mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (22.1.2013 8:37:40)
|
danes je pa odprlo v prvo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Upam, da bom odgovorila vsem; Mladika, ja prvi posvet imam v Ljubljani, ampak do 28.2 je še kar dolga doba. Kakor vem, so te stvari samo v LJ in Mb. Ne me pa držat za besedo. žabinčica: Snovik imam čez hrib, a tam še nisem bila, priznam. Terme zelo hvalijo, da imajo veliko raznih rekvizitov in takega, tako, da mislim je tudi za otroke zanimivo. Za več informacij bom vprašala kolegico in javim naknadno Ko sem prejšne leto hodila 4 mesece v službo, sem bila bolj spočita kot sedaj. In res je greš vsaj malo med ljudi. A kaj ko je naš vrli direktor selil proizvodnjo v Srbijo, del proizvodnje, ki je ostal pa ni dovolj velik za vse. A se mu že maščuje. Baje so mu doli pokazali, da so iz drugačnega testa kot smo mi Slovenci. Če ne daš plače, kar hitro nehajo delati in se uprejo. Sem pa opazila, da me delavke očitno še niso pozabile. Ko je bilo po novem letu govora, da je iz našega konca umrla deklica, stara dve leti (toliko bo Katja čez slaba dva tedna), so se takoj spomnile name, da se to ni slučajno naredilo meni. Tudi pri nas spet sneži. Upam, da bomo imeli cesto normalno prevozno, da grem lahko popoldne inštruirat. Ja vsak denar prav pride v teh časih.
|
|
|
|