RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

darhaha84 -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 9:22:05)

Dobro jutro,
Mi smo imeli super podaljšan vikend, zdaj pa spet na delo. V čet. popoldne sem pekla za taščo za roj.dan (kot sem rekla), v pet. smo šli malo na morje se kopat v Bernardin, na en sprehod ob morju in kosilo(malo je pihalo vendar je bilo super), zvečer sem pekla torto, v soboto dop.smo se šli sankat in popoldne na praznovanje od tašče, včeraj pa smo bili na pustovanju. Tašča je za darilo dobila domače pecivo, kavo in set za kopanje.
Mladika – pri nas praznujemo samo roj.dneve oz. god je bolj pri nas in ponavadi pridejo moji starši na kavico in jaz nekaj malega spečem – nič posebnega. Pri njemu goda ne praznujejo. Drugače pa roj.dan praznujemo tako, da gremo kam na kosilo (za možev in E. roj.dan), za moj pa jaz pripravim kosilo (piknik, ker imam roj.dan poleti), ker nas je 14 (moji starši, njegovi starši, sestra s fantom in njegova sestra z družino)in je kar problem s prostorom. Pa kaj spečem in to je to… Ponavadi v soboto pridejo prijatelji in se z njimi poveselimo in v nedeljo še družinsko. Meni je fajn, da se prijatelji in družina zberemo in se poveselimo. Je pa res da finančno kar nekaj nanese-samo nisem nikoli na to pomislila. Midva sva oba tako navajena od doma, da smo vedno skupaj praznovali, tako da to tradicijo smo obdržali.
Če bi me to motilo oz. se mi ne bi zdelo pomembno bi na tvojem mestu prijazno razložila, da se praznuje samo roj. dan od otrok, če pa vama kdo pride voščit pa jim postrežeš s kavico in kakim pecivom oz. sadjem, se bodo že navadili… Jaz kar povem če hočem kaj svoje uvesti, saj ni treba da je vse tako kot so bili prej navajeni…
michelle1 – lepa tortica[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kako si jo pa naredila? Jaz ponavadi kar hostijo za torto kupim in gor položim, ker nisem tako umetniški tipta*mala – ti tvojega kar potolaži, da tudi če ne uspe ta mesec je to trening za naslednji mesec. Moj se ni nič kaj dosti pritoževal samo da je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]. Nama se ni prijelo v prvo skoraj 2leti in moram reči da sem bila, jaz bolj nestrpna in me je mož spodbujal. Mogoče ker sem imela probleme in sem se zdravila, pri njemu pa je pokazalo da je vse ok, zato sem se jaz počutila kot da ne zmorem… Samo pri vama je to šele 2krog tako da ni panike…

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 9:48:11)

Ja, mogla mu bom možgane uprat[sm=jezicek.gif] ne vem kaj mu nej naredim, da ne bo tuhtal na to, no... k je nerodno, če sred [sm=sloncek.gif] dol pade, k on tuhta, da mu more ratat... se je to zdl že parkrat naridl... prej pa nikol v vseh teh letih... [sm=smiley13.gif] hudo je, k bi mu rada pomagala, pa ne morem, k je vse to v njegovi glav in tud pogovor nč ne reš, ker dobim sam odgovor da je ****, da je pod stresom, ker si tok želi, da bi ratal[sm=smiley13.gif]

jao, sorry, k vam morim s tem... ampak mi je ful grozn vse to... ne morem pa mami razlagat al pa ne vem kolegicam, kwa se dogaja...

asyka -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 9:52:28)

Nama pa se bo trenutno verjetno vse skupaj malo ustavilo na delanju [sm=duda.gif] Ker bo očitno moj sedaj prihajal domov teden dni pred[sm=hudicek1.gif] in odhajal ko pride[sm=hudicek1.gif]. Mogoče se mi pa ciklus zamakne [sm=smiley36.gif]

Pri nas rojstne dneve praznujemo vsi, ampak v krogu družine. Jaz mislim, da od moje 18tke še nisem mela druge zabave za rojstni dan. Ne da se mi pa še zdi se mi mimo, da bom kupla hektolitre pijače, da se bodo drugi prišli zastojn napiti, kot je sedaj pač moderno [sm=zmeden.gif] jaz namreč od nekdaj nisem ljubitelj alkohola in drugih opojnih substanc, ker pač imam rada lasten nadzor nad telesom, mislimi in dejanji [sm=smiley36.gif]. Sta pa najini familiji obe manjši, in razumem, da če ima nekdo številčno žlahto da je malo problematično to. Pri nama smo sicer prav smešno razporejeni, ker imamo rojstne dneve samo v parih mesecih vsi. Prva skupina je na vrsti od februarja do maja, druga pa od septembra do oktobra. In se tut tole grupiranje malo pozna

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2013 10:18:50)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 10:40:56)

Dober dan.

