RE: Septembrcice 2013 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

sončnica mala -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 15:52:54)

Trilč, Penny po mojih izračunih imam tudi jaz pregled nekje na začetku 7 tedna. Že sama sem ugotovila, da me je verjetno naročila prekmalu ampak bom vseeno šla. Mogoče se bo pa že kaj videlo...če se pa nebo, bom pa šla čez kakšen teden še enkrat [sm=smiley36.gif]

Če ste že kdaj slišale, za nosečniške slabosti fajn pomaga tudi Bownova terapija. Sama jo izvajam in mi res prav pride. Slabost me mine takoj. Hala bogu, da to znam [sm=smiley36.gif]

Trilč -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 15:55:02)

Da še jaz pristavim piskerček glede farmacije in zdravil. Kot prvo, vsaka, čisto vsaka stvar ima dve plati. Vsekakor imajo vsa zdravila stranske učinke, tudi aspirin npr. Vsak organizem je kljub vsemu edinstven. Kar bo nekoga pozdravilo lahko drugega poškuduje, tretjega ubije. Žal tako je. V teroije zarote (to se ne nanaša direktno na Voltaren ali post od SunRa, pišem na splošno in širšo sliko!), da nas farmacija v imenu zaluška nalašč ubija itd. ne verjamem. Lejte, kljub vsemu ni tako, da nekdo nekaj proizvede, namreno strupenega in da na trg, ker ima za samo lobij, in računa na vseskozi bolehne ljudi. V resnici ni veliko logike v tem. Ubija nas čas. Dobesedno. Ljudje imamo pač rok trajanja, grdo rečeno, a še nihče ni preživel svoje smrti :). Bolehni bomo, nismo narejeni "bullet prof". In življenska doba se, kljub vsem zdravilom, strupom farmacevtov, daljša. Hecno ne? Nekoč "nedolžne" bolezni so pokosile na miljijone ljudi, danes jih pozdravimo z tableto ali dvema (ekstrmen opis, ampak upam da razumete kaj sem hotela povedati). Cepljena, tak tabu danes, teroija zarote prve vrste, so izkoreninile nekdaj usodne epidemije. itd. itd.

Ne pravim, da je vse o.k., da zobajte tablete za vsako najmanjšo bolečino, da nikoli ne morete imeti kak stranski učinek... tablete niso mišljene da se jih zoba kot kokice! Pri manjših težavah, in bolj simptomatskih stanjih kot bolzenskih je vseekakor pametno najprej poskusiti z "domačimi" stvarmi. Ko pa gre stanje (pre)daleč, (npr. vročina 40 in čez pri moji hčerki- ni bilo debate, calpol ni prijel, smo ji dali svečko voltarena). Ko pretehtaš, ali vročinski udar ali svečka... ni kaj dosti za premišljevati. Predvsem se mi zdi da ni tak problem pri aktunih zdravljenih kot pri dolgotrajnih. Takrat se seveda možnost okvar veča!

No, malo sem zašla. Moj point: ne zagovarjam "metanja kemije vase", ravno tako pa ne zagovarjam, trpeti in prenašati vse ob čajčkih in zeliščnih pripravkih do onemoglosti.

Pa ne napadam nikogar, da ne bo pomote, vsaka naj dela po svoje in kot sama misli da je zanjo najbolje. Konec koncev smo samo odgovorni za svoje življenje in telo.

pikizenc -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 15:58:46)

Podpis pod Trilč [sm=smiley1.gif]

MojcaD1980 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 16:06:13)

vsaj je sam svoj gospodar kot je napisala trilc. Popolnoma se strinjam.

Pinas -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 16:08:52)

