mala.pikica
|
Pozdravček, po dolgem času. Priznam, da so se slabosti rahlo umirile in tako lažje preživim dan. Jedla bi še zmeraj non-stop, moram pa paziti, da ne pojem preveč, ker potem res ni fajn. Trebušček raste in dejstvo je, da težko skrivam svoje stanje. Sem v soboto oblekla navadne kavbojke na sprehod, sem mislila, da če ne bom sedela, da bo vse ok ... aha ... ne bo šlo več. Pa se mi zdi, da res samo trebuh raste zaenkrat, no, pa tudi oprsje malo :-) Ampak ... če je že v 10 tednu trebuh viden, se prav bojim, kaj bo v 40-em??? Sem bila že prvič kot slon, kaj bo pa sedaj? :-) Bo zgleda treba duplo dozo trebušnjakov potem, hihi No, moram priznati, da sem po prvem porodu zlezla nazaj v stare cunje, pa bom po drugem tudi! Upam, da bo pri dveh otrocih to lažje kot je bilo pri enem. Ste žekaj kupile za pikice? Jaz nič, je pa res, da nimam energije po trgovinah hodit :-( Tiste, ki pišete o AC - ste toliko stare, da boste šle ali pač kar tako? Jaz sicer tudi že v kristusova leta prihajam, ampak priznam, da se mi ne zdi potrebno ... Verjamem, da je v trebuščku eno popolno bitje. Joj, ne moremm verjeti, da bom kmalu imela duplo srečo :-). Mali je pri manj kot treh letih ful navdušen nad dejstvom, da dobimo dojenčka. Se že sedaj obnaša kot pravi veliki bratec ;-) Kaj pa vozički? Ste že kaj izbrale? Jaz sicer imam še prvega, ampak ... priznam, da bi imela novega :-). Pa nisem neka snobica, samo toliko kot potem ta voziček prepotiskaš ... se ga naješ tudi... Komaj čakam naslednji pregled. Se mi zdi, da dnevi nikamor ne minejo ... Lep teden vam želim! Pozdravček!
|