Pri nas zelo mrzlo, termometer je zjutraj kazal -10[sm=smiley5.gif].

Mi smo se imeli zelo lepo te dni, smo rajali, praznovali rd in uživali. Sicer mala še vedno kar kašlja, ampak je že ta prava drugače.

Praznovanja, se mi zdi lepo in prav da se praznujejo zadeve, da se zberejo prijatelji, družina in se malo podružijo in skupaj nasmejijo. Je pa res, da če je teh veliko, je lahko obdarovanje kar finančni zalogaj. Včasih se mi zdi gre tudi vse skupaj bolj za neko formo, kot za druženje iz srca, tam je potem vse skupaj tudi bolj tako-tako, nekako prisiljeno. Pa tudi nisem pristaš množičnega napijanja oz. meni pač ni do tega in so mi tudi takšna praznovanja, kjer jih je polovica v "komi" brezveze. Drugače pa je najina družina zelo maloštevilčna.
Mladika, jaz osebno sicer ne bi ravno posegala v njihove običaje, konec koncev, se itak ne bodo spremenili, če so njim po volji. Bi pa omenila ob priliki kakšen je pač tvoj/vajin pogled na to. V vsakem primeru bi jih obdarila z malenkostimi, glede na to kar pač finance dopuščajo. Mislim, da bi to vsak moral razumet. Se mi pa zdi zelo fajn ideja, da kaj sama narediš-kakšno čestitko, mogoče domači liker v kakšni lični flaški, lahko tudi sama poslikaš stekleničko, daš v njo kopalno sol, kaj spečeš....veliko je takšnih malih lušnih stvari, kjer lahko ustvarjaš in si kreativna. Darilo lahko tudi sama zaviješ. Mi velikokrat kaj sami ustavrajamo, sicer predvsem za božič. Takega darila se po mojem razveseli vsak-vsaj takšen, ki res praznuje zato, ker se želi poveseliti z bližnjimi.

Treningi, jaz bom pa šla ta mesec, konec mesca sprobat pump (vadba z utežmi), me prav zanima kako bo in se že veselim.

Bybyka sem se že spraševala kje si. Po mojem je kar fajn, da si dala vse skupaj malo na odklop če je že bilo preveč razmišljanja. Pa javi se še kaj, lahko tudi o čem drugem, ne le o + [sm=smiley1.gif].

Ta*mala, mi je hudo ko berem kako je tvojem [sm=smiley13.gif]. Sploh ne vem kaj ti naj svetujem. Probaj s pogovorom, razloži mu,da po 2 poskusih res še ni panike, da je tudi čakanje do 1 leta čisto normalno...ne vem, probaj mogoče speljat tako, da ne razmišlja še on o tem kdaj imaš o. (če se recimo pogovarjata o takšnih stvareh), ne delaj o. testov pred njim, naj bo nekak vse bolj sproščeno. Probajta se tudi kak mesec ne pogovarjat o [sm=duda.gif], vzamita si čas za sebe in stvari, ki jih rada počneta. Potem se bo mogoče malo pritisk zmanjšal...Saj ne vem če sem ti kaj pomagala, ampak drugega ti ne znam svetovat.

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
Ja pa novo pošiljko snega napovedujejo[sm=bravo.gif], jupi, spet bomo kidali!!!

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], mi je všeč tvoj smisel za humor...

Punce lep dan vam želim [sm=smiley1.gif].

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2013 11:37:41)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2013 11:41:03)

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 11:48:39)

zunaj sneži, midve s hčerko pa lepo na toplem. [sm=smiley36.gif]

Trenutno še gledam lopato a bo spet treba jo malo še prijeti za ročaj, kajti mojega dragega spet cel dan ne bo, kajto imam tako službo, ko je sneg mora čistiti okoli bloka in vam povem, da so te ljudje zelo razvajeni. Najraje bi imeli v nulo skidano[sm=zmeden.gif]. HALLO, malo snega jim pa tudi ne bo škodilo. In ne morem potem pričakovati, ko pride domov, da bo še doma kidal, ali ne?

