evcy1411 -> RE: Bodoče nosečke (13.1.2013 19:17:38)
|
Žabinčica- ja to je moj roj datum :) Michelle 1 in ta*mala ja moje hujšanje je potekalo leto in pol. Hujšala pa sem tako, da sem v prehrano vključila veliko beljakovin, ki grdijo mišice. Pri hitrem hujšanju je posledica, da zgubimo mišično maso, kar pa ni teža. Kot prvo sem črtala bele pšenične izdelke. vse jem večinoma polnozrnato (čeprav se kruhu vseno izogibam in rajši jem polnozrnat prpečenec- poješ manj). pomembno pa je da si razdelimo obroke na 4-5 obrokov, v razmiku 2-4 ur. Moj jedilnik vsebuje veliko solete, lahkega sira, veliko cotage chease, kosmiče za zajtrk, piščančjega fileja, tune, naredim si tudi palačinke iz polnozrnate moke, mleko 1,6. Kosilo lahko naredite na tisoč in en način. jaz mam največkrat solato z piščancem, lahko čisto piščančjo juho z korenčkom. seveda se tudi pregrešim, ampak tisti dan pač pijemo malce donata :) .Čeprav pravijo da moramo pri hujšanju pojesti veliko sadja, se v zadnjem času to kaže ot velika greška. Sadje ima namrek veliko sladkorjev, ki so težko prebavljivi, pa še ta sladkor nam povzroča obloge na trebuhu. pred tremi leti, če bi mi kdo ponudil kavo, bi mu rekla ti si ja nor. zdaj pa pijem vse brez sladkorja :) . res se splača izogibati sladkorja. pijem od 2-3 litre vode ali zelenega čaja na dan. drugače pa delam predvsem enostavne vaje ki jih lahko delam doma in ne rabim hodit v fitnes. meni je na ta način uspelo. aja izogibam se tudi cvrtju in čim manj oh. lahk dam tudi linke vaj katere delam. no zdaj pa sem se malce razpisala ;)
|
|
|
|