Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 30.1.2013 16:36:02
|
|
|
|
d_m_b
|
punce a je imela katera izkušnje s tistim testom z mullerja, ki ga lahko opravljaš pred menstruacijo?danes bi mogla pridt , pa je še kar ni, imam pa vedno redno na 28 dni..v nedeljo sem pa delal ta testek z mullerja, pa je pokazal -..zdaj pa ne vem če bi ju3 še enkrat naredila test..kakšen nasvet?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 30.1.2013 16:54:59
|
|
|
|
zvezdica.zaspanka83
|
pozdravček zgleda da sem edina ki je vesela .... po 40 dneh po SS se je prikazala v vsej svoji veličini in bolečini priznam....sem imela boleče ampak tako kot je ta hudič bolel.....hmmmm nebi več hvala... tako da ja.... uradno se je začela najina nova zgodba o lovljenju + ker sem seveda neučakana kot hudič sem valda mogla težit in pisat pušenjaku kdaj lahko začnemo veselo delati na pa mi je rekel da od sredine februarja sem vesela tega podatka ampak.....me je strah da se zgodba ne bo ponovila nikoli več nočem iti skozi ta pekel tako da me zanima....hmmm kaj bi ve na mojem mestu...kdaj začeti? Fizično sem ok, psihično pa tudi...še kar... mislim da nikoli ne bom mogla pozabiti mojega vesoljčka, ampak življenje teče dalje....z menoj ali brez mene... aja 12.2 imam veleslavni obis pri moji G da vidim če je vse ok samo je še dolga do takrat... pa še eno vprašanje....kateri G v LJ je najboljši kar se tiče odkrivanja pregrade na maternici?? Katera ve?? vsem ki vas je nezaželena obiskala pošiljam veliko naslednji mesec pa ma da vse lulate roza tiste ki pa še čakate pa pošiljam veliko pikapok
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 30.1.2013 17:07:27
|
|
|
|
witch
|
monsy še kako te razumem. Zjoči se, potem pa naprej. Ne obupat. Čeprav sem trenutno tudi jaz čisto potolčena. Samo z optimizmom in vztrajanjem bomo prišle do pluska. hmmm a kljub krvi bi naj naredila še en test? Nimam pojma. Nisem več dovolj pametna. Ker to je res nekaj čudnega in ne M. Kot beli tok s krvjo. Ne vem, res ne.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 10:06:11
|
|
|
|
jona klara
|
tako moja 10 dneva M, je prinesla plusek in isti dan operacijo izvenmaternična nosečnost.tAKO, DA IMAM SEDAJ ODSTRANJENA OBA JAJCEVODA, ZA NAS NARAVNO NI VEČ ŠANS, OSTANE NAM ŠE SAMO IVF, KI KJE BIL PLANIRAN MARCA, UPAM, DA BO TAKO TUDI OSTALO,bOLEČINA IN ŠOK OB NOVICI JE NESKONČNA. zapuščam vašo stran, se selim k IVF JOVKAM, TU PA OSTAJAM KOT NAVIJAČICA.pa srečno vsem, da čimprej zgledate plus, če pa ne gre pa ćčimprej na IVF,jaz sem brezveze upala in zgubljala čas, računala ovulacije, na koncu pa IMN, po tem je bolečina še hujša, ko ti odtranijo, nekaj kar bi se na drugem mestu lahko lepo razvijalo, vsem srečno in čimprej
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 10:11:32
|
|
|
|
Penny
|
jona klara, žal mi je . Želim ti vso srečo in da že v 1. poskusu uspe IVF
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 10:15:19
|
|
|
|
witch
|
jona klara bodi močna! Uživaj s svojim fantičem, dobro spočij telo, marca pa optimistično v IVF. Držim pesti za vas. Pridi nam sporočit kako bo šlo.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 11:29:13
|
|
|
|
jona klara
|
witch,penny- hvala vama, pa srčno vama in vsem
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 12:38:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Jona Klara, hudo mi je zate (za vaju). Upam, da bo že 1. UVF uspel in da vam prinese še enega sončka! Pri meni včeraj svetla črtica, skoraj nevidna, ko sem že obupala. Sem imela kar močne izcedke (jih imam vedno pred M) in sem čakala, da se vlije. Izcedkov danes ni več, tko da lažje diham. Jutri naredim še en test, da vidim konkretno črtico, potem kličem G. Vesela, itak, ampak kar nekako ne verjamem... A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 31.1.2013 14:25:07
|
|
|
|
Shana86
|
jona klara zelo mi je žal Verjamem, da bo že 1. IVF uspel in boš čez dober mesec nosečka A super, čestitam
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.2.2013 7:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pregrado ti bp "odkrije" že osebni ginekolog, samo opomni ga/jo, če preveri še to, ker dokler se ne ukvrjaš z zanositvijo, tega niti ne gledajo kaj zelo. Čeprav pri sami zanositvi in vgnezditvi pregrada ni ovira, lahko je potem, pa še tu si niso vsi edini. glede zdravnikov v Leonišču nimam pripomb, jaz sem se takrat naročila k tistemu, kjer sem prišla prej na vrsto. In je šlo vse OK skozi. Sama sem imela istočasno še ciste, sum na enodmetriozo in sem po hitrem postopku dobila napotnico za neplodnostno, tam pa takoj na histeroskopijo in laparoskopijo, z operacije pa direkt na IVF (oba jajcevoda zanič).
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.2.2013 9:47:55
|
|
|
|
oreh
|
Jona klara šele sedaj sem prebrala! Težko je v taki situaciji najti tolažbo, a se vendarle tolaži s tem, da se vajini celici lahko oplodita in že s tem imaš več možnosti pri Ivf. pa srečno v marcu!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.2.2013 12:10:04
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe mojcapokraculja 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) Luckasmucka (4. krog) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy lici tiana X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ Kaličopka6 SKUPAJ NAS JE: 38 NOSEČK: 7 USPEŠNOST: 18,42 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.2.2013 12:11:59
|
|
|
|
witch
|
Vse modre v januarju - želim vam, da bodo vsi naslednji meseci bolj uspešni. Vse roza v januarju - želim vam lepo in mirno nosečnost. Vse nepobarvane v januarju - močno močno stiskam pestke da kmalu nalulate pluske in vas barvamo roza, tukaj ali v februarju.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 1.2.2013 15:16:23
|
|
|
|
Katte
|
Tudi jaz se pridružujem čestitkam roza obarvanim in lepim željam za modre v januarju, ki jih je izrazila witch.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 5.2.2013 15:38:32
|
|
|
|
Penny
|
Še za vsaj dve s seznama vem, da sta roza (lici in anonimna ), vidla v temi od oktobrk (stalker alert ). Roza sta tudi Nusyka in savanah, ki nista bili več na seznamčku, se ju pa verjetno marsikatera tu gor spomni. Tko da smo ble kar pridne v januarju .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?