Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:14:09
|
|
|
|
Tippi
|
Poližem in pride natakarica s še enim kornetom v roku : častijo fantje pri sosednji miziuser posted image Kolk je pa tole samovšečno
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:14:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? v primeru, da je med, se ne ustrašit barve. kar naprej vlečt. Vem, paštetka, vem... Jaz imam same lepe izkušnje s tem refoškom. Čeprav od prejšnjič moja miza malo manj Prav mu bodi. Sem rekla citronko....neee, vim. Ma koji vim za refošk? Sem imela jaz pri petih dneh dudo v refošk namočeno ali on? A? O stolih bom drugič
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 10:15:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:15:11
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Poližem in pride natakarica s še enim kornetom v roku : častijo fantje pri sosednji miziuser posted image Kolk je pa tole samovšečno Lastna hvala se pod mizo vala. Dobesedno
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:16:24
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Poližem in pride natakarica s še enim kornetom v roku : častijo fantje pri sosednji miziuser posted image Kolk je pa tole samovšečno Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vleče
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:16:32
|
|
|
|
Tippi
|
Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:16:51
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: LuLu K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to. Anonimnost ni in Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? Ohrani integriteto, tako dober pa spet ni
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:17:26
|
|
|
|
Tippi
|
Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vlečeuser posted image vlečt pa lizat ni isto. vsaj pri meni ne
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:18:06
|
|
|
|
Raho
|
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:19:06
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Prebrala. Obe. Sem na bolniški pa se izobražujem Dedek mraz ti prinese še 2 in 3 odtenkov IIII, hvala. A so že prevedeni? Čeprav ni nek presežek od knjige me zanima happy end.
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:19:32
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:20:02
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ohrani integriteto, tako dober pa spet ni Hvala za nasvet. V vsakem primeru nekaj dobim za spit, ko vlečem, ali je to vino ali pa...
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:20:14
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vlečeuser posted image vlečt pa lizat ni isto. vsaj pri meni ne Na Raho, zdaj pa bodo moje sposobnosti pod vprašajem
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:20:31
|
|
|
|
Tippi
|
Ni samovšečno. Uš je le med vrsticami povedala, da ga dobro potegneuser posted image in da so to ugotovili fantje pri sosednji miziuser posted image user posted image user posted image hahahah u redu je. sem poštekala že prvič.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:20:37
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Prebrala. Obe. Sem na bolniški pa se izobražujem Dedek mraz ti prinese še 2 in 3 odtenkov IIII, hvala. A so že prevedeni? Čeprav ni nek presežek od knjige me zanima happy end. Odtenki so prevedeni, crossfire pa še ne... Kdo pa rabi presežek knjige, če v njej ni niti enega spolnega lenuha
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:21:41
|
|
|
|
ronja
|
Ja, v obe smeri. Ne vem, odgovor na kaj je ta tema, ampak kar se nagrade tiče, bi rajši kaj sladkega ali pa kako pašto . No, polže probam, refošk pa odstopim, se mi zdi, da ne manjka navdušenk:).
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:21:52
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vlečeuser posted image vlečt pa lizat ni isto. vsaj pri meni ne Na Raho, zdaj pa bodo moje sposobnosti pod vprašajem Lučko lahko ližeš, kornet pa lahko tudi potegneš (sladoled ven, no...) zdaj kapiš?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:23:12
|
|
|
|
uškinamama
|
Kaj ti je najbolj všeš v odtenkih? Meni, ko napiše, da notranja boginja seksa dela kozolce
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:24:51
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Kaj ti je najbolj všeš v odtenkih? Meni, ko napiše, da notranja boginja seksa dela kozolce Ne vem, v katerem delu je... Ko si notranja boginja seksa obuje rdeče špičake in se namaže s pocestniško rdečo šminko...
< Sporočilo je popravil Raho -- 21.12.2012 10:25:08 >
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:24:55
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vlečeuser posted image vlečt pa lizat ni isto. vsaj pri meni ne Na Raho, zdaj pa bodo moje sposobnosti pod vprašajem Lučko lahko ližeš, kornet pa lahko tudi potegneš (sladoled ven, no...) zdaj kapiš? Pa dobro, na kaj ti jaz ličim, da mi to razlagaš? Na spolno lenuhinjo, al kaj?
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:25:24
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: LuLu K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to. Anonimnost ni in Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? Lulu po vsej verjetnosti, razen pisanja receptov, sesanja polžev in česa drugega še kak striptis zaplesat kar se pa tiče samga vprašanja: kakor kdaj !
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:25:59
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ni samovšečno. Uš je le ovila v celofan, da ga dobro vlečeuser posted image vlečt pa lizat ni isto. vsaj pri meni ne Na Raho, zdaj pa bodo moje sposobnosti pod vprašajem Lučko lahko ližeš, kornet pa lahko tudi potegneš (sladoled ven, no...) zdaj kapiš? Pa dobro, na kaj ti jaz ličim, da mi to razlagaš? Na spolno lenuhinjo, al kaj? Če nisi ugotovila, razlagam, kaj je razlika med lučko in kornetom
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:27:29
|
|
|
|
uškinamama
|
ena nič zate
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:31:28
|
|
|
|
petea
|
Ajej, ta tema pa me je nasmejala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?