Penny -> RE: Septembrcice 2013 (23.1.2013 10:08:14)
|
Vesna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Trilč, sončnica mala: ja, jaz sem bla v 6. tednu na UZ in je bla vidna samo GV in RM. Tudi na noseca.com piše, da se utrip pojavi v 7. tednu. Jaz se ne sekiram, ginekolog tudi ne. Utrip se ima čas pojaviti do GV 22 mm. Sigurno imajo kje tolk dobre UZ, da se tudi pri 6 tednih že vidi plod, ampak za tko zgodaj je važno, da vidiš, da je GV v maternici in ne v kakem jajcevodu, ostalo bo pa itak vse ob svojem času [sm=smiley1.gif]. babkaa: šipek lahko piješ, samo v zmernih količinah. Se pravi ne zdaj ga 3 litre spit, če boš pa 2 ali 4 deci, pa verjetno ni panike. Jaz nimam teh težav s čaji, ker jih ne maram preveč. Če že, pol pijem sadne čaje (ko moram, tako kot zdaj, ko sem malo prehlajena), najraje pa vodo ali občasno cedevito. Joj danes zjutraj sem šla lulat in sedim na školjki in premišljujem, kako bom v vedro bruhala, če me slučajno prime [sm=smiley29.gif]. Tolk mi je blo slabo, groza [sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif][sm=smiley11.gif]. Se mi zdi, da se mi ta slabost še potencira zaradi tega, ker sem malo prehlajena [sm=zmeden.gif]. Vročine sicer nimam, samo malo me v grlu praska. Pa za jest mi nič ne paše [sm=smiley11.gif]. Pa tolk sem se hvalila, da se fajn počutim, pol včeraj so se pa te slabosti začele. 7. teden mi kaže osle [sm=smiley36.gif].
|
|
|
|