Metuljčica 2013
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam punce, moje še od nikoder. Včeraj zjutraj sem delala test a je bil negativen. Test je bil First sign iz DM, listič (dva dobiš v škatli za 3€). Nekaj sem brala, da so bile nekatere nezadovoljne z njim. Če je ne bo, ponovim v petek zjutaj, ko moram na priprave v LJ za operacijo, drugače pa potem spet v ponedeljek, ko ja dan D za laparoskopijo in histeroskopijo. Medtem si bom šla pa sigurno po kakšen drug test , možno da bom kar Clear blue kupila, ali pa baby chek (ta je meni vedno prav pokazal) mamica deklicam, FS je verjetno nekaj takega kot BC, ne? Jaz sem delala 3 teste, prvi je bil iz lekarne (v Mariboru ga imajo, za drugje ne vem) Seratec - trakec - sem že večkrat napisala,da ga zelo priporočam - vedno ko nisem bila noseča je bilo polje SNEŽNO belo, nobenih sumljivih lis, prepojenega papirja, razmazane barve, NIČ, bil je jasno negativen. 2x ko sem bila noseča se je črtica vedno pokazala tako ali drugače močna, v glavnem, če je bil vsaj obris črtice sem mu zaupala (sploh zdaj v drugo, sem točno vedla, da nekaj je). BC delan isti čas, sicer z naslednjim urinom mi je pokazal bistveno šibkejšo črtico - ko sem ga slikala z mobitelom se črtica ni vidla. Nedvomno mi je pa pokazal CB digital, sicer stane cca. 9 eur, ampak tam pa res ni nobenega dvoma. Upam, da tečka še ni prišla in, da ti uspe brez posegov
|