RE: Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 9:41:00)

ja jaz mam tudi obcutek da ta mesec nismo spet ne uspeli vse spremembe so odsle :S
zdaj se ne pocutim nic kaj drugace kot standard pred [sm=hudicek1.gif] edino tecna sem pa res na3 :)
sicer se imam vedno upanje da je v ponedeljek ne bo....
je pa drgace to moj 3 krog,hcerka je prisla po dveh nezascitenih odnosih cist nenacrtovano,sin je trajal leto in pol,tudi verjetno zato ker sem imela zdravstveno ginekoloske probleme...in poseg LLetZ...nato tri mesece cakanja in prva doza klomifena in v prvo zagrablo....sicer so poleg zdrvja se vrjetno pri sinu bli drugi dejavniki vec kg in kadilka...seveda sem potem prenehala takoj k sem zagledla plusek....no danes pa je kg manj,zdravstveno naj bi bilo vse ok,nekadilka,in celo prvic jemljem ze od zacetka poskusanja elevit :)

upam da bom cimprej zagledala [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif] in da ne bo spet trajalo ..."tako "dolgoo...vem da se nekatere se dlje trudijo....definitivno pa z klomifenom nocem vec zanosit...
sem pa stara 25 in pol...moja sonckadoma pa 6,6 in 3,6 :)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 9:46:49)

Meni je božiček prinesel [sm=hudicek1.gif], ki sem jo tokrat vesela... sem res upala, da se ne bo zavleklo, tako kot pri nekaterih po ss...je razlike samo 2 dni od običajnega ciklusa[sm=bravo.gif] čist vesela... zdj pa čakam da G začne delat (zgleda ma dopust), ker moram na pregled nekje med 12-14 dnem ciklusa, da pogleda, če mam vse oz. da nimam kaj viška[sm=jezicek.gif] pol pa akcija, če bo vse tko k mora bit[sm=smiley1.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 9:53:56)

ooo drzim pesti da bo vse ok...da cimprej zagledas [sm=rozacrtici.gif]
jaz sem danes samo eno....torej je bil negativen...jaz sem vedno tko neucakana da verjetno se bom kaksnega do pondelka nardila....ceprow mam obxutek da bo [sm=hudicek1.gif]

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 10:03:50)

bybyka, meni je novembra test pokazal šele nekaj dni po izostanku M... tko da ne bit tok neučakana[sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.12.2012 11:26:02)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 11:26:10)

heheh ja upanje je res se ja [sm=smiley1.gif]

bybyka_1987 -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 11:28:31)

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

bybyka - ja, res, zakaj si tako neučakana? Če niti [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/img] še nisi dobila, oziroma vsaj počakaj, da izostane, pa potem naredi test. Vmes pa se ne obremenjuj toliko. Zase lahko rečem, da sem v celem svojem življenju naredila samo štiri nosečniške teste, ravno toliko, kolikokrat sem bila tudi dejansko noseča. Pri meni je vedno zanesljiv pokazatelj izostanek [img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/img]. Vem, da včasih tudi ta spodleti, ampak to so res redki pojavi.

ja pri hcerkici sem jo mela redno 2 meseca isto mocno in obilno kot ponavadi,je bla en mesec celo 2x po teden dni....3mesec je pa bila en dan in izredno sibka grem dohterci in ja nardima test +...cas nosecnosti 10t5d [sm=smiley1.gif] pr sinku pa ze takoj izostala :)

Perzefona* -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 15:15:23)

Še ena med vami, ki čaka [sm=rozacrtici.gif] / [sm=modricrtici.gif] [sm=smiley16.gif]

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (27.12.2012 21:30:34)

Hej, meni spet! danes to polje za odgovor ni hotelo odpret fulll dolgo. Vmes že obupam, preden uspem kaj napisat [sm=smiley13.gif].

Sem vas prišla le na kratko pozdravit, ker je že pozno, imamo pa jutri en tak zelo deloven dan, tako da danes ne bo nič kaj veliko od mene... Sem pa bila presenčna da se vas je v teh dneh, ko me ni bilo tukaj toliko nabralo [sm=bravo.gif]. Dobrodošl vse nove [sm=smiley1.gif] Perzefona, ta*mala, bybyka in anonimna (milim da nisem noben pozabila).

Vsem želim lep preostanek praznikov in veliko dobrega v novem letu, pa čim prej kak [sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif], ko začnte delat na njem...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (28.12.2012 7:44:03)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (31.12.2012 14:01:46)

[img]http://img10.glitterfy.com/graphics/344/Happy_New_Year-mice.gif[/img]

Staro leto se počasi poslavlja, novo pa že vztrajno trka na naša vrata... Želim vam, da bi bilo leto 2013 najsrečnejše, najuspešnejše, polno optimizma, z veliko nalulanimi pluski, polno dobro izkoriščenih plodnih dni, veliko veliko seksa iz ljubezni in polno izpolnjenih želja. Naj vam prinese obilo zdravja, veselja, predvsem pa, da najdete srečo v majnih stvareh. :-)

Lepo praznujte!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.1.2013 22:25:42)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.1.2013 22:45:08)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (3.1.2013 19:00:26)

ojla [sm=smiley36.gif]
Ja, ja... novoletne zaobljube... js bi tud mogla nehat tok jest, pa nehat kadit, pa več pit... pa še kej. Pa se ne morem še zbrcat... Po drugi strani pa, zakaj bi hujšala, če se mislem itak zredit[sm=jezicek.gif] No, jutr mam dohtarja, pa bomo vidl, kwa bo povedu...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.1.2013 0:16:17)

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (5.1.2013 19:57:24)

Pozdravljene v 2013.

