RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 15:12:15)

Ja, se dogaja. user posted image Samo ni bilo mišljeno, da bosta zaradi tega hodila naokrog vsak z modrim učkom. user posted image

Drugače pa vsaka čast, če se o vsemu zmenita enoglasno. Pri nas sicer nimamo teh problemov. No, vsaj glede imena otroka. Jaz zbiram za fantka, on za punčko. Stvar rešena v sekundi! Problem, da jaz imam izbrano samo eno in edino ime. Mislim to ni problem. Problem bi bil, če bi bila punčka. Panika. user posted image Si že predstavljam goro ženskih imen. Da ne rečem, da bi bila to spet tandemska izbira skupaj z otroki. Stella, Blur... po novem še Mia, pa Bibi, Tina... Skratka cela štala! user posted image

[sm=smiley36.gif] o vsemu se pa res ne moreva strinjati. itak. če pride do nestrinjanja, se zmeniva. sploh ko je šlo za izbiro imena. nobenega problema, pa sva zelo različnih okusov [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 15:16:43)

Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem.

Držim pesti, da bo šlo vse kot mora it! Kje pa imaš cisto?[sm=smiley13.gif]

In shujšale bomo tapravi čas, da se bo otroček dobro počutil v novem telesu. boš videla [sm=bravo.gif]

o kakšni limonadi ti to?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 15:25:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem.

Držim pesti, da bo šlo vse kot mora it! Kje pa imaš cisto?[sm=smiley13.gif]

In shujšale bomo tapravi čas, da se bo otroček dobro počutil v novem telesu. boš videla [sm=bravo.gif]

o kakšni limonadi ti to?

cisto imam na desnem jajčniku. Zato sem prejšno rundo krvavela tudi 18 dni [sm=zmeden.gif]

ena je nekaj dni nazaj pisala, da moramo piti limonado, ki naj bi zbijala kg. Stisneš limono in njen sok malo razredčiš v vodi. Pa ne smeš dodajat nič sladkorja.

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 15:28:56)

Punce poglejte zasebna sporočila. [sm=smajl.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 16:48:48)

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Ime Rene imava tudi v ožjem izboru, je mojmu ful všeč.

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 16:51:10)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

Naš dečko, ČE bo dečko bo, ČE se bo moj strinjal Rene [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/9nebesa.gif[/img] , za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/9nebesa.gif[/img] je še ostalo "odprto" [img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley36.gif[/img]

Ufff, koliko ČEjev...  [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]  Rene je zakon. Izvirno in res posebno ime. Če bo fantek, uporabi torej vse svoje skrite adute in ga prepričaj.
Za Lauro pa itak ni kaj reči. Prikupno in ljubko. 

oja! brezskrbi [sm=hudicek1.gif]. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 16:58:55)

Jaz pa ne bi čist 100% pustila njemu izbiro imena, ker MORA bit všeč tudi meni! [sm=hudicek.gif][sm=smiley9.gif] Zato sem mnenja, da se morava oba strinjat, in dovoljujem da jaz njega prepričam, da je ime LEPO [sm=smiley36.gif]

asyka -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 17:26:48)

Jaz za moško ime nimam pojma.

Mi je všeč ime Tan, ampak poznam preveč psov s tem imenom,... potem smo pri Lan in moj pravi, da rastlin ne bo imel za otroke (zaradi istega razloga je odpadlo moje najljubše žensko ime - Tisa). Všeč mi je Liam, ampak je nečakinja od mojega Lija. Torej no go. In večraj sva bila zato soglasna, da bi bilo fajn če bi bila punčka [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 17:39:00)

pri nas tudi imena rastlin, še posebej iglavcev odpadejo - mojemu niso všeč [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 17:41:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 17:43:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 17:49:35)

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 17:56:14)

Pozdravljene,

komaj se mi je uspelo prijavit [sm=zmeden.gif], sploh me noter ni spustilo... Vas pridno berem, pisati ni bilo preveč časa in tudi linkov nisem uspela pogledat.

