ronja
|
zanima me recimo ali pečete/delate več piškotov/peciva hkrati (ali vsako zaključite preden začnete z novimi piškoti), Verjetno že veš odgovor (oz. že vsi veste:D) - hkrati, itak, I love multitasking . Nikoli ne končam ene stvari prej, predno začnem naslenjo. Ne vem, če mi je to že kdaj v življenju uspelo, še fantje so se mal prekrivali ali vpliva to na izbor piškotov (da se vrstni red in bolj pokrije) ali izbirate po tem kar imate raje, četudi se kdaj zakomplicira? A moram to sploh odgovarjat? Itak da tiste, ki jih imamo rajši in ja, itak da se zakompicira - ampak taka sem - komplicirana a prej naredite seznam in pogledate koliko se kaj dela in naredite tak mali plan kaj prvo in kaj zadnje, kaj vmes.. Seznam - misliš na listku? Hehe, listkov mam milijon, vsega mi nikoli ne rata naredit, naredim pa zato še precej, akr ni na listkih. Na seznamu, katere piškote bi rada naredila, v glavi, je recimo kakih 100 piškotov, od tega jih dam 50 v ožji izbor, recimo 10 za letos na listke, naredim jih potem mogoče 5-8, od tega vsaj trije niso bili na seznamu, recimo - toliko o učinkovitosti: I suck! Pa všeč mi je spontanost: da nekaj vidiš, pa pobrskaš, pa najdeš nekaj za porabit, pa potem narediš nekaj tretjega ali pač kaj improviziraš:). Rada pa tudi probavam nove recepte, tako da se vsake toliko kakega držim, če mi ne zgleda, da bo presladek ipd... (tega prilagajanja sestavin niti ne štejem za improvizacijo, ampak za sledenje receptu v okviru zdrave pameti:D). Kadar sem totalno v kuhanju, takrat je to kar zadeva, ki vzame koncentracijo, ja. Da bi se pa temu 100% lahko posvetila, pa se mi zdi, da še nekaj let ne bo