Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Ker je bog dopustil, to kar se ne bi smelo zgoditi, je tudi lubi zgubil vero vanj. zato bomo tudi smrečico (prvič tudi brez jaslic!) postavili po praznikih, tik pred novim letom. ........ Nam je pomembno, da smo skupaj. no, tamlada gre že po svoje, ampak da sva midva skupaj, vse ostalo je ali pa ni, čist vseeno. sama ne verjamem v institucionalizirano razlicico boga, ki nam jo cerkev 8 katera koli) ponuja in vsiljuje. ne verjamem, da me morajo politi z vodo, da v sebi cutim dobro in ne verjamem, da sem gresna samo s tem, da sem, ko sem prisla na svet... Morda je tako kot z motivacijo - eni potrebujejo, da jih drugi hvalijo in jim govorijo kaj je prav kaj ni in se tako uravnavajo v zivljenju, drugi so taki, da jim to ni potrebno in so zadovoljni ze s tem, da sami pri sebi vedo kaj so dobro naredili in kako bodo delali vnaprej. Hocem reci - IMO - bog ne dopusca niti ne dovoljuje... bog je tista ljubezen v nas, ki nas kljub vsej krutosti narave in njenih napak, kljub temu, da nas vcasih prisili v tezke odlocitve, vemo in zaupamo, da smo naredili najboljse kar se je dalo in da premoremo toliko ljubezni, da jo se naprej delimo in prejemamo. Ze to, da je pomembno da ste skupaj in da delite ljubezen, podporo in zaupanje je oromno. Veliko vec kot so, ne glede na vrsto boga, mnogi bozjega prejeli.Ljubezen tistih, ki niso vec telesno z nami bo tu.. v nas , v nasih srcih, dusah, mislih... Zacutila bosta sama... tisto toplino in mir. To je najvecji praznik in najvecje praznovanje vecnosti ljubezni.