Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ja, dejmo postavit ob dejstvo, da nekateri privzgajajo otrokom drugačen odnos do denarja kot ti, dejstva ki nimajo veze s smiljenjem teh dveh otrok, kot so npr. pretepanje otrok, pa dejmo še pedofilijo, pa umore in mučenja otrok, pa še kaj - in potem primerjajmo to na banalen način, kr tko mal, da bo še bolj maloumno in ne bo mel veze s tem da jaz kar naenkrat po vaše želim tem otrokom slabo. 1. Ne govorimo o odnosu do denarja ampak o obcutkih otrok. 2. Banalno je (in to v najslabsi mozni meri), da ne dojames sporocilo svoje izjave in opravicevanja s kulturo (btw: kako se to primerja na banalen nacin?) 3. Popolnoma vseeno je kaj ti tem otrokom zelis - na sreco... sej, če nočeta razumet kaj jaz hočem povedat s svojim mnenjem, fajn. sam ne mi podtikat, da hočem ali želim tem otrokom slabo. Prav dobro razumem kaj zelis povedati in zato sem zgrozena. Zdi se mi pa, da ti sama najbolje ne ves kaj izjavljas. Upam, da tvoje besede ne odsevajo zvesto tvojih misli in da zgolj ne znas kako se dobro izraziti. torej, še vedno čakam da slišim kaj je to slabega kar jim želim??? če sta sposobna pisat vse drugo, bi lahko odgovorila tudi na ta del. tko, mimogrede. ne rini me zraven. sama rasciscuj s tistim, ki ti je to ocital.