In ker sem doma, mi nič ne škodi, da še malo pomigam z lopato, kajne? Si na svežemu zraku in še malo kalorij porabiš. Poleg tega imam takrat zunaj še hčeri in prav uživata na snegu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Me pa nekaj drugega moti. Lahko bi bili sosedje malo kolegialni in bi skupaj našo cesto uredili. Stvar je taka: imamo mrtvo cesto, ki jo uporabljamo samo trije. Da bi jo naša komunala rihtala, seveda noben od sosedov ni za, ker bi morali tistih nekaj metrov odstopiti občini. Takrat bi se tudi izkazalo, da bi prvi sosed (ki te ceste ne rabi) moral podreti škarpo, ker jo je delal na cesto. Na drugi strani bi tadrugi moral podreti živo mejo, ker preveč visi na cesto. Potem sva midva, mimo nas se pelje še zadnji sosed, ki uporablja celotno dolžino, kidajo si pa samo svoj dvorišče. No in tako računajo, da bova midva vse naredila. Nekajkrat sva, a sedaj sva se pač uprla. Tako, da je sedaj kar nekaj dolžine poledenele, ker še sonce ne posveti nanjo in je na njej zvožen sneg.

Da bi pa jaz sama to kidala, je pa preveč za enega človeka. Namesto, da bi se sosedje znajdli, dali mojemu nekaj eurov za bencin, ker ima frezo, ki jo rabi dol v bloku, samo čakajo in se vozimo vsi skupaj po ledu. Ali noben ne pomisle, da rabiš bencin, če hočeš uporabljati frezo[sm=smiley29.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 11:58:31)

Žabinčica itq se se bom javla :) ampak ta teden se bol malo..me se caka dosti stvari...pa se tast ma v sredo b.day...
bo lazje drug teden k so pocitnice :)

Anonimen -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 12:31:22)

Pri vas še kaj sneži ?Pri nas pa še ne [sm=rozica.gif]

janja

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.2.2013 12:39:21)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 12:50:06)

Sej se ne pogovarjava like dons je O, pa morva... prou zarad tega ne... tud teste sem delala, k sm bla sama, ampak še vseen... ja sj upam, da je pomagal, da sva vsak dan...kljub vsem tem...

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 13:34:38)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Da bi pa jaz sama to kidala, je pa preveč za enega človeka. Namesto, da bi se sosedje znajdli, dali mojemu nekaj eurov za bencin, ker ima frezo, ki jo rabi dol v bloku, samo čakajo in se vozimo vsi skupaj po ledu. Ali noben ne pomisle, da rabiš bencin, če hočeš uporabljati frezo[img]http://www.ringaraja.net/forum/upfiles/smiley/smiley29.gif[/img]

Pa naredi ti prvi korak. Potrkaj pri enemu sosedu, pa pri drugemu in razloži, v čem je  problem. A nobeden od sosedov pa nima traktorja? Je spluženo na en, dva tri.

Naša hiša tudi stoji stran od glavne ceste, pa s tem ni bilo nikoli nobenega problema. Je vedno spluženo. Živimo na vasi in je te kmetijske mehanizacije pri vsaki hiši dovolj. V bistvu bi prej rekla, da kar malo tekmujejo, kdo bo prvi. [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/img]  Seveda to velja za vaške ceste. Občinski krak itak plužijo komunalci.

smo tudi mi na vasi z desetimi hišami. Ta sosed na konci, ki celo cesto rabi, ima traktor in kakor jaz vem tudi nekakšen plug zanj. Pri njemu je prblem v tem, da je len kot ..... Sva že večkrat poskušala pri drugih stvareh, da bi kaj skupaj naredili in si poenostavili a enostavno ne gre. Tako ali tako ga po cele dneve ni, po službi je še v enem baru blizu nas stalni inventar. In če slučajno ne more se domov pripeljati, pusti avto nižje doli in pride peš domov. Pri tisti sosedi, ki tudi uporablja to cesto, je ona sama na kmetiji, od pokojnega moža nečak, ki bo podedval grunt, ga pa nekaj dni po snegu sploh ni na spregled. In na koncu ostaneva samo še midva... Poštar pa včasih vzame zalet, da pride na glavno cesto.

