macamica -> RE: hujšajmo skupaj (29.12.2012 14:57:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA1 Ojla no tudi jaz bom z vami [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sedaj grešim 1000 na uro ko smo vsi doma in vsak dan kaj sladkega spečem tako ,da potem se pa v roke je potrebno vzeti in pridno hujšati [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tako ,da me kar na tebelo dodaj svoje kg bom pa takrat sporočila ker nevem koliko se jih bo nabralo do takrat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Pa lepe praznike vsem skupaj želim[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] še ena, ki se pridružuje januarja, samo ne vem še, kako se tega lotit. Saj najmanjši problem je malo jest, je pa težava v pravilnem razporedu obrokov, pitju vode, saj nisem nikoli žejna, najtežje pa prepričat sebe, da je potrebno migat [sm=zmeden.gif]. Sploh ne vem, kako se naj prisilim na gibanje, mi sploh ne paše. Kakšen predlog oz. kako ste se ostale prepričale, da je nujno več miganja? l.p.
|
|
|
|