mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (14.2.2013 13:14:49)
|
IZVIRNO SPOROČILO: michelle1 mamica deklicam - hmmm, tole pa prvič slišim. Kakšen kredit pa je to, da se lahko cenilci sprehajajo po vašem domu? Drugače pa te še k sebi povabim, če boš v zagonu... Pri nas bi tudi marsikoga kap, ko bi v našo hišo vstopil. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img] mislim,da se mu reče hipotekarni kredit. Dokler ne odplačava, je tudi banka lastnica hiše in če slučajno ne bi plačevala, nama jo vzamejo. Vzela sem za 18 let, za najmanjšo dobo kot je bilo možno. So mi ponujali 30 let a kaj ko ga takrat še preveč preplačaš. Sedaj ga odlpačijeva že 2,5 let. Bi pa imela možnost sedaj, ko sem brezposelna, zmanjšati obrok, a verjetno bi se doba takoj podaljšala. Sva se zmenila, da dokler nama bo zneslo, ga bova odplačevala kot smo dogovorjeni. Zato sem bila pa tudi zadnjič vesela, ko so mi določili tako visok otroški dodatek. Vsaj z njim pokrijem obrok (skoraj cel obrok) in nekaj prispevam k skupnem proračunu. Veste punce, zagon za puncanje me je minil a ko vidiš, da se nekaj pozna, kar gre. A da bi šla še kam pucat, ja koliko bi pa plačale ? [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|