Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 17:56:14)
|
Pozdravljene, komaj se mi je uspelo prijavit [sm=zmeden.gif], sploh me noter ni spustilo... Vas pridno berem, pisati ni bilo preveč časa in tudi linkov nisem uspela pogledat. Pa hvala za kavice in kolačke...mmm....zgledajo tako slastno. Dajte še malo sadja, za nas, ki moremo shujšat [sm=smiley36.gif]. Ta*mala jaz sem se tudi spraševala kje si in čakala na kakšno tvoje novo poročilo kako poteka nosečnost... Se še spomnim, ko smo me tri z Michelle bolj ali manj same tukaj klepetale, tako da obvezno tu in tam pričakujemo da se oglasiš [sm=smiley1.gif]. Mamica deklicam super da se zadeve premikajo [sm=bravo.gif]. Imena, se strinjam da si ga otrok sam izbere, če prisluhneš. Sicer pa midva nisav imela težav...mož je slišal hčero, jaz sina, za naslednjega pa bomo videli [sm=smiley36.gif]. Sicer se meni neko ime po glavi že en čas podi, je pa imela bivša sodelavka žensko različico pa me to malo moti. Sicer je super punca in sva se super razumeli, samo mi je nekak čudno (da ne bo izpadlo, kot da sem otroka po njej poimenovala). Malo butasto vem [sm=zmeden.gif], če nama bo to ime obema sedlo in če bo fantek ko bo tako daleč, me to res sploh ne bi smelo ovirat... Mojforum poznam, v bistvu se gor logiraš z vzdevkom enako kot na RR, samo da foruma samega ne morejo brat ostali razen uporabnikov... Me je kar strah se odjavit, ker ne vem če se mi bo uspelo naslednjič prijavit [sm=jezicek.gif]...tako da če me en čas ne bo, je rr kriv [sm=jezicek.gif] (in ne samo pomankanje časa [sm=smiley36.gif] ).
|
|
|
|