RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

lila25 -> RE: Bodoče nosečke (10.6.2013 13:47:57)

sm vas hotla še neki vprašat prej pa sem pozabila - mate mogoče kaj izkušenj z ovulacijskimi testi? sem ga delala danes zjutraj in se je testna črtica čisto malo videla, ni se pa obarvala tako kot kontrolna[sm=zmeden.gif] kaj zdaj to pomeni?

anit6 -> RE: Bodoče nosečke (10.6.2013 14:06:49)

Jaz sem ga delala samo enkrat in je bil negativen oz. ni bilo ovulacije, naslednji dan sem bila pa pri G in mi je rekla, da je že ovulacija. Tako da nisem imela glih dobrih izkušenj s tem.

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (10.6.2013 15:06:42)

nas tudi čaka beljenje vsaj ene sobe, ker je čisto plesniva, bomo vse premazali proti plesni, pa kar eno plast stirodurja gor dali in potem izravnalan masa, ........skratka upam , da bo moj dragi to delal ko bom z otroci že na morju[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

drugač pa se moja[sm=hudicek1.gif]počasi poslavlja in upam da za dolgo časa[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Nada Venetic -> RE: Bodoče nosečke (10.6.2013 15:12:01)

Tudi pri meni ovulacijski testi niso bili točni. Ko smo jih ovrgli se je kmalu na Clear blue pokazal + ;)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (10.6.2013 15:20:54)

jaz pa ovulacijskih testov sploh nimam. Verjetni bi pozabila vsakodnevno preverjati, kako kaže[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], tako da bolj da jih ni. Saj še folno pozabim vzeti

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 10:54:08)

Dobro jutro!
Punce a je to normalno da me prsi čedalje manj "bolijo" namesto da bi blo obratno? Slabosti so pa čedalje hujše. Včerej je šlo nekej vn ne morm rečt da sm bruhala ker ni blo tko intenzivno ni pa blo tko nedolžno

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2013 13:12:47)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.6.2013 13:17:17)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 13:29:16)

veš michelle1, ovulacijski testi so očitno sodobna tehnika, kdaj naj [sm=sloncek.gif] ali rajši ne[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Odvisno, kakšen rezultat si želiš.

Sem pa ravno 5 minut nazaj zvedela na TV, da bo potrebno od 1.9. dalje doplačevati kontracepcijo. Niso se še izjasnili, katero in koliko, a znesek naj bi bil med 2 in 7€.
Ja naša ljuba državica spet špara na nas[sm=zmeden.gif]

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 13:58:32)

ne , ne mamicadeklicam to ni šparanje to je povečevanje natalitete[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 14:09:43)

js sm glede O testov dobila taka navodila če sta obe črtici enako močni bo ovulacija čez 24-36 ur, če paje testna črtica močnejša bo ovulacija čez 12-24 ur. Moji testi so bli itak vedno negativni tko da dejanskega stanja ne morm ocent

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 14:11:31)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Sonček - kako misliš, manj bolijo? Se ne spomnim, kako je bilo pri meni. Verjetno pa občutljivost dojk  ni vedno enaka.

In kam ste se vse ostale pogreznile???

Mislm tko da pred 14 dnevi so me bradavice bolele, zdej me pa tut to več ne in prsi se nč ne spreminjajo. Mogoče so se pa znaki bl preusmerli na slabost :(

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.6.2013 14:39:57)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

ne , ne mamicadeklicam to ni šparanje to je povečevanje natalitete[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],

kaj naj pa potem rečem jaz, ker v 7 letih od kar sva skupaj, nisem jemala tablet. Plaščke za njegovega[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sva pa uporabila mogoče 5x?

drugače se pa strinjam s teboj, moramo malo nataliteto dvignit, drugače čez 30 let ne bo nobeden več za našo penzijo delal[sm=zmeden.gif]

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (12.6.2013 6:50:41)

Dobro jutro.
Zanima me a vsaka krvavitev pomeni neki slabga? Zjutrej sva namreč po [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/img] zasledila svežo kri, pred tem so bli tut kr blagi krči čutt. Sej grem h ginekologu popoldne k danes zutrej ne dela sm tko da če je kej možnosti da se obdrži da me kera pomiri? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/img]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.6.2013 15:17:13)

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Dobro jutro.
Zanima me a vsaka krvavitev pomeni neki slabga? Zjutrej sva namreč po [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/img] zasledila svežo kri, pred tem so bli tut kr blagi krči čutt. Sej grem h ginekologu popoldne k danes zutrej ne dela sm tko da če je kej možnosti da se obdrži da me kera pomiri? [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/img]

mogoče sta samo ranila nožnico in ni nič hudega

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (12.6.2013 17:09:34)

Dobro jutro.