Ste kar pridne s pisanjem.[sm=bravo.gif]
Dopoldan mi je tako krulilo po želodci pa nikakor nisem utegnila nikjer nič pametnega dobiti za v želodec,potem sem se doma lepo najedla in potem mi je bilo tako slabo,da sem se za dve uri kar ulegla.[sm=zmeden.gif]
Imam to smolo,da nikoli in pod nobenim pogojem ne morem bruhati.[sm=smiley1.gif]
Verjetno bi mi potem odleglo,pojma nimam.[sm=duda.gif]
Utrujena sem pa še vedno zeloooo,zjutraj komaj čakam,da bo večer,da grem spat.[sm=smiley29.gif]
Nosečniška oblačila-ni osnovnih pogojev,da jih kupim po internetu,sem šla čez vikend v C&A in H&M,daš na rit isto številko,samo drug model,pa stojijo vsake drugače.
Ni pa bilo neke velike izbire,no hlače še nekako,itak so vse po istem kopitu,majčke so pa vse neke čudne,niti ena mi ni bila všeč,so se mi zdele prav nikakve,kot šotori in narejene brez nekega občutka.[sm=smiley13.gif]
v prejšnji nosečnosti sem veliko lepše zgornje majice dobila na rednem oddelku,samo večjo številko sem vzela.[sm=duda.gif]
Cepljenje-nisem nek pristaš cepljenja za vse kar je možno,čez smo dali vsa redna cepljenja in Rota virus-glede na to,da smo vedeli,da bo hodila v vrtec in so vsako leto komplikacije s temi obolenji.
V službi se lahko vsako leto cepim proti gripi brezplačno,vendar tega do sedaj nisem še nikoli izkoristila.[sm=duda.gif]
Kaj pa vem no,nekako mi ni do nekih cepljenj,imam pa dve sodelavki,ki svojih otrok nista dali niti na redna cepljenja.
Težko je biti pameten.
Tako kot tudi nisem prepričana kako bi se odločila glede cepljenja za Papiloma virus,ki je za deklice,ne vem v katerem razredu že.Nista me prepričali ne ena ne druga stran.[sm=smiley1.gif]

sončnica mala -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 17:19:02)

Trilč se popolnoma strinjam s tabo. Sama sem takšna, da ponavadi pred tabletami poizkusim še kaj drugega...potem pa če vidim, da ne bo šlo drugače posežem tudi po "kemiji". Nobena skrajnost se mi ne zdi vredu. Tako kot tudi ne kakšne skrajne diete, ki "predpisujejo" samo enolično hrano. Telo potrebuje vsega po malem in ko česa ne dobi se odzove tako, da zboli. To je čisto normalen proces. Je pa res, da nekateri iz malo povišane temperature naredijo celo študijo kaj in kako so grozno bolani, drugi pa ne grejo k zdravniku, pa čeprav je njihovo življenje že skoraj ogroženo. Potrebno je hoditi po neki srednji in najboljši poti.

Drugače pa, kot sem prej omenila...preberite si malo tole stran o Bownovi terapiji med nosečnostjo:
http://www.studiolinia-bv.si/Bownova%20terapija_IskriceRR.pdf

Sama sem med drugim tudi Bownova terapevtka in sem pomagala že veliko prijateljicam, ki so jih mučile nosečniške tegobe. Zdj pomagam tudi sebi. Ponavadi je tako, da po terapiji naučim tudi žensko tiste stvari, ki jih lahko sama izvaja, da ne rabi hodit k meni vedno, ko ji je recimo slabo. To niso nobene "čirulečarule", ne rabiš nič verjet v njih (tako kot recimo bioenergija in podobno) ampak pomaga preverjeno. [sm=smiley1.gif]

Leni01 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 17:22:09)

Ooooooo kolk ste se napričale[sm=smiley1.gif]

Jaz sem že orenk živčna glede pregleda. Jao. Sem tečna[sm=smiley29.gif]

Jaz drgač nikoli ne bruham, razen v [sm=nosecka.gif] in pol ko bruham mi ni nič bolje[sm=zmeden.gif]

Nosečniška oblačila. V prvi [sm=nosecka.gif] sem kupila samo ene kavbojke in to v zari.. Sem nosila pajkice in tunike, ter krila z gumico. Takrat je bilo to v modi. Zdaj tudi tako nameravam. Če se bo le dalo....pajkice in tunike. Jih kar nekaj imam širokih in sem jih nosila s pasom. No, zdaj jih bom pa brez pasu[sm=smiley1.gif]

alsa1 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 17:47:53)

Jaz ne bom nič nosečniških cunj kupovala, razno če bom videla da je nujno da nič nase ne spravim. Sem cele dneve v širokih renerkah[sm=smiley36.gif], za v šolo pa oblečem pajkice, kavbojk ne oblečem več, jih že prej nisem prav pogosto nosila.
Danes me že skoraj cev dan boli glava in v križu, občasno pa se mi pojavljajo tud bolečine v trebuhu.[sm=smiley13.gif]

Zanima me če si katera od vas meri krvni tlak in kakšen mora biti v nosečnosti?

