ronja -> RE: A mi lahko nekdo prosim razloži? (18.12.2012 13:39:33)
|
Ronja, zagotovo pride moj mož, pa še par kolegov in sestro bo privleke zraven, jaz pa še vidim, če dobim varstvo, pa firma bo morala biti zaprta popoldne. Ti napiši, da je zaprto zaradi protestov, pa bojo vsi za:) Sicer pa - kaj pa če deco s sabo vzameš? Midva sva mislila it bolj zgodaj, pa nekam zadaj, da se lahko takoj umakneš, če bi se kaj začelo. Pa pridete potem s puncami še na kako vročo čokolado? Da združimo prijetno s koristnim?;) Ma, kar se Švice tiče - veš, da je bila mislim da ena zadnjih držav, kjer so ženske dobile volilno pravico? šele sredi 70ih! Ne bi je ravno za zgled postavljala mislim... Tam bit ženska ni glih lahko, čeprav majo marsikaj krasno urejeno. Ampak če ne drugega, bi pogrešala naše balkance[sm=jezicek.gif]. Saj vem, tebi bi bilo fino, ko ne bi žvižgali za tabo[sm=smiley36.gif]. haha, ampak če pa komu še ni jasno, da ga pa zdajle tala vlada ornk lomi, potem bi se pa res lahko zamislili: ena tema, kjer se res vsi razen Lilijane strijamo, pa smo zelo različne po karakterju in vsem ostalem, ampak tu se pa res skoraj vsi strainjamo![sm=jezicek.gif] To ež nekaj pove...
|
|
|
|