S* -> RE: hujšajmo skupaj (9.1.2013 12:13:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: S* Poka, Ta*mala in vse ostale ki doma vadite po programu COMBAt ali kakšnemu drugemu programu, me zanima kateri je dober in primeren za izvajanje v bloku ( da ne pristanem pri sosedih z mojo tonažo). Jaz sem delala lani po Jillan Michaels ki je super, sam bi poskusila še kaj drugega. 2x na teden hodim na TNZ ma mi je malo premalo, za več obiskov vodenih vadb pa mi kronično primankuje časa. Ostalih še nisem toliko pogledala kot Insanity pa P90X, pa Chalean extreme. Men se zdi, da ima Insanity več kakih skokov in tega, P90x pa ima samo pri pliometriji in kardiju, ostalo so vaje za moč in joga. Tako da p90x ni zelo huda stvar, pa pristaneš na prstih, ko skočiš. Itak ne skačeš močno v zrak pri vseh vajah, niti ne bi mogel. En dan je potem mogoče tak... Sosedi znajo bit problem, men niso težili za to, ampak ker sem vsak dan vadila dve uri čelo... Enim ne moreš dopovedat... Ko si prav mislijo, da so glavni in prav ne moreš verjet kako zanjo bit žleht... Ne vem koga imaš v bloku, mogoče se probaš zemnit za določeno uro,d a lahko vadiš. Hvala za poročilo, bom malo prečekirala in poskusila kaj na partisu dobit. Ma sej sosedi niso tako problem imam pa doma enega malega poprčka, ki jim itak cel dan po glavi skače....tako da so že vajeni [sm=jezicek.gif] Kar se pa inštrumentov tiče, sem "trpela" sosedino prečno flavto celo osnovno, srednjo šoli in akademijo, ma nej ji bo, ker je uspešna flavtiska danes. Najhuje pa je bilo, ko je 2 nadstropji nižje sosed bobne nabijal [sm=hudicek1.gif], to je pa res nevzdržno.
|
|
|
|