Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:31:50
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? Verjetno je odvisno, kaj je za zraven - polži, kornet ali ljubimec ... IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka.
< Sporočilo je popravil petea -- 21.12.2012 10:32:06 >
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:33:34
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka zadnjič je v filmu en hud tip rekel enemu tipčku, ki je pil sok na slamico, da zgleda kot da bi vlekel tankega tiča. No zdaj veste, kaj si morate predstavljati, ko vidite piti tipa sok s slamico O, pismo, vse mi je dol padlo ob tej prispodobi. Na slamice nikoli več ne bom gledala enako .
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:36:03
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? Verjetno je odvisno, kaj je za zraven - polži, kornet ali ljubimec ... IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka. potegneš 2 dcl česa na slamico?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:37:16
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? Verjetno je odvisno, kaj je za zraven - polži, kornet ali ljubimec ... IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka. potegneš 2 dcl česa na slamico? Ja refoška, ne . Kaj se ne pogovarjamo o refošku
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 10:39:18
|
|
|
|
Paštetka
|
tudi o soku (navadnem ali v narekovajih) je bilo govora.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:04:06
|
|
|
|
Tippi
|
Jst nič več ne razumem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 11:13:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:16:15
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Ko bi videli, kako so se vzdignili.... moji rogljički . To je pa čisti, skoraj nebeški rajc!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 11:21:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:29:55
|
|
|
|
Tippi
|
Si kar mokra postala, a ne? od sline user posted image Da, da, od sline
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:31:18
|
|
|
|
alda
|
a zdaj smo že pri rogljičkih? ...ma kaj imam že mrk, da se nič ne znajdem več
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:32:40
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: Raho Refošk je za pred ali po? Verjetno je odvisno, kaj je za zraven - polži, kornet ali ljubimec ... IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Itak sem LuLu... bolj anonimno ne gre user posted image Ej, si ti opazila, da se je že tudi refošk delil. Bo treba spet v akcijo za zbiranje točk. Kaj moram pa zdaj narediti? Pa še na oralnem smo? user posted image Kle je po moje treba sam redno cuzat, pa si zmagal Če ga na slamico 2 deci potegneš, pa si tako ali tako absolutna zmagovalka. potegneš 2 dcl česa na slamico? Ja refoška, ne . Kaj se ne pogovarjamo o refošku Pustimo domišljiji prosto pot glede refoška. Barva v temi ni pomembna ... Če pa so zreven še slastni rogljički, je pa idila popolna ...
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:34:02
|
|
|
|
petea
|
Oh, še RR je začel spreminjati barvo med to temo ... Saj še ne bo konec, kajne?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:35:13
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda a zdaj smo že pri rogljičkih? ...ma kaj imam že mrk, da se nič ne znajdem več ja, dišečih, frišnih, lepih barv in lepo nabreklih (ups ), lepo vzdignjenih.
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:37:10
|
|
|
|
Tippi
|
Saj še ne bo konec, kajne? Menda ja ne zdaj, ko smo pri vzdignjenih rogljičkih?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:44:25
|
|
|
|
petea
|
očitno bo treba malo predaha, RR je čisto iz sebe ...
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:47:31
|
|
|
|
Raho
|
OMB, barva se je spremenila, pa me samo 20 minut ni bilo
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:48:42
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho OMB, barva se je spremenila, pa me samo 20 minut ni bilo RR je zafarbal
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:50:42
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho OMB, barva se je spremenila, pa me samo 20 minut ni bilo Pocuzat si šla?
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 11:56:45
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho OMB, barva se je spremenila, pa me samo 20 minut ni bilo Pocuzat si šla? Z okusom po jagodah
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 12:10:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 12:28:27
|
|
|
|
Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* Rogljiček se mi je zataknil v grlu, pismo, dajte malo bol jresno, no, se bom še zadušila . Ampak so dobri, lih prav veliki Ankica!! Daj to malo bolj poooočasiiii! Z užitkom!
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 12:45:04
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: Raho OMB, barva se je spremenila, pa me samo 20 minut ni bilo Pocuzat si šla? Z okusom po jagodah Pozabla povedat, da vodko. Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model?
|
|
|
|
RE: Ali imate rade oralni seks? 21.12.2012 12:47:04
|
|
|
|
Tippi
|
Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model? Saj vem, čisto ok vprašanje, ampak če se navežem na predhodno debato, mi solze tečejo od smeha Po moje jih svaljka, tako med stegni, kot kubanke cigare
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.12.2012 12:55:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?