[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 11:33:38)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 11:46:57)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Patricija, Izabela - zelo lepi imeni, romantični, s pridihom čutnosti
Iris - še eno izvirno ime, rahlo skrivnostno deluje, vseeno zelo melodično (mimogrede tako bi bilo ime mojemu možu, če bi bil punčka)
Teja -  mi ni v rangu z ostalimi izbranimi imeni. Mogoče raje polna različica Doroteja.
Za fantka mi je prečudovito ime Patrik.

Doroteja mojmu ni všeč, potem je predlagal Teja. Meni je Doroteja zelo všeč, mi je pa tudi ime Rozalija, sam je moj odločno proti.

A veš, da za fantka imava v ožjem izboru tudi ime Patrik [sm=smiley1.gif], poleg pa še ime Daniel, Dimitrij, pa še kakšno...

Kakšne imena so pa kaj vam všeč??

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 11:57:23)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 12:29:13)

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 12:30:12)

Kakšne imena so pa kaj vam všeč??

Meni je veliko imen všeč. Napišem samo nekatera.

[sm=rozacrtici.gif] Tisa, Anastazija, Nastasija, Metka (Meta), Anika, Frida, Tinkara, Eva
[sm=modricrtici.gif] Bernard, Sebastjan, Aljaž

Metuljčica 2013 -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 12:46:58)

Naš dečko, ČE bo dečko bo, ČE se bo moj strinjal Rene [sm=9nebesa.gif], za punčko pa pojma nimam, kot sem že napisala, je bilo veliko imen, ki so meni všeč, pa njemu sploh niso, Laura [sm=9nebesa.gif] je še ostalo "odprto" [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 12:52:52)

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 12:53:58)

Ime Rene imava tudi v ožjem izboru, je mojmu ful všeč.

Tippi - ko sem bila noseča za malega in nisem vedla še spola, sva se z mojim pogovarjala, da če bo punčka, da bi lahko bila Tinkara (bi pasalo s priimkom, saj se začne ravno na črko T). No, potem pa sva dobila fantka z imenom na T. [sm=smajl.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 12:56:56)

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 13:07:13)

Pa saj, vsako ime ima neki svoj čar. Problem je , če ga istovetimo s kakšno osebo, ki nam ni preveč všeč. Potem ti avtomatično tudi ime ne zveni lepo, čeprav v resnici niti ni napačno.

Tippi - a Frida? Po tisti pesmi: "Frida, je bila moja kraljica... "   [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img] Meni to ime ni preveč všeč. Da ne rečem, da smo imeli nekoč kobilo s tovrstnim imenom. Pa žleht ko´pes.  [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] 
Od tvojih ostalih imen sta mi blazno všeč Anastazija in Anika. Z Evo ne moreš nikoli zgrešiti. Od moških imen pa  Sebastjan, čeprav tudi Aljaž ne zveni slabo. Bernard me spet odpelje v v živalski svet. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]

Neee, ampak po Fridi kahlo [sm=smiley36.gif] Meni je ful všeč!Pred enim letom, ko sva bila pri prijateljih na obisku, je bila tam ena soseda, ki je imela malo Frido. jooooj kakšen piškotek!! pa ime se mi je ful vtisnilo v spomin. mi je bilo takoj všeč. moj je pa tud slišat noče [sm=smiley36.gif]

Anastazija tud meni noro všeč. Samo spet mojemu ni, ker bi jo vsi klicali Ana, Ana pa meni ni preveč všeč [sm=smiley36.gif]

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 13:07:56)

Pa saj, vsako ime ima neki svoj čar. Problem je , če ga istovetimo s kakšno osebo, ki nam ni preveč všeč. Potem ti avtomatično tudi ime ne zveni lepo, čeprav v resnici niti ni napačno.

Se povsem strinjam! Na žalost je prevečkrat tako, da ime povežeš s kakšno zoprno osebo in še tako lepo ime dobi negativen prizvok.. [sm=smiley24.gif]

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 13:21:01)

Punce ponudim samo eno idejo... Kaj pa, če bi si naredile kakšen zaseben forum (kjer bi lahko čvekale o bolj osebnih stvareh, brati pa nas ne bi mogel praktično nihče, razen tiste, ki smo v skupini)? Sem začutila, da se je med nami prepletlo pravo virtualno prijateljstvo, ampak tu smo vse nekako zadržane, ker nikoli ne veš, če te kdo bere itd. (sem se 1x že srečala s tem). Na zasebnem forumu pa bi se lahko bolj sproščeno pogovarjale.. Kaj pravite? Mnenje? Kakšna druga ideja? Ali ostanemo tu kjer smo?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 13:22:15)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 13:38:39)

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 13:40:06)

Ne, tko se ne da debatirat, da porabiš pol ure, da se odpre okno!! [sm=smiley7.gif]

Mišel meni je veliko imen všeč, ampak niso nama pa z dragijem vsa imena enako močno všeč [sm=smiley36.gif]

no, to je že res, da ne moreš vplivati na to kako bodo otroka potem klicali, tudi s tem se strinjam, da se včasih izredno lepim imenom dela krivica, ker poznamo nekoga, ki nam ni glih simpatičen, ampak tako pač je. ko izbiraš ime za svojega otroka, želiš da je popoln [sm=smiley36.gif] v vseh pogledih. ja taki pač smo starši [sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 13:49:39)

