mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (6.6.2013 18:15:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: asyka Mamica deklicam stiskam pesti za službo in za bebico. Pač da se bo vse poklapalo tako kot se more[sm=smiley1.gif] Midva imava tako star avto, da se na praske nima smisla sploh ozirati. Vrata imava totalno zdekorirana od drugih avtomobilov, preko zadnjega blatnika pa nama je tudi zadnjič nekdo s ključem prečudovit ris nardil. Moj sicer vedno pravi, da ker sem jaz taki štor, da novega avta ne bova nikoli imela, da si ne bo sivih las delal[sm=jezicek.gif] Imamo pa doma takšen primer, ata je silno občutljiv na avtomobile in ko sta z mami kupila novega ji nekaj časa sploh vozit ni pustil, da ona uničuje avto pa da se ona vedno v kakšen steber treši (ene dvakrat je res ena dva malo pobližje šla pogledat[sm=smiley36.gif]), no je prenehal ko je nakoncu on nardil prvo "luknjo" v avtu pri obračanju in se je zaletel v smetnjak, od takrat je mir...,tako, da očitno moški dajo mir samo ko se jim kaj podobnega zgodi, kak čmo.... moški a ne[sm=smiley36.gif] je prejle prišel domov in ni avta niti omenil. Očitno se je pomiril [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]Sem pred 6 leti imela kar hud karambol z kolesarko in to z njegovim avtom. Baba je vijugala po ravni cesti, nato se je pa tisti trenutek, ko je peljala naravnost in sem bila jaz tik za njo, odločila da bo šla na drugo stran ceste. Pogledala ni nič in če jaz ne bi v tistem trenutku vozila samo 40km/h (tam je omejitev 70), ker je prej tako vijugala in sem rajši zmanjšala hitrost, bi jo verjetno samo še na Žale odpeljali. Jaz sem bila kljub temu v šoku. Ga je njegov brat pripeljal na kraj nesreče in sem kasneje zvedela, da ga je v avtu miril, da naj bo srečen, da ni nobeni nič. Avto se pa že da zaflikat. Baje je moj včasih skoraj vsak dan pral avto[sm=zmeden.gif]. No sedaj, ko ima otroke in firmo, se je močno unesel[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Ima včasih zelo zasvinjanega. In seveda pazil nanj, da ja ne bi imel kakšne praske. Meni je avto prevozno sredstvo, da te prepelje od točke A v B. Pač pazim nanj, a se zgodi tudi kaj, na kar ne moreš vplivat[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|