Penny -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 17:57:20)

Leni, sej bo [sm=smiley36.gif].

Nimam merilca tlaka doma, tak da si ne merim. Pred 3 tedni mi je sestra pri G zmerla in sem imela 100/70. Se vedno bolj pri nizkih oz. nizko-normalnih, upam, da tako tudi ostane.

Za to Bowmanovo terapijo sem ze slišala (predvsem za dojenčke - krčki), ampak se nisem nič poglabljala v to, kaj to sploh je. Grem prebrat [sm=smiley1.gif].

Jaz imam očitno res dobesedno jutranjo slabost, ker po tem, ko sem ob 11h mal preprečenca pojedla sem postala vredu in sem še vedno. Sicer ne odlično, ampak no, bo za preživet.

sunflower29 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 18:47:26)

Drage Septembrcice!
[sm=smiley19.gif] očitno je bila vse velika zmota in še kr ne morem verjet da se mi je to zgodilo. danes dobila M[sm=hudicek1.gif]. test mi je pred enim tednom pokazal + in bila sem prepričana da je to to, le da mi je bilo čudno da ni čisto nobenih znakov, ampak meni M nikoli ne zamuja, res nikoli. no kot pravijo vedno je enkrat prvič!
tako da se od vas poslavljam in vam še naprej želim lepo nosečnost.
LP

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 19:09:44)

IZVIRNO SPOROČILO: sunflower29

Drage Septembrcice!
[sm=smiley19.gif] očitno je bila vse velika zmota in še kr ne morem verjet da se mi je to zgodilo. danes dobila M[sm=hudicek1.gif]. test mi je pred enim tednom pokazal + in bila sem prepričana da je to to, le da mi je bilo čudno da ni čisto nobenih znakov, ampak meni M nikoli ne zamuja, res nikoli. no kot pravijo vedno je enkrat prvič!
tako da se od vas poslavljam in vam še naprej želim lepo nosečnost.
LP

te razumem[sm=smiley19.gif], tudi meni se je to zgodilo[sm=zmeden.gif], kateri test pa si delala?

sunflower29 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 20:01:05)

Clearblue.

Anonimen -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 20:05:18)

IZVIRNO SPOROČILO: sunflower29

Clearblue.

Tudi meni, najprej mi je clearblue pokazal lep +, potem pa clearblue digital en velik -, M pa še vedno nisem dobila [sm=zmeden.gif]

Penny -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 20:35:31)

sunflower , žal mi je [sm=smiley31.gif]. Jaz ne bi rekla, da je bila zmota. Bolj verjetno je šlo za zgodnji splav [sm=smiley13.gif].

jagodka14 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 21:08:53)

Ojla čveke!

Najprej Wojcica moje sožalje, in en velik objem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  zate.

Kr se tablet tiče se podpišem pod Trliča[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , mislim da sam zase dobr ve kaj je najbolj zanga. Jaz tud raje probam kakšno naravno stvar predno po tabletih posežem.

Vesna sm ti kr mal favš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , bi šla jaz tud v tople karaje, sej bom v mislih s tabo. Kam pa potujeta ,če ni skrivnost?

Evo jaz sm si dons kupla nosečniške kavbojke[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , saj ne da običajnih nism več gor spravla, samo me je začel po nekem času ful vse tiščat in tko na trebuh pritiskat da sm mislila da bom znorela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] . Sm pa kupla še dve majčki za polet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] , majo v H&M ful znižane. Za dve majčki sm dala 10 evrčkov. Za ta dnar jih polet zihr ne bom dobila. Preko spleta pa tud jaz ne kupujem, k bi zihr narobno številko naročila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sunflower tudi meni je žal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] . Se pa strinjam s Penny da je verjetno res slo za zgodnji splav.

Vesna27 -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 22:17:05)

Sunflower [sm=smiley19.gif] Drži se!

jagodka14: ni skrivnost, na Kanarske otoke greva.

Penny -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 22:33:25)

[IMG]http://img-s3-01.mytextgraphics.com/babytextlive/2013/01/10/803882a12c404e847ec0ac88ecab5768.gif[/IMG]

PDP, nick, starost, kraj, št. [sm=nosecka.gif], št. [sm=duda.gif] doma, naslednji pregled, spol [sm=duda.gif]

1.9.
Teta Estera, 24.1.

5.9.
mala.pikica, 2[sm=nosecka.gif], 15.2.
robika, 4[sm=nosecka.gif], 28.1.
skrivnostnica, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 23.1.

