Poka -> RE: hujšajmo skupaj (9.1.2013 8:48:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala Ojla[sm=smiley36.gif] Ste ble pa pridne zadnje dni... s čvekanjem mislem[sm=jezicek.gif] sm kr rabla neki časa da sem vse prečekirala... Bom še jaz zdj povedala, da sem pridna[sm=bravo.gif] Že tretji dan... no, vsaj za moje pojme[sm=jezicek.gif] Včeraj in v ponedeljek sem na prazno rit telovadla, v ponedeljek eno uro po programu k sm ga snela z neta - Slim in 6 pa Fat burning cardio iz hip hop abs [sm=smiley1.gif] Včeraj me je vse tok bolel, da je bil projekt hodit po stopnicah, ampak sem bla trmasta in sem včeraj potem zdržala cel program od Slim in 6, pa 15 min tadruzga... dons bom šla pa raj na sprehod, ker še vedno nism čist ok, oz sm tko k bi me ker zabetoniral[sm=jezicek.gif] torej bo mal pavze pa vmes kaka vaja k se jo spomnem od tistga... MOJ GREH JE ŠE VEDNO SLADKA KAVA - sam s tem, da je pol manj sladka k prej, je že skor ogabna, pa da je sladkana al z natrenom al z rjavim cukrom, odvisno od razpoloženja... Sicer pa dopoldne jem sadje, za kosilo zelenjavo + neki - pon je bil sir za žar pečen v toasterju, včeri rjavi riž, dons bojo pa pomoje graham testenine, jutr pa sam zelenjava...za večerjo pa par žlic tistga, kar za kosilo preveč skuham... in mi je zaenkrat ok... vmesnih prigrizkov in pi****j ni... PIJEM ŠE VEDNO PREMALO!!! Brcnite me v rit prosim, vsak dan[sm=smiley36.gif] Spijem nekje liter do liter pa pol vode... včasih not stisnem limono, včasih samo vodo... No, to je to zaenkrat.... Upam, da še kak čas zdržim bit povsem in popolnoma pridna[sm=smiley1.gif] Fajn, da si našla te programe - men so kar všeč [sm=smiley36.gif] nisem si mislila, glede na to, da nisem kaj dala na te komercialne zadeve, ampak se da najt uporabnih stvari in skombinirat. Imaš tudi jedilnike zraven oziroma načrt, kako narediš dieto. Slim in 6 je tudi program od Beachboyja. Če te zanimajo kaki so rezultati, imaš tu forum kjer je ful slik tistih, ki so dali to čez. http://www.teambeachbody.com/connect/message-boards/-/message_boards/category/29097104 Jaz se držim še diete zraven, danes bo 10. dan - grem delat trening preden grem v službo, ker danes grem kasneje in pridem pozno. In zvečer imam pilates in ne bo časa - sicer bi najraje izločila pilates, ker mi je premalo intenziven ampak hodiva s sosedo za moralno podporo. Teža mi je pa danes padla za ceno kilo (prej mi je v dveh tednih narastla za 2 kg kljub treningom, dieti in stradanju ker sem bila bolna). Včeraj sem sama naredila trenign, na vsak način... je bila bolj gužva, ampak sem :)
|
|
|
|