Zato sta pa moji hčeri tisti hribček do glavne ceste včeraj uporabili za sankanje in smučanje[sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif] in se nista nič pritoževali [sm=jezicek.gif]

Na žalost sem šele, ko sva se sem priselila, ugotovila da so tukaj vsi za vse nevoščljivi. Mi je včasih kar žal, da sem po novem v Tuhinjski dolini doma. Je kar res, kar pravijo za njih[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]. Ampak bomo že potrbeli, saj bo tega snega hitro konec

mladika -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 14:33:09)

Hej!!

Najprej hvala punce za vse komentarje,mi bodo kake ideje prav prišle :)
No midva sva danes oba v Ljubljani,moj dela jaz pa sem šla zraven,ker mam jutri UZ ledvic,da vidijo če se je endometrioza še kam drugam razširila.In bova kar pri mojih ostala,ker je baje kr dosti snega napovedanega.Pa da ne govorim o mrazu,pr nas v Celju je blo -11 zjutri.To ni zame,jst sem bolj otrok poletja oz. toplote!!
Kar se pa "delanja" bebice tiče...uf midva sva zdele ene 2 meseca čst u izi,ker mam jst še te preiskave in [sm=sloncek.gif] res takrat ko nama paše in ne takrat ko moreva.In moram priznat,da je tale "pavza" po 3 letih prav blagodejna za mojo psiho.Se pa pri nama tak očitno sam jst psihiram moj je tak optimist,da vedno govori pa sej bo ratal,vse ob svojem času.Sam vete kak je to dopovedat eni neučakani ženski[sm=smiley36.gif]

d_m_b -> RE: Bodoče nosečke (11.2.2013 17:40:24)

No moja [sm=hudicek1.gif] je po 13 dnevni zamudi le prišla, tako da gremo v nov krog [sm=smiley1.gif]..

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.2.2013 7:41:08)

BVM1 -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 8:56:58)

[img]http://shrani.si/f/h/j1/1zShfA2k/2/12g51.gif[/img]

Bodoče nosečke v pričakovanju [sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 [sm=duda.gif], Maribor
babysmile
briljantina, 32, 1 [sm=duda.gif], Zasavje
bybyka1987, 26, 2 [sm=duda.gif], Celje
CherryBlossom
d_m_b, 21, 0 [sm=duda.gif], Ljubljana/okolica
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 [sm=duda.gif], Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 [sm=duda.gif], Koper
misssi
mladika, 24, 0 [sm=duda.gif], Celje
morskazvezdica, 21, 0 [sm=duda.gif], Ljubljana/okolica
Perzefona*
snežinkaa, 21, 0 [sm=duda.gif], Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 [sm=duda.gif], Domžale
SweetNovember
ta*mala, 27, 0 [sm=duda.gif], Šmartno pri Litiji
zoja09

Bodoče nosečke v bodočem pričakovanju [sm=rozacrtici.gif] ali [sm=modricrtici.gif]

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

darhaha84, 28, 1 [sm=duda.gif], Grosuplje
michelle1, 34, 3 [sm=duda.gif], Posavje
Žabinčica, 34, 2 [sm=duda.gif], Štajerska

SKUPAJ NAS JE: 21

[img]http://shrani.si/f/1H/ox/2BxAE6Vt/t1191.gif[/img]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 9:03:11)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1
Ding dong.  [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/img]
A imate kaj za pusta hrusta?

Lušen običaj...pri nas skoraj ne doživiš tega več [sm=smiley13.gif].

Sicer pa dober zasneženi dan. Pri nas je začelo snežiti šele zvečer, ravno ko sem šla z telovadbe je tako fajn sneg naletaval, da je bil moj sprehod do doma prav lušen. Še vedno sneži, je pa kar fajn napadalo. Pri nas pred blokom so že na vse zgodaj čistili, sem bila presenečena da so tako hitri.

Kaj boste v današnjem zasneženem dnevu? Boste kaj pustovali? Mi najbrž da ne, smo bili itak v soboto, pa še sin ima danes telovadbo tako da midve s tamalo ne bova šle popoldan same najbrž nikamor. Pa tudi so v vrtcih našemljeni, se je danes cel vesel zjutraj oblekel v svojega gasilca in mislim da bo to kar dovolj maškar. Mala si pa je že v soboto zelo pridno vlačila svojo kapico-žabico z glave, tako da dvomim da ji bo danes manjkala [sm=smiley36.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 9:08:16)

ostala samo še dva krofa, a sta trenutno rezervirana za starejšo hčerko. [sm=smiley36.gif]