6.9.
Leni01, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 24.1.
MojcaD1980, 32, NG, 30.1.

7.9.
Wojcica, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 29.1.

9.9.
Partika, 29, Mb, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 28.1.
pikizenc, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 24.1.
šeena26, 26, Prlekija, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 15.2.

10.9.
Trilč, 29, Ce, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 14.2.

11.9.
babkaa, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 6.2.
*kmetka*, 32, Ce, 3[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 11.2.

12.9.
anonimna (Celine), 5[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif]
breskvica82, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 11.2.
nesika, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 25.1.
Tara S, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif]

13.9.
mami411, 5[sm=nosecka.gif], 4[sm=duda.gif], 5.2.

14.9.
Anonimna[sm=smiley30.gif]
jagodka14, 33, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], 13.2.

15.9.
Cari, 4[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], 28.1.

16.9.
anonimna#26, 26, Lj, 2[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 4.2.
Penny, 30, Lj, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 31.1.
Pinas, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], 6.2.
roladica, 30, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 18.2.

17.9.
Lyah, 38, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 29.1.

20.9.
alsa1, 23, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 7.2.
anonimna[sm=metulj.gif], 4[sm=nosecka.gif], 3[sm=duda.gif]
Vesna27, 31, 1[sm=nosecka.gif], 13.2.

25.9.
sončnica mala, 29.1.

26.9.
puppe, 34, 3[sm=nosecka.gif], 2[sm=duda.gif], 20.2.

27.9.
mulica, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif], 18.2.

X.9.

Anonimna (29.12.)

čoko1

anonimna[sm=smiley36.gif][sm=metulj.gif]

lollipop07, 26, Kr, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 24.1.

ANDREA2010, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif]

babyika88, 9.1.

SunRa, 28, 1[sm=nosecka.gif], 0[sm=duda.gif], 24.1.

LunaUna

Zora20, Kozina, 1[sm=duda.gif]

severnica88, 5.2.

anonimna[sm=pikapoka2.gif], 35, NM, 3[sm=nosecka.gif]

Maora, 28, Prekmurje, 4.2.

tejchyi, 18.2.

Anonimna K

[sm=smiley31.gif][sm=angel.gif]z nami so pot začele[sm=angel.gif][sm=smiley31.gif]
sonchek1
zoja09
gittex
sunflower29

PRIČAKUJEMO:
[sm=rozacrtici.gif]
[sm=modricrtici.gif]
[sm=darilo.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]

SKUPAJ NAS JE ŽE [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] 46

[sm=pikapoka2.gif] PREGLEDI [sm=pikapoka2.gif]

24.1. Teta Estera, pikizenc, lollipop07, Leni01
24.1. SunRa
25.1. nesika
28.1. Cari, Partika, robika
29.1. Wojcica, sončnica mala, Lyah
30.1. MojcaD1980
31.1. Penny
4.2. anonimna#26, Maora
5.2. mami411, severnica88
6.2. Pinas, babkaa
7.2. alsa1
11.2. *kmetka*, breskvica82
13.2. jagodka14, Vesna27
14.2. Trilč
15.2. šeena26, mala.pikica
18.2. roladica, tejchyi, mulica
20.2. puppe

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
-otrocarije.net - mama.si
- nosečnica.si - babybook.si
- noseča.com - pregnancy.org
- bibaleze.si - bambino.si
- mojezdravje.si - parrentsconnect.com
- pregnology
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE
Priročnik - šola za starše
e-nosečnost
ABC ginekologije in porodništva (dr. Pušenjak)

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
- vloga S-1/1 - priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
- vloga S-1/2 - priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

Leni01 -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 6:52:49)

Jutro nosečke[sm=smiley1.gif]

Sunflower.....[sm=smiley31.gif]....verjetno je res šlo za splav. Če testa nisi odčitala po pol ure ali več, bi ti moral prav pokazati. Ene imajo menstruacijo kljub nosečnosti. Si na to pomislila?

Vesna27.....[sm=bravo.gif]. Mi smo bili lansko leto na Tenerifih ( ne vem kako se sklanja[sm=jezicek.gif]). Z eno besedo......fenomenalno. Uživajta maksimalno. Mi smo raziskali cel otok in je res res ogromno za videt.

