|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
4.2.2013 10:06:43   
Leni01
Hej hoj user posted image

Moram rečt, da odkar imam zapestnice prav naštimaneuser posted image nisem bruhala. Slabo mi je pa še itak 24 ur na dan. Bolniško imam samo še ta teden, pa ne vem če bo v redu, da se bom lahko 60 km vozila v službo s tako slabostjo. No, počakajmo konec tedna. Mogoče bo pa minilo......hihihi. Bom konec tedna v 11 t.

Penny.....moja prebava tudi neki štekauser posted image . Kolk enih stvari.....jaouser posted image user posted image .
Materinsko kar pusti na miru. To je stvar sestre in skupaj z njo bi morale to izpolnit. Enkrat do poroda menda že bostauser posted image . O pregledih pa pol g piše not

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 4.2.2013 10:09:11 >

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 801
4.2.2013 10:12:05   
MojcaD1980
Super Leni sem prav vesela, da ti je mickeno boljse.
Penny sem tudi jaz brala o vrocih podplatih in dlaneh ... zaenkrat nisem se tega obcutla. :)

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 802
4.2.2013 10:42:16   
Penny
Aja, celo sestra naj bi to izpolnila? Očitno je zadnjič pozabla ali pa je bila malo zmedena, ker sem pol ugotovila, da mi je dala dve enaki napotnici za lab, s tem, da na drugo ni dala nalepke z mojimi podatki, niti ni napisala, za kako preiskavo je. Tko da upam, da bo vse vredu glede tega (da ni česa pozabla dat), so mi kar velik krvi spumpali v petek user posted image .

Jaz pa tko rada izpolnjujem vse, bi z veseljem malo popisala to mojo materinsko knjižico user posted image . Pa nič user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 803
4.2.2013 10:48:58   
Anonimen
Dan

klicala zdravnika, ta teden sem na bolniški, drugi teden imam pa pregled in bomo vidli kako naprej.
Midva nisva še nobenemu povedala, čakava na izvide nuhalne in ac in itak bo vse kap, ker vsi mislijo, da sva zaključila. Prav vidim komentarje: saj ima že 43 let, kaj je zmešanauser posted image

Zdaj grem malo pospravit dokler ne bom objemala školjkeuser posted image

Celine

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 804
4.2.2013 10:55:02   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Aja, celo sestra naj bi to izpolnila? Očitno je zadnjič pozabla ali pa je bila malo zmedena, ker sem pol ugotovila, da mi je dala dve enaki napotnici za lab, s tem, da na drugo ni dala nalepke z mojimi podatki, niti ni napisala, za kako preiskavo je. Tko da upam, da bo vse vredu glede tega (da ni česa pozabla dat), so mi kar velik krvi spumpali v petek user posted image .

Jaz pa tko rada izpolnjujem vse, bi z veseljem malo popisala to mojo materinsko knjižico user posted image . Pa nič user posted image

Samo res čudno, da ti ni sestra notri nič napisala. Meni je pri obeh nosečnostih napisala datum pregleda in ginekolog je vpisal, kaj mi je pregledal in vedno tudi težo, na zadnji strani pa datum naslednjega pregleda.

Celine

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 805
4.2.2013 11:09:11   
Penny
Ja, napisala mi je zadaj datum naslednjega pregleda in kdaj naj grem vodo dat, to je pa tudi vse. Ni mi zdaj niti pritiska izmerila, niti stehtala me, nič. Mogoče zato, ker je to dvoje nardila že takrat v 5. tednu, ne vem? Ampak zabeležila bi pa lahko v MK, pa še cel kup drugih podatkov bi blo fajn, da so notr user posted image .

Moj pravi, da po 35. letu zapreva štacuno, ker on kot upokojenc ne bo hodu na govorilne ure user posted image . Ker vidi po svoji mami kako je, ko je zadnjega otroka imela ful pozno in ni tolk lahko, še posebej, če zdravje ni več 100%. Ampak no, vsak po svoje, jaz nikogar ne obsojam glede tega, saj ne bom jaz skrbela za tuje otroke, bom samo za svoje user posted image , tko da Celine, če veš/vesta, da bosta zmogla, se ne bi sekirala. No saj mislim, da se ne sekiraš za obrekljive jezike, a ne user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 806
4.2.2013 11:19:50   
MojcaD1980
Celine jaz se tudi ne bi prevec obremenjevala kar se starosti tice in kaj bodo drugi govorili. Vazno da sta vidva srecna.. Vse ostalo pa itak ni pomembno. :)

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 807
4.2.2013 12:23:47   
Anonimen
Eh, boli me za obrekljive jezike, saj se bo kmalu vse poleglouser posted image

Zanima me, če bo katera v Postojni rodila?

Celine

(odgovor članu MojcaD1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
4.2.2013 15:03:00   
MojcaD1980
Ma jaz mislim, da bom kar v Sempeterski bolnici rodila (cona Nova Gorica).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
4.2.2013 15:15:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: MojcaD1980

Od kod pa si? Jaz živim 10 km iz Nove Gorice, mogoče se še kaj srečavauser posted image

Celine

Neposredna povezava do sporočila: 810
4.2.2013 15:19:11   
MojcaD1980
Jaz sem tudi 13 km stran iz Nove Gorice. Na Trnovem. Pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 811
4.2.2013 16:19:00   
mami411

. Bo še katera šla na amniocintezo?

