|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
16.3.2013 10:47:37   
ta*mala
Žabinčica, sej sem se tm tud javlauser posted image če nisi opazlauser posted image ne vem zdj, odločte se kje boste, tukaj al tamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
16.3.2013 22:13:18   
Metuljčica 2013
ta*mala, večina se nas je odločila, da bomo tu in tam... jaz osebno sem tam več user posted image , ker tukaj šteka ponavadi user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
   [Brisano sporočilo]
16.3.2013 23:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
17.3.2013 9:58:47   
mamica deklicam
michelle1 lepo se imej v Franciji

Limona baje topi maščobo. Isto velja za ananas in belo grozdje, le da imata tadva še sladkor v sebi user posted image
No pri meni jo je kar veliko za raztopit. Se po njej bolje počutim, tudi prehlad sem odpravila z njo user posted image user posted image in mislim, da mi je malo omilila apetit. Zbila, da nisem nonstop lačna. Jaz jo bom pila še naprej.

lepo nedeljo vsem, ki še tukaj berete user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
17.3.2013 10:26:55   
morskazvezdica
Hoj bejbe!

Da se še jaz malo javim.sem v tednu O že od petka,tako da veselo user posted image
Čeprav se ravno ne drživa tiste metode na 2dni user posted image sva že huje kot zajca user posted image pač nekako uživava v seksu in se je težko nazaj držat... user posted image

Kako kaj pri vas kaže?Katera bo prva ta mesec čakala na user posted image ? user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
   [Brisano sporočilo]
17.3.2013 11:18:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu morskazvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
17.3.2013 11:19:09   
Metuljčica 2013
morska zvezdica, kar veselo user posted image user posted image ...

jaz ne vem, še 4 so pred mano na seznamu user posted image ... to bo še dolg teden user posted image

user posted image

(odgovor članu morskazvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
17.3.2013 11:24:35   
Metuljčica 2013
Michelle!! uživaj v Franciji user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1358
   [Brisano sporočilo]
17.3.2013 11:24:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
17.3.2013 11:25:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1360
   [Brisano sporočilo]
17.3.2013 11:37:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1361
18.3.2013 9:48:01   
Metuljčica 2013
Michelle, naj ti gre vse po planih user posted image ... jaz bi po eni strani tudi raje, da rata tam nekje junija, ker gremo še na pot in me malo skrbi, slabosti pa to user posted image , pa nasploh počutje ... no, saj bomo vidli, kak nam je usoda naklonjena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
19.3.2013 8:15:18   
čenča84
Pozdravljene punce! Sprejmete še mene v čvekanje? Doma imamo eno živahna 11-mesečnico, sedaj pa se je v meni spet prebudil tisti lepi občutek, da bi družinico povačali še za enega razgrajača user posted image user posted image user posted image
Na srečo se tudi moj strinja, hehe
Sicer ne vem, kdaj bo tole vse skupaj uspelo, ker se je mojemu "podvozju" po porodu čisto odpeljalo, M so total zblojene, po 10 dni prej krvavi izcedki, ipd. user posted image Je kar en čuden občutek, ker prej je 2x uspelo v prvo (1x nato sledil ss), sedaj pa se bomo morali verjetno malo bolj truditi. Sem šla že k moji gin na "remont", dobila Dabroston, zdaj čakam M in potem u akcijo z Dabrostonom, pa da vidimo, kaj bo. Ste imele kakšne podobne izkušnje?
DAnes pri nas končno mal na sonček kaže, uf, kok sm že sita te zime user posted image
Nisem vseh postov za nazaj gledala, tako, da mi oprostite, če ste to temo že obdelale: a že kaj načrtujete, kam na morje?

Neposredna povezava do sporočila: 1363
19.3.2013 8:36:07   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: čenča84

Pozdravljene punce! Sprejmete še mene v čvekanje? Doma imamo eno živahna 11-mesečnico, sedaj pa se je v meni spet prebudil tisti lepi občutek, da bi družinico povačali še za enega razgrajača user posted image user posted image user posted image
Na srečo se tudi moj strinja, hehe
Sicer ne vem, kdaj bo tole vse skupaj uspelo, ker se je mojemu "podvozju" po porodu čisto odpeljalo, M so total zblojene, po 10 dni prej krvavi izcedki, ipd. user posted image Je kar en čuden občutek, ker prej je 2x uspelo v prvo (1x nato sledil ss), sedaj pa se bomo morali verjetno malo bolj truditi. Sem šla že k moji gin na "remont", dobila Dabroston, zdaj čakam M in potem u akcijo z Dabrostonom, pa da vidimo, kaj bo. Ste imele kakšne podobne izkušnje?
DAnes pri nas končno mal na sonček kaže, uf, kok sm že sita te zime user posted image
Nisem vseh postov za nazaj gledala, tako, da mi oprostite, če ste to temo že obdelale: a že kaj načrtujete, kam na morje?