V nedeljo sem jih dala na mizo in sta jih dedek in oči pojedla. No iz dveh je oči pojedel ven marmelado, ostanek je pustil. In je bil cel jok[sm=smiley19.gif]. Pa ne vem še ali so bile krokodilje solze[sm=sad.gif] ali kar niagarski. Ta bo morala iti za igralko. V trenutku se lahko zjoka, iz ene slikice v knjigici naredi celo zgodbo. Ko je v vrtcu za bralno značko morala povedati obnovo treh knjigic, je še zraven tokilo naložila, da se je vzgojiteljica samo čudila. Pesmico sem ji pa nekajkrat prebrala in jo je že znala na pamet[sm=smiley36.gif] Seveda imamo bralno narejeno[sm=jezicek.gif][sm=smiley20.gif]. Ja se je vrgla po mamici, ona jih je tudi imela vse v osnovni šoli[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Pri nas pa kidamo, oj joj jo
pa snega ne zmanjka jajaja
[sm=love.gif]

sem morala že včeraj sčistiti, da sem se lahko sploh v Domžale odpeljala. Dvakrat sem pri tem še prav elegantno padla[sm=grrr.gif]. Ja skoraj pirueta in če si predstavljate baletko z mojimi kilogrami (beri dve baletki skupaj HAHA). Še dobro, da me ni nihče videl. A boli danes kot 100[sm=smiley15.gif]

In očitno sem šolski primer ženske s pomanjkanjem progesterona. Danes je deseti dan od začetka tistih zoprnih krvavih izcedkov in se je očitno odločila [sm=hudicek1.gif], da ima dovolj skrivanja in je prišla. KONČNO!!

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 9:13:27)

In očitno sem šolski primer ženske s pomanjkanjem progesterona. Danes je deseti dan od začetka tistih zoprnih krvavih izcedkov in se je očitno odločila [sm=hudicek1.gif], da ima dovolj skrivanja in je prišla. KONČNO!!

Res[sm=zmeden.gif] Kako pa je to zoprno, mi je žal no. Kateri dan je potem sploh to, kar pozno menda?

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 9:31:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Res[sm=zmeden.gif] Kako pa je to zoprno, mi je žal no. Kateri dan je potem sploh to, kar pozno menda?

si moram že kar datume izpisat.
Prejšna tečka je prišla 4.1
prvi izcedek je bil 3.2.
no, danes smo pa 12.2

pa saj sem se trenutno kar sprijaznila, ker imam konec meseca tisti prvi posvet v neplodnostni v LJ. Vse to si bom napisala že k ostalim podatkom, ki jih imam na listu, pa bomo videli, kaj bodo rekli. Je pa zoprno, ker moram vedno paziti, da imam s seboj dodatne vložke, tampone. Saj same veste, kako stara kri začne smrdeti[sm=smiley11.gif]

briljantina -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 19:40:41)

Pozdravljene!

Pri nas smo že dni v postelji, driskamo in bruhamo[sm=smiley13.gif]. Sin je zbolel, zdaj pa upam, da ne bo prešlo name. Tako je šel torek in pustno rajanje v vrtcu letos mimo... Glavno, da se moj mišek pozdravi.

Kako ste ostale? Berem, da [sm=hudicek1.gif] prihaja na obisk... Pa naslednjo rundo. [sm=smiley36.gif] Moja se naj ne bi prikazala naslednji ponedeljek. Torej čez slab teden.. hitro je šlo okrog. [sm=bravo.gif]

Uživajte v teh prelepih snežnih dneh, kljub temu, da nekatere posegate po lopati. Malo telovadbe pa tudi ne škodi, a ne? [sm=smiley1.gif]

Pozdravček

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 20:44:31)

Briljantina, me sva spet bliz... tko in tko :D Moje ne bo v torek[sm=smiley36.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 20:55:41)

in moje ne 22.2. :) ceprov mislim da bo prisla na obisk...cedalje tezje se je za odklopit[sm=smiley19.gif]...ne sme pridit in ne bo je....razlog:[sm=duda.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (12.2.2013 21:19:49)

Dober večer.

Jaz sem pa glede na prejšnji teden sklepala, da vas ne bom utegnila niti prav brat, kaj šele odgovarjat, pa vidim da smo zgleda vse ta teden bolj odsotne [sm=smiley36.gif]...ali zasnežene [sm=smiley36.gif]...Tu pri nas je prava zimska pravljica ko skozi okno pogledaš...

Briljantina, ta*mala, bybyka navijam za male škorpijončke [sm=bravo.gif].

Lahko noč in lepe sanje...

Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>