ronja -> RE: Rada bi se zahvalila (6.12.2012 13:42:22)
|
Se še jaz pridružujem: - uškinimami, kjer je Miha Klavž pustil nekaj še za naše male in poslal k nam:) Pravljice obožujeta, arašidov že pol manjka... pa še za marsikaj;) - mateyki za kombinezonček in žabice lani - ankici za ful dober pekač - lubijev omiljeni (že zaradi volumna:D) - MILENI in Vespazijan za koščke usnja:) - to še nedavno, uporabljeni že 4x, pa se sezona še niti začela ni dobro:) ja, vem, slikice... bojo, obljubim! - kasiji za plastelin in barve za tablo - tega bo najbolj vesel oči, ko mi enkrat končno uspe uredit njegovo omaro z orodjem:D - scorpiogirl za čipko - smo navsezadnje le delale zimske škratke:) - poročilo še pride, ja... enkrat.... - snežkici za korund - veselo uporabljam blazinice za bucike že celo leto:) - tudi še čaka poročilo... - pa skuštrani, ki mi bo danes pripeljala cel žakelj stiroporkotov, da mi jih ni treba hodit kupovat v Laško:) - čežani za slikice, ki so bile namenjene malemu, pa sta se z njimi igrali malidve:D - vsem ki mi "držite palčeve", da najdemo kaj fajnega za preselit se[sm=smiley36.gif] Pa ziher sem še katero pozabila, pa bo zdaj žalostna. Ampak sem vsem hvaležna, samo moj spomin za nike je bolj črviv, pa še glihkar je pozvonilo[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|