Ker me še v tem letu ni bilo tukaj, naj vam najprej zaželim uspešno, zdravo, veselo, veliko nasmejanih trenutkov in dni. Pa seveda [sm=rozacrtici.gif] [sm=modricrtici.gif] ne sme manjkat letos :).

Mi smo silvestrovali kar doma, se imeli zelo lepo, otroka sta oba prespala, samo sin se je ob polnočnem pokanju malo zbudil, ampak potem hiro nazaj zaspal. Čez dan pa smo se potem malo v termah namakali in plavali [sm=smiley1.gif].

Zdaj pa smo že nazaj v vsakodnevnem ritmu...imamo kar nekaj dela, ker nekj po malem po stanovanju prenavljamo, tako da nam ob dveh malih sončkih ni niti malo dolgčas...

Zaobljub je nekaj, načrtov pa tudi, upam da mi/nam zastavljeno tudi uspe-no, vsaj začeti želim določene stvari preden začnemo aktivno načrtovati tretjega, kar bi naj bilo predvidoma poleti (čeprav morem priznat da me že zdaj včasih na trenutke zelo daje).

Kako ste kaj ve...smo spet malo potihnile.

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (7.1.2013 10:10:13)

Ojla[sm=smiley1.gif] kako ste kej?[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2013 14:51:53)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (7.1.2013 15:20:02)

Hehe, sej je pica lahko tudi zdrava... jas kadar sem na dieti naredim polnozrnato testo, ful tanko, pa kako zelenjavo gor pa bl mal sira zase... pa navadno za mojga...

Dons sm pa dopoldne sadje (!no ja, dve jabolki), zdl za kosilo imam sir za žar, + zelenjavo + polnozrnat toast, popečen... za večerjo isto, sam pol manj pa brez toasta...

Plan je bil sprehod zdajle, pa se mi zdi, da sm že zjutri dost migala... se mi ne gre v ta dež...

Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (7.1.2013 17:07:05)

Hej, pri nas pa snegggg [sm=bravo.gif]. Že cel dan sneži, no zdaj se je malo umirilo. Me je prav v dobro voljo spravilo to danes, ko me že po malem pms daje. Sva se z hčerkico veselo zunaj sprehajale [sm=smiley1.gif]. Tako rada imam sneg, tako lepo, mirno in spokojno je potem vse naokrog.

Ta*mala in Michelle obe hujšata? Jaz sicer tudi, ampak tako po malem, morem samo par kil dol spravit kakšne 3 ali 4 (pazim na prehrano in hodim na aerobiko, ki jo imam ravno danes zvečer). Ti prazniki pa niso ravno dobro deli temu hujšanju. Ampak Ok, so kile bolj ali manj na istem ostale, kar je tudi vredu, samo da niso gor šle. Mi pa je vajin današnji jedilnik zelooo všeč in pizza in sir pa zelenjava. Mmmmm,sta mi prav lušte naredile. Jutri bomo mi verjetno tudi kaj bolj svežega, kakšno zelenjavo ali solato, pa še nekaj za zraven. Imamo vsi zelo radi.

Lep večer še punce, jaz počasi šibam migat [sm=smiley1.gif].

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (7.1.2013 19:52:36)

Ja, sej tud zdrava hrana je lahko dobra... men sploh ni panike jest zdravo... bolj mi je panika jest redno in pit redno in migat redno... me pa že zdl neki mišice bolijo, tko da upam, da bom jutr lhk zdržala da me ne bo minil, k sm dons mal pretiravala... [sm=smiley36.gif]

no, pri meni je bil za večerjo še en košček sira in češnjev paradižnik - greh je bil pa en kos pz toasta[sm=smiley1.gif] se bom popravla...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2013 7:40:58)

ta*mala -> RE: Bodoče nosečke (8.1.2013 8:45:32)

ja, ja...pudarek na MALO. mene pa orng boli vse, dons še bolj... tko da bom vidla zdl kok bom lohk nardila... upam da vsaj un pou urni program... pa mal bl na izi, ker je že po stopnicah it dons zlo težko... sj drugo me še ne boli tok, najbolj stegna, tko spredi, jao... ampak bom stisnila zobe pa probala zdl eno akcijo...
plan hrane za dans - po telovadbi sadje, pred kosilom še enkrat sadje, za kosilo rjavi riž, zelenjava in solata - rdeča pesa, za večerjo pa še mičken riža pa zelenjave.
če mi bo dons ratal ob treh nehat delat, bom šla pa res mojmu nasprot, da grem še mal na luft. včer sm bla prepozna...
zvečer treba pa še seksat[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2013 9:14:34)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.1.2013 9:17:35)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>