dobrodošla k nam čvekačicam user posted image user posted image

tudi meni se je po prvem porodu vse zgodlalo in smo imeli probleme zanositi v drugo. Ampak nič bat, zdravniki vse pošlihtajouser posted image

glede morja so se nekaj že pogovarjale, samo mislim, da ne veliko, ja je še kar daleč. Čeprav bo sedaj kar hitro zletelo do poletja, ko se je ta sneg nehal. Pri nas še nič ne načrtujemo glede morja, mislim, ker moj jamra glede financ. Če ne drugače bomo mi šli kar v Istro v kamp, čeprav jaz navijam za Pag.

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
19.3.2013 10:16:28   
Metuljčica 2013
čenča84, dobrodošla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.3.2013 7:44:45   
babysmile
Dobro jutro!

Doza vitamina C je na mizi (limonada) user posted image , pošiljam jo še ostalim...

Kako ste punce? Danes je pa prvi pomladni dan, zaenkrat imamo še sonček in izgleda prav luštnouser posted image samo kaj ko spet napovedujejo dež, pa začetek naslednjega tedna spet sneg... grrr. pomlad požen, jst mam tega mraza dost!!
jaz razmišljam samo še o 25°C, pa o morju, toplem vetercu.... uf, dolga bo še do poletja. Kam imate kaj namen it na dopust?

Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.3.2013 8:42:56   
mamica deklicam
Dobro jutro.

Jaz zjutraj na tešče spijem dve žlici kisa z medom. Mi je moj prinesel že narejeno v majhnih flaškah. Čez dan si pa privoščim limonado. In mislim, da je začelo učinkovati. Seveda zraven pazim, kaj jem. Počutje je boljše, ne počutim se tako "zamaščeno". Kot da se mi je telo začelo čistiti. Kilograme bom pa javila šele v ponedeljek, ker se takrat tehtam, da javljam težo na eno drugo temo.

Počasi sem začela uvajati tudi sprehod. Je naš kuža zelo vesel, da ga vzamem s sebojuser posted image user posted image .
Sprehode zato počasi, ker sem imela probleme s kolenom a zgleda, da se to izboljšuje. Tudi sama komaj čakam, da bo lepše vreme, da bodo te sprehodi vsakodnevni.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.3.2013 12:06:25   
čenča84
Punce hvala za dobrodošlico user posted image user posted image user posted image
Sem en dan poslušala po radiu, da je blo lani tak čas 25 stopinj! Se spomnim, ko sem konec aprila rodila, je moj prišel na obisk v porodnišnico u kratkih hlačah, mikici in japankah. Sej res, da je blo lansko leto prav pasje vroče, sam tko, kot je letos, pa tud nikamor ne peljeuser posted image
Bi prav rada, dokler sem še na porodniški kak lep sonček ujela, da izkoristim še zadnje dni, pa zgleda, da se bomo spet u snegu valjali user posted image Mojemu sploh še ne pustim, da mi gume na avtu premontira, saj ne vem, kaj od tega zoprnega vremena me še čaka...
Drugače pa ja: morje, sonček...user posted image user posted image user posted image komaj čakam! Mene zelo na Hvar spet vleče, saj sem, ko sem bila mlajša, veliko poletij tam preživela. Tako da, mi gremo verjetno kar na Hvar, pa še za tamalo bo zakon, ker je super plaža!

Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.3.2013 12:34:20   
darhaha84
mamica deklicam user posted image pridna. Mi tudi čimveč časa poskušamo preživeti zunaj. Kolikor nam še ostane od dneva ko pridemo ob 4ih domov in pojemo, pol pa hitro ven user posted image
Drugače sem pa kar v gužvi. Glavno, da je E.zdrav user posted image  (naj tako ostaneuser posted image user posted image )
V petek bom bila samo 4 ure v službi, pol pa prej domov, da E. naredim tortico za roj. dan. Eno za v soboto, ko praznujemo s prijatelji. Imajo otročke enako stare kot E.in smo kar veliko skupaj. In še testo bom spekla za v nedeljo, da potem v soboto zvečer samo tortico skupaj zmečem za v nedeljo, ko praznuje še z dedki, babicami, tetami, bratranci… Tako da bo kar pester vikend. V soboto bom delala, malo narezka al pa kakšne kanapeje, francosko solato, v nedeljo pa kosilo za domače (nedeljsko kosilo). Ne vem pa kaj naj nesem v ponedeljek v vrtec da se malo poveselijo. Vzgojiteljica je rekla, da kakšno sladkarijo in sok – kaj vi date za vaše otročke…
čenča84 – dobrodošlauser posted image . Ja res letos ni ravno prijazno leto za bit doma. Jaz sem rodila marca 2011 in je bilo na dan mojega poroda že kar pošteno toplo, ker sva se z mojim ravno ta dan odpravljala na morje (no, do njega pa smo prišli 2 meseca kasneje-smo se prej še ustavili v porodnišnici). In potem je bilo kar ugodno leto za bit zunaj. Jaz ne vem če sva bila v 15ih mesecih (sem imela podaljšano porodniško), 10 dni notri. Midva sva bila praktično skoz zunaj.
Jaz že tudi koooooomaj čakam poletje…user posted image

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.3.2013 14:52:34   
mamica deklicam
pri nas v vrtec ne sme prinesti nič doma spečenega. Tako, da jaz kupim gorenjkine mini roladice, ki je vsaka posamezno pakirana in 2-3 litre soka. Iz teh roladic naredijo torico s svečkami, sok v kozarčke, imajo pa dopoldne sadno malico, tako da je še tega veliko zraven in imajo "fešto".

Ti predlagam, da ne kompiciraš

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.3.2013 15:15:32   
darhaha84
Najprej sem mislila, da bi vsakemu en kinder jajček in sok, ker pa je skupina od 1-2 leti in sta dve punčki prišli decembra in januarja (to pomeni da sta stari približno 1leto), pa raje ne ker lahko kak delček od tistih igračk, ki so notri pojesta in nočem, da bi imeli vzgojiteljici preveč dela s tem Bom res kar te roladice vzela.
Ja pri nas more tudi bit samo kupljeno (mislim, da ima to že kar večina vrtcev) in rekla je da naj ne bo sadja, ker imajo že sadno malico in je bolje če prinesemo kaj za posladkat.

Neposredna povezava do sporočila: 1371
21.3.2013 8:26:32   
čenča84
Aja, drugače pa, kar se tiče zvarkov za zviševanje imunosti in hujšanja, obstaja neka zadeva z aloe vero. Pač moraš nabavit aloe vero (celo rastlino), ji potem potrgaš liste in pripraviš zvarek z ne vem točno še čim. Lahko pa se pozanimam. Poznam žensko, ki to prakticira in je čist navdušena, baje te ful prečisti in nisi lačen po tem. Za ta recept ji je povedal njen kolega, ki je z aloe vero shujšal 8kg!user posted image user posted image

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
21.3.2013 8:41:18   
Metuljčica 2013
Drage moje, se počasi poslavljam od vas user posted image user posted image ... in se selim k novembrkam 2013 al decembrkam, se še nisem odločila kam naj se umestim user posted image , sem namreč user posted image vsaj po testih sodeč, uradno bom potrdila, ko pridem iz pregleda ... danes se bom naročila user posted image

VSEM želim, da v najkrajšem možnem času zagledate magični user posted image ali +!!! user posted image

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
22.3.2013 8:22:38   
čenča84
iiiii, kako lepo, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa le pridi nas še kaj pogledat in poročati o svoji pikici, pa mal čez slabosti, pa potem kasneje o zateklih nogah potožit user posted image user posted image
Moja M je pa danes v vsej svoji bolečini prišla, pa pravijo, da naj bi bile m po porodu manj boleče user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
22.3.2013 9:05:10   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: čenča84

iiiii, kako lepo, čestitam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa le pridi nas še kaj pogledat in poročati o svoji pikici, pa mal čez slabosti, pa potem kasneje o zateklih nogah potožit user posted image user posted image
Moja M je pa danes v vsej svoji bolečini prišla, pa pravijo, da naj bi bile m po porodu manj boleče user posted image user posted image

ziher bom, tega se ni treba bat user posted image hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu čenča84)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?