IZVIRNO SPOROČILO: CheryBlossom

Punce ponudim samo eno idejo... Kaj pa, če bi si naredile kakšen zaseben forum (kjer bi lahko čvekale o bolj osebnih stvareh, brati pa nas ne bi mogel praktično nihče, razen tiste, ki smo v skupini)? Sem začutila, da se je med nami prepletlo pravo virtualno prijateljstvo, ampak tu smo vse nekako zadržane, ker nikoli ne veš, če te kdo bere itd. (sem se 1x že srečala s tem). Na zasebnem forumu pa bi se lahko bolj sproščeno pogovarjale.. Kaj pravite? Mnenje? Kakšna druga ideja? Ali ostanemo tu kjer smo?

Ne razumem. zaseben forum? kaj si imela v mislih? FB skrito skupino, ali kaj drugega?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 14:00:24)

CheryBlossom -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 14:15:04)

Joooooj, se že nekaj časa mučim odpreti novo okno in končno ga je le odprlo...

S forumom sem mislila, da NE bi na fb. Bi raje odrle brezplačeno na mojforum.com (lahko pogledate kako izgleda, je skoraj tako kot RR - vsaka lahko odpre temo, lahko komentira....itd.). Pa vse se da zaklenit oz. zapreti, da je "mimoidočim" uporabnikom povsem zakrito.. Tako bi lahko omenjale naša resnična imena, objavile kakšno slikico otrok, začele s kakšno temo, ki ni za javni forum... Dodajam še to: Tam ni problemov z odpiranjem okna za odgovor. [sm=smiley36.gif]

Michelle1 s tem se popolnoma in v celoti strinjam: Rečejo, da si otrok sam izbere ime. Ne vem, iz katere knjige modrosti sem to prebrala. Ampak drži kot pribito!

Tippi -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 14:25:37)

Ja, res je. Ampak si kdaj razmišljala, kako zanimiva je tale stvar. Noseča si. Itak da slej ko prej prideta tudi do vprašanja imena. Da pride lahko do hude krvi med partnerjema, ni treba posebej pisati. user posted image Enemu je blazno všeč neko ime, drugemu ravno to niti pod razno ne. Potem pride končno dan D. V porodnišnico priletiš skupaj s seznamom možnih imen. Niti sanja se ti ne, katerega izbrati.
Potem pa še zadnji popadeki in hopa.... dojenček je varno v naročju. Novopečena starša občudujeta majhno štručko, jo božata, poljubljata... Vmes še ujameta pogled drug drugega. In odločitev pade. Čisto enoglasno.

Rečejo, da si otrok sam izbere ime. Ne vem, iz katere knjige modrosti sem to prebrala. Ampak drži kot pribito! user posted image

[sm=smiley36.gif] ma lahko piše v stotih knjiga, da si otrok izbere sam ime, jaz ne dam preveč na to. žal. nama je všeč, če lahko skupaj izbirava in se tudi skupaj odločiva. in pri nama huda kri zarad nestrinjanja odpade. si sploh ne znam predstavljat,da bi se zaradi tako čudovite stvari, kot je izbiranje imena najinemu otroku, skregala. a to se res dogaja? [sm=smiley22.gif]

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 14:26:38)

tole je pa danes živa loterija, kako odpreti okno, da lahko kaj napišeš. Sem že pozabila o čem ste se pogovarjale. Aja o imenih. Kakor ste nekatere napisale, mislim da je kar res, da si ga otrok sam izbere, samo pozoren moraš biti.

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 14:28:41)

imate prav. Otrok si sam izbere svoje ime.

Vas pa komaj dohajam, če nisem v bližini računalnika[sm=smiley36.gif].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 14:37:28)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 14:45:00)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.3.2013 14:54:39)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.3.2013 15:00:58)

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

tole je pa danes živa loterija, kako odpreti okno, da lahko kaj napišeš. Sem že pozabila o čem ste se pogovarjale. Aja o imenih. Kakor ste nekatere napisale, mislim da je kar res, da si ga otrok sam izbere, samo pozoren moraš biti. 

[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]   [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]   [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]
Pogrešam tvoj smisel za humor...

če moram pa ene 30x probat, da odpre temo, da lahko kaj napišem. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
[sm=smiley19.gif]

danes sem morala v Ljubljano, da so mi "vampirji" vzeli kri. Vampirji jim rečem zato, ker sem v 75% potem še nekaj dni podpluta na roki, ker mi ne zadanjejo dobro žile. se je [sm=hudicek1.gif] v soboto končno odločila, da me bo nehala zafrkavati in je pritekla. Tako da sem danes dala kri za preiskave hormonov, naročila sem se še za UZ, da mi G pogleda, kaj je sedaj s tisto cisto. Tako da nekaj se premika za povečanje naše družine. [sm=jezicek.gif]

Ampak kakor sem že pisala nekaj dni nazaj. V prvem planu je sedaj hujšanje in tudi tisto limonado imam na mizi zraven računalnika, da jo pijem. In bomo videli, če bo kaj pomagala[sm=bravo.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>