Celine

Jaz grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 812
4.2.2013 16:22:04   
mami411

Aja še moji podatki : 40/Kr/2user posted image /1user posted image /PDP pa sporočim, ko ga določi ginekolog
prijetno nosečnost vam želim, sebi pa " da bi bilo vsaj tako kot v prvo" user posted image
user posted image

Vsaj še ena starejša od mene user posted image

(odgovor članu me ni)
Neposredna povezava do sporočila: 813
4.2.2013 16:30:56   
mami411

IZVIRNO SPOROČILO: MojcaD1980

Meni nazadnje ni uspelo pridet do Šempetra user posted image

Ju3 pa pregled, komaj čakam

Neposredna povezava do sporočila: 814
4.2.2013 16:42:57   
MojcaD1980
mami411 kje si pa rodila?

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 815
4.2.2013 16:45:24   
mami411
zdravstveni dom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 816
4.2.2013 16:47:11   
mami411
vam bom kaj več napisala ko bomo na fbuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 817
4.2.2013 16:51:13   
MojcaD1980
uh to bo zanimiva zgodba :) pol si tudi iz goriskega konca? :)

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 818
4.2.2013 17:12:45   
Pinas
Kaj ste vse iz tistih koncev okrog NG?user posted image
Nekaj slabo je zastopana Ljubljana.user posted image
Jaz sem pa mislila,da boste vse tiste,ki nam pač zaradi rosnih let pripada Amnio lepo prišle v Ljubljano!user posted image
A ne bi prišle no?user posted image
Pa ja ne bom sama visela v porodnišnici!user posted image
Jaz preden sem zanosila drugič sem vedno govorila da bom rodila v Po,potem z mojimi plani ni bilo nič,tako,da sedaj ne delam planov nobenih.user posted image
Ta teden sem s ta malo doma,je kar milostna do mene,tako,da spim po novem cca 10 ur v kosu,sicer z manjšimi presledki in mogoče sem za en odtenek boljše,nisem sigurna.user posted image
Včasih ne vem a sem utrujena,ali mi je slabo ali sem pa že sitna.user posted image
Pa da ne pozabim-v službi sem jih že obvestila-v šoku itak,verjetno me bodo cel teden obirali,ker me ni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 819
4.2.2013 17:20:54   
Anonimen
jaz grem tudi na AC, sem že v prejšnji šla, grem pa v ljubljano, aja datum naslednjega pregleda moram prestavit, ker hodim na neka predavanja in sem vsak dan 5 ur tam,

lp user posted image

(odgovor članu Pinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 820
4.2.2013 17:21:50   
MojcaD1980
ah za obirat se pa itak vedno nekdo najde. Brigaj se za to Pinas.

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 821
4.2.2013 17:21:54   
Penny
Mami, carica, kar v zdravstvenem domu? Se je pa mudilo user posted image .

Pinas, mene Lj P čisto nič ne mika, ko berem vse te zgodbe porodnic user posted image . Sicer poznam nekoga v P in mogoče bi lahko kaj zrihtala, ampak moja želja so Jesenice, čeprav moj zavija z očmi že odkar sem mu povedala za to user posted image . Sicer se zna zgodit, da bom na koncu ravno v Lj P pristala, ampak zaenkrat še lahko sanjam user posted image .

Aja, AC samo če bo treba (upam, da ne user posted image ), čeprav me bolj BHR mika, ker je prej, ampak res upam, da se mi ne bo treba o tem odločat.

< Sporočilo je popravil Penny -- 4.2.2013 17:23:46 >

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 822
4.2.2013 17:32:28   
mami411
Jaz grem na AC v Postojno, sem bila že prejšnjič, zadovoljna, za rezultate te pokličejo po 14 dneh.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 823
4.2.2013 17:48:56   
Pinas
Penny-Jesenice so odlična izbira,verjemi,tvoj naj kar nos viha,glede na to,da boš ti rodila imaš pravico,da vsaj zbereš kje.user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 824
4.2.2013 18:10:10   
MoSoNi
Živjo babnce!
Še ena septembrčica se javlja na dolžnost :) Sicer še nimam točnega PDP, bo pa v zadnjem tednu septembra, če bomo zdržali do takrat... sem namreč 6 tednov user posted image , pa imam vodene koze in smo kr mal na trnih kaj bo iz tega... so mi že celo svetovali splav. Poleg tega sem bla v zadnjem mesecu na rentgenu, na antibiotikih, krvavela in sem trenutno na dabrostonu... v glavnem, kr neki slabih zadev je za mano, ampak se ne damo in smo pozitivni... zaenkrat se samo pofočkam, naslednji pregled pa imam 21.2., da vidimo če je vse v redu z našo pikico. Je pa to moj drugi otroček, sem iz Velenja, stara 31 let (če me boste slučajno dodale na seznam - vidim da ga pridno urejate).

Vsem srečkam nosečkam en lep pozdravček!
M

(odgovor članu Pinas)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?