Prišel je moj dan D[sm=smiley36.gif].
Se oglasim pol po pregledu.

Lepo bodite

Pa pa

Vesna27 -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 7:18:35)

Leni01, si le dočakala dan D. [sm=smiley32.gif] Poročaj kako je bilo.

Ja, sva bila tudi midva že na Tenerifih pred leti - se strinjam z oceno fenomenalno, zato pa se vračamo. [sm=smiley36.gif] Pa na Gran Canariji sva tudi bila.
Samo upaaaaaaam, da bo vse ok z mojim počutjem.

Če ne prej, se oglasim kaj v začetku februarja! Lepo se imejte, pazite nase!

Lp

rtm_ -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 7:50:46)

Oj punce! še ena, ki je v nedeljo izvedela da bomo septembra spet zibali. Po izračunih točno na tretji rojstni dan prve hčerke(23.9.) :) Nosečnost je bila načrtovana, ampak šele čez kakšne pol leta [sm=smiley36.gif] . Kot pri prvi nosečnosti je ratalo v prvo oz. pet minut po tem ko sva se začela pogovarjati še o enem otroku.

Prvi pregled imam na valentinovo, oh kako romantično :P A ve boste svoje otroke vzele sabo na pregled? Naša sicer še ne ve, da sem noseča (ker je prava čveka in bi seveda potem ona vsem povedala, midva bi pa še malo skrivala ;) ), ampak razmišljam da bi jo vzela sabo na prvi pregled, da vidi dojenčka, kaj mislite?

Za seznam: 27let, Ljubljana, drugi otrok :D

alsa1 -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 7:57:56)

Prejle sem šla na wc in ko sem obrisala je bilo malo krvavo[sm=smiley19.gif], se pripravlajm na najslabše. Sem klicala k ginekologu se nihče ne javi, bom probala še čez kakšne pol ure, držte pesti da se vse uredi[sm=smiley13.gif]

LunaUna -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 8:02:21)

Zdravo, punce!
Dolgo časa me ni bilo, ampak mi enostavno ni hotelo odpreti okna na forumu za odgovor [sm=zmeden.gif]
Tako, jaz imam pregled 27.2. [sm=smiley13.gif] še več kot en mesec [sm=smiley13.gif] Takrat bom že krepko v 10 tednu...
PDP po izračunih 27.9., prva nocečnost, 26 let, Maribor.

rtm_ -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 8:07:39)

alsa1 držim pesti da ni nič hujšega. Tolaži se s tem da so rahle krvavitve na začetku nosečnosti dokaj normalen pojav in ponavadi za njimi ni nič hujšega [sm=smiley1.gif]

alsa1 -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 8:25:28)

Malo sem se pomirila. Sem brala od krvavitve v 6. tedno in sem videla da jih je imelo veliko in je bilo vse v redu. Ginekolog verjetno danjes ne dela mi je že prejšni teden ko sem se naročila rekla da bo imel kmalu dopust. No dela pa itak samo ob četrtkih[sm=zmeden.gif]. Zej pa grem počivat, malo še spat če bom lahko[sm=smiley1.gif]

lollipop07 -> RE: Septembrcice 2013 (24.1.2013 8:41:29)

Jutro!
jaz tudi že ves dan (no od včeraj) malo paničarim...včeraj sem imela svetlo rdeč flekc na papirju (1x) in danes zjutraj nekaj rjavkaste sluzi in sm tut precej živčna...ker se res pazim in sem nehala tudi športat, ker sem mislila, da zaradi tega krvavim...pojvai se mi pa an vsake 3 dni - no razen zdaj ko imam dva dni zapored...sej drugače ni nič hujšega...še vedno imam vse simptome in tut trebušček se mi že mal napihuje (fnt prav da joške tut[sm=jezicek.gif])...ampak me vseeno zaskrbi...sej vem da verjetno brez zveze...ampak take smo babe[sm=bravo.gif]
imam pa danes pregled in komaj čakam, da reče da je vse ok in da je to čist normalno...dobr da imam tolk dela dans v službi, da mi mogoče celo uspe ne mislit na to...upam, da ne bom potem še na pregled pozabila, ko ga imam takoj po službi[sm=sloncek.gif]
se javim kako sva[sm=nosecka.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>