Če boš še krvavela pojdi na urgenco. Tam naredijo UZ in ti najbolj povedo kaj se dogaja. Lahko je samo kakšna žilica počla, tako kot je rekla mamica deklicam.

A še krvaviš ali se je umirilo??

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 6:20:58)

Evo punce tkole je blo. popoldne sm šla takoj ko so začeli delat na pregled, povedala sm zakaj sm pršla kako je blo in so me uzeli naprej (čeprou nism bla naročena in nisem prej sporočila da bom pršla) no vsi so me zaslišali, G je naredu UZ in vse je uredu. Vidli smo srčka, reku mi je da naj se naročim na nuhalno, tko da danes kličem v Grosuplje. Naslednji pregled pa ostane 28.6. jupi

3Sonček3 -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 6:23:58)

pa tablete mi je daldabroston pa reku je da morm folno jemat tko da sm mogla še femibion kupt tko da zdej sm na 3 tbl/dan upam da bo kmal konc

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.6.2013 7:39:04)

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 7:46:52)

Dobrooo jutroooO!
Ko te pa zbudi ptičji orkester, pa veš, da bo danes čudovit dan!
Naj bo tudi vaš! [sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 8:13:41)

pa tablete mi je daldabroston pa reku je da morm folno jemat tko da sm mogla še femibion kupt tko da zdej sm na 3 tbl/dan upam da bo kmal konc

super, samo da je vse v redu. Nobena od teh tablet pa ne bo škodovala otroku. Dabroston je za boljšo prekrvavitev maternice in posteljice, folno pa itak vse jemljemo, ko delamo še na enem. No so izjeme, ki je ne jemljejo

Tippi res bo danes čudovit dan [sm=bravo.gif], kakor pa kaže nas drug teden obišče že poletje. Bodo temperature že 30 stopinj. Kje je pa pomlad bila[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 8:14:44)

Tippi res bo danes čudovit dan user posted image , kakor pa kaže nas drug teden obišče že poletje. Bodo temperature že 30 stopinj. Kje je pa pomlad bilauser posted image user posted image

Samo naj ne bo čez trideset, pa bo vse ok [sm=bravo.gif]
Pomlad bo mogoče naslednjo pomlad [sm=jezicek.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 8:41:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Tippi res bo danes čudovit dan user posted image , kakor pa kaže nas drug teden obišče že poletje. Bodo temperature že 30 stopinj. Kje je pa pomlad bilauser posted image user posted image

Samo naj ne bo čez trideset, pa bo vse ok [sm=bravo.gif]
Pomlad bo mogoče naslednjo pomlad [sm=jezicek.gif]

mislim, da se nama želja glede stopinj ne bo uresničila. Če sem prav videla včeraj pri vremenu, bo kar do 32. Meni temperature nad 25 ne ustrezajo preveč. Tale prehod bo pa tudi prehud šok. Včeraj še kurili, ker nas je zeblo, jutri bomo pa iskali kopalke.[sm=zmeden.gif] Ne vem, kam to pelje.

*tedy* -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 9:03:24)

3sonček3 sedaj pa brez skrbi do konca[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

sonček bo pa itak celo poletje, komaj čakam, tamalidve že dva dni nagi okrog letata[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], danes imajo otroc še zadnjič plavanje in potem je za dva meseca konec vseh dejavnosti, razen seveda morskih , ki pa se jih vsi zelo veselimo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (13.6.2013 9:20:42)

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

tamalidve že dva dni nagi okrog letata[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif],

a sta kaj v sorodu z mojo? Se mi je že kakšen teden nonstop slačila in če ne drugega, že zarai nje komaj čakam, da bodo višje temperature, da bo res lahko naga [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>