala user posted image .

Za cunjice se pa po mojem splača na Bolhi kaj pogledat, vidim, da prodajajo po cele škatle. Voziček bi mogoče tudi rabljen, lupinico pa raje novo, ker nikoli ne veš, če je bila udeležena v nesreči (čeprav rečejo, da ni bla). Pa previjalno mizo sem od Mizarstva Sraka gledala. Se mi zdi, da sem prav povedala, na FB imajo, pa mize imajo taka lepa krilca levo/desno. Posteljico bi pa večnamensko, da jo bom dala k sebi čist.

Nusyka, si bila ti slučajno v temah II pričakujemo? Tvoj nick se mi zdi znan.

< Sporočilo je popravil Penny -- 5.2.2013 10:31:34 >

(odgovor članu Maora)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.2.2013 11:25:23   
mamz
Jaz tudi še nič nimam, niti še nisem prišla do nakupovanja. user posted image
Od starejšega otroka sem pa vse podarila naprej, tako, da bo treba v šoping. user posted image

Meni so moje hlače še prav, ampak, če si dam pas na kavbojke in zategnem, mi je slabo, če pa ne, pa dol lezejo. Bo treba iti kaj kupiti.user posted image Slabo mi je tudi še vedno, bruham sicer ne, ampak mi ne paše jesti. V nedeljo sem bila čist vesela, k je blo dopoldne v redu, sem pa potem popoldne slabost pokasirala.user posted image Ampak, sej bo tudi to minilo.

Jaz bom tudi rodila v Ljubljani. Meni je bilo prvič v redu, sam ena sestra na oddelku je bila mal hecna, je pršla zjutraj noter, pa nas je vse pod tuš nagnala skoraj dobesedno.user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.2.2013 11:30:14   
MojcaD1980
jaz tudi nimam nic se nabavljeno. bom pocakala do konc meseca in potem povprasala okoli ce ima kdo kaj za posodit. Dosti jih ima majhne otrocke ... 2-3 leta. Tako, da mozno da dobim kej uporabnega. :) Potem bomo pa zaceli razmisljat o nabavaljanju.
Kar se pohistva tice (posteljica, prevaljna miza) bova mogla dobro razmislit. Nimava dosti prostora. Bolj prostorna hisa je pa se v izgradnji..ne bo pred letom dni koncana. Tako, da se bomo mogli stisnit prve mesce. :)

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.2.2013 11:33:19   
Nusyka
Ja, Penny, bo držalo. Pričakovali in čakali smo precej časa user posted image . Ko pa smo obupali, se je prikazal + user posted image

(odgovor članu mamz)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.2.2013 11:56:40   
skrivnostnica
grrrr, tale RR ga pa biksa s tem odpiranjem okna za kaj napisat. user posted image

Za AC se bom odločila, če bodo tako svetovali na NS. Prvič sem rodila v LJ in sem bila zadovoljna, pa še najbližje mi je od doma. user posted image

(odgovor članu Nusyka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?