Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 9:56:31
|
|
|
|
uškinamama
|
Tista, ki ne odgovori anonimno dobi porcijo polžev in deci refoška
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 9:56:37
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 9:59:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Zelo. Brez tega mi živeti ni. (Kaj pa je sploh to? Lahko katera opiše?)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 9:59:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:00:36
|
|
|
|
Raho
|
Ja. Mimogrede - refošk in polže lahko daš sestri. Bojda se boste videle. Pa ne mi tu z deci refoška noret al daš liter al pa nič
< Sporočilo je popravil Raho -- 21.12.2012 10:01:10 >
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:01:03
|
|
|
|
Tippi
|
Seks brez oralca sploh ni seks. To je že skor osnova . Mislm, kakšno vprašanje Dvignem roko za refošk, svojo porcijo polžev odstopim ankici
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:01:27
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ja,ja na oni temi si se pritoževala, da ti je premalo zdaj pa samo smeško. Znam ja tebe tico
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:02:16
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Ja,ja na oni temi si se pritoževala, da ti je premalo zdaj pa samo smeško. Znam ja tebe tico ... dok si mala bila Hecno mi je bilo, kako si hitro odprla novo temo, zato smajli
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:03:56
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ja. A dobim zdaj tiste polže in refošk? A pa ni bilo to v tvoji restavraciji?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:04:38
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ja. Mimogrede - refošk in polže lahko daš sestri. Bojda se boste videle. Pa ne mi tu z deci refoška noret al daš liter al pa nič A ja? Je rekla , da ne ve če se bo ustavila...super. Refošk pošljem, za pocuzat pa boš ja kaj našla , sploh zdaj , ko si v formi po predani...
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:06:24
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho Ja. Mimogrede - refošk in polže lahko daš sestri. Bojda se boste videle. Pa ne mi tu z deci refoška noret al daš liter al pa nič A ja? Je rekla , da ne ve če se bo ustavila...super. Refošk pošljem, za pocuzat pa boš ja kaj našla , sploh zdaj , ko si v formi po predani... Aaaaaaaa, bereš... ja, kakšni rilček pa se bo že našu... Jaz NISEM spolni lenuh
< Sporočilo je popravil Raho -- 21.12.2012 10:07:22 >
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:07:02
|
|
|
|
Paštetka
|
zadnjič je v filmu en hud tip rekel enemu tipčku, ki je pil sok na slamico, da zgleda kot da bi vlekel tankega tiča. No zdaj veste, kaj si morate predstavljati, ko vidite piti tipa sok s slamico
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:07:04
|
|
|
|
LuLu
|
K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:07:30
|
|
|
|
uškinamama
|
Prebrala. Obe. Sem na bolniški pa se izobražujem Spolni lenuh, je meni izjava leta.
< Sporočilo je popravil uškinamama -- 21.12.2012 10:08:40 >
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:08:13
|
|
|
|
Raho
|
Refošk je za pred ali po?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:08:47
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Prebrala. Obe. Sem na bolniški pa se izobražujem Dedek mraz ti prinese še 2 in 3 odtenkov
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:09:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? v primeru, da je med, se ne ustrašit barve. kar naprej vlečt.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 10:10:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:10:32
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? v primeru, da je med, se ne ustrašit barve. kar naprej vlečt. Dej nehaj noooo...za lulat
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:10:34
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? v primeru, da je med, se ne ustrašit barve. kar naprej vlečt. Vem, paštetka, vem... Jaz imam same lepe izkušnje s tem refoškom. Čeprav od prejšnjič moja miza malo manj
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:11:17
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to. Anonimnost ni in
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:11:51
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zadnjič je v filmu en hud tip rekel enemu tipčku, ki je pil sok na slamico, da zgleda kot da bi vlekel tankega tiča. No zdaj veste, kaj si morate predstavljati, ko vidite piti tipa sok s slamico Par let nazaj smo poleti sedeli v družbi, tipi vsak svoj bandidos, punce pa aperol. Predzadnjo rundo jaz naročim kornet. Poližem in pride natakarica s še enim kornetom v roku : častijo fantje pri sosednji mizi
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:12:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zadnjič je v filmu en hud tip rekel enemu tipčku, ki je pil sok na slamico, da zgleda kot da bi vlekel tankega tiča. No zdaj veste, kaj si morate predstavljati, ko vidite piti tipa sok s slamico Par let nazaj smo poleti sedeli v družbi, tipi vsak svoj bandidos, punce pa aperol. Predzadnjo rundo jaz naročim kornet. Poližem in pride natakarica s še enim kornetom v roku : častijo fantje pri sosednji mizi Kolk Aperolov si imela v riti? Samo posledično me zanima
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:13:30
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: LuLu K vragu anonimnost Ja, veliki ja. Jaz bi tudi Refošk. Polža pa si bom sama nabavla. Edino jaz vem, kakšen je pravi za mene... velikost, pa to. Anonimnost ni in Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?