oreh
|
Oooo, Penny, čestitke, uživaj še nekaj dni v svetu lulanja, pol se pa le počasi sprijazni . Tamala, kar vzamita si čas teh 3 mesece, če tako čutiš, pa bo že ratalo, če ne se pa res greš pokazat. Zgleda, da imaš fajn G, da je tako ažuren. Zvezdica, sprašuješ o ss... Je huda izkušnja ja, tako za tisto, ki je doživela ss v zgodnji nosečnosti, kakor malo kasneje. Jaz sem ga v 12 t. in enega kmalu po CB. Od prvega sem se zelo veliko časa pobirala, sploh ker dolgo časa kar ni in ni šlo, glede na to, da sem zanosila v prvo. Jutri bom pa 8t nosečnosti in še vedno s strahom grem na WC, kaj pa če bo kri. no, pa imam tu in tam krvave izcedke in me je strah ja, da se ne ponovi, ampak tako kot vsaki v tej borbi za , ti tudi kasneje preostane samo upanje in pozitivno mišljenje, da bo vse ok. Ti pa ostane strah ja, ker veš, da danes sanjaš o lepih očkah, ki jih boš čez olala mesecev uzrla, jutri pa že lahko gledaš v krvav vložek. No, ne mene preveč poslušat, sem kar negativno razpoložena zaradi teh kurčevih izcedkov, a sej bo. Kar se pa tiče čakanja po ss, jaz ne bi še enkrat čakala, pa tudi, če bi se G na glavo postavu, sem preventivno čakala 4 mesece in potem še 2,5 leti. To se kar vsaka pri sebi odloči, čeprav priporočajo 3m po abraziji. Srečno zvezdica, upam, da čimprej uzreta in potem kar se da brezskrbno uživaš. LS, kdaj delaš test? nisem vedela, da boš teta!
|