mamica deklicam
|
IZVIRNO SPOROČILO: čenča84 Pozdravljene punce! Sprejmete še mene v čvekanje? Doma imamo eno živahna 11-mesečnico, sedaj pa se je v meni spet prebudil tisti lepi občutek, da bi družinico povačali še za enega razgrajača Na srečo se tudi moj strinja, hehe Sicer ne vem, kdaj bo tole vse skupaj uspelo, ker se je mojemu "podvozju" po porodu čisto odpeljalo, M so total zblojene, po 10 dni prej krvavi izcedki, ipd. Je kar en čuden občutek, ker prej je 2x uspelo v prvo (1x nato sledil ss), sedaj pa se bomo morali verjetno malo bolj truditi. Sem šla že k moji gin na "remont", dobila Dabroston, zdaj čakam M in potem u akcijo z Dabrostonom, pa da vidimo, kaj bo. Ste imele kakšne podobne izkušnje? DAnes pri nas končno mal na sonček kaže, uf, kok sm že sita te zime Nisem vseh postov za nazaj gledala, tako, da mi oprostite, če ste to temo že obdelale: a že kaj načrtujete, kam na morje? dobrodošla k nam čvekačicam tudi meni se je po prvem porodu vse zgodlalo in smo imeli probleme zanositi v drugo. Ampak nič bat, zdravniki vse pošlihtajo glede morja so se nekaj že pogovarjale, samo mislim, da ne veliko, ja je še kar daleč. Čeprav bo sedaj kar hitro zletelo do poletja, ko se je ta sneg nehal. Pri nas še nič ne načrtujemo glede morja, mislim, ker moj jamra glede financ. Če ne drugače bomo mi šli kar v Istro v kamp, čeprav jaz navijam za Pag.
|