Pa hvala za kavice in kolačke...mmm....zgledajo tako slastno. Dajte še malo sadja, za nas, ki moremo shujšat [sm=smiley36.gif].

Ta*mala jaz sem se tudi spraševala kje si in čakala na kakšno tvoje novo poročilo kako poteka nosečnost... Se še spomnim, ko smo me tri z Michelle bolj ali manj same tukaj klepetale, tako da obvezno tu in tam pričakujemo da se oglasiš [sm=smiley1.gif].

Mamica deklicam super da se zadeve premikajo [sm=bravo.gif].

Imena, se strinjam da si ga otrok sam izbere, če prisluhneš. Sicer pa midva nisav imela težav...mož je slišal hčero, jaz sina, za naslednjega pa bomo videli [sm=smiley36.gif]. Sicer se meni neko ime po glavi že en čas podi, je pa imela bivša sodelavka žensko različico pa me to malo moti. Sicer je super punca in sva se super razumeli, samo mi je nekak čudno (da ne bo izpadlo, kot da sem otroka po njej poimenovala). Malo butasto vem [sm=zmeden.gif], če nama bo to ime obema sedlo in če bo fantek ko bo tako daleč, me to res sploh ne bi smelo ovirat...

Mojforum poznam, v bistvu se gor logiraš z vzdevkom enako kot na RR, samo da foruma samega ne morejo brat ostali razen uporabnikov...

Me je kar strah se odjavit, ker ne vem če se mi bo uspelo naslednjič prijavit [sm=jezicek.gif]...tako da če me en čas ne bo, je rr kriv [sm=jezicek.gif] (in ne samo pomankanje časa [sm=smiley36.gif] ).

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 18:08:51)

Samo v info, trenutno se ne uspem odjavit [sm=zmeden.gif]...ne vem kaj je zdaj to [sm=zmeden.gif]. Bom pa kar prijavljea ostala, kaj pa naj [sm=zmeden.gif].

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 18:12:55)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Samo v info, trenutno se ne uspem odjavit [sm=zmeden.gif]...ne vem kaj je zdaj to [sm=zmeden.gif]. Bom pa kar prijavljea ostala, kaj pa naj [sm=zmeden.gif].

se ne čudim, jaz visim skoz na sosedovem netu, da lahko pridem na RR, na našem wifi-ju mi SPLOH NE odpre Ringaraje [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s040.gif[/img]

catt -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 18:29:08)

pri nas tudi imena rastlin, še posebej iglavcev odpadejo - mojemu niso všeč [sm=smiley36.gif]

šment, jaz pa se nagibam k imenu Brin [sm=smiley36.gif]
groza ko si popolnoma brez idej...

oziroma ni nobeno ime "dovolj dobro" za tvojega otroka [sm=smiley36.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 19:34:10)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

se ne čudim, jaz visim skoz na sosedovem netu, da lahko pridem na RR, na našem wifi-ju mi SPLOH NE odpre Ringaraje [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s040.gif[/img]

Vadim prijavljanje in odjavljanje-po novem je zgleda to veščina [sm=jezicek.gif].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 23:09:41)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 23:20:46)

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (13.3.2013 8:00:33)

Michelle, ojoj, grozno ja [sm=smiley19.gif], tako smo mi lani izgubili soseda, super človeka, sicer ima že odraslega otroka, ampak je kljub temu odšel prehitro ... [sm=smiley19.gif]

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (13.3.2013 8:23:59)

michelle1 če kaj rabiš smo tu! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (13.3.2013 8:28:34)

Punce jaz sem čist not padla v naš drugi forum, ampak samevam tam [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (13.3.2013 9:13:32)

se moramo še logirat gor, očitno nam je ta forum bolj všeč[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (13.3.2013 9:21:00)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

se moramo še logirat gor, očitno nam je ta forum bolj všeč[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

nemogoče! samo poglej, koliko živcev izgubiš, da se ti odpre okno, da lahko normalno debatiraš.
MImogrede novi forumček je luštkan in ni druge kot da se čim prej logiraš [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.3.2013 9:23:41)

Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>