Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:16:32
Tippi
Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image
Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:16:51
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to.
Anonimnost ni in
Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo?
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:19:32
Raho
Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image
Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal
Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka.
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:20:31
Tippi
Ni samovšečno. Uš je le med vrsticami povedala, da ga dobro potegneuser posted image in da so to ugotovili fantje pri sosednji miziuser posted image user posted image user posted image
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:21:41
ronja
Ja, v obe smeri.
Ne vem, odgovor na kaj je ta tema, ampak kar se nagrade tiče, bi rajši kaj sladkega ali pa kako pašto . No, polže probam, refošk pa odstopim, se mi zdi, da ne manjka navdušenk:).
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:25:24
alda
K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to.
Anonimnost ni in
Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo?
Lulu po vsej verjetnosti, razen pisanja receptov, sesanja polžev in česa drugega še kak striptis zaplesat
kar se pa tiče samga vprašanja: kakor kdaj !