ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: pelin Meni se tudi smilita...velikokrat so otroci takšnih slavnih, vplivnih...razvpitih staršev v bistvu veliki reveži... Bum kar podpisal ! :) Tudi jaz. Otroci niso nič krivi, komu se rodijo: niti če se staršem, ki rajši kupujejo čike kot njihovo malico, niti če se nekim slavnim, ki kradejo ali karkolipač slabega delajo - v obeh primerih se mi zdi, da je otrok oropan nečesa, kar se mi zdi, da bi morala bit pravica vsakega otroka: da se mu ni treba sramovat svojih staršev. So stvari, ki ti jih denar ne more kupit. Vse, ki pravite, kako je vse fino fajn, če majo starši (ali stari starši) denar in kako potem otrok nič ne trpi, predlagam, da si preberete knijgo Sram - tam je recimo zgodba avtorja knjige, ki ga je bilo sram, ker je bil tako reven, bil pa je prijatelj na faksu s sošolcem, ki je bil zelo bogat - in ta se je zelo sramoval tega, da je bogat, da ima njegov oče denar in da tega denarja verjetno ni čisto pošteno dobil... Bilo mu je tako grozno, da niti približno ni mogel nič uživati v vsem tem denarju. Ne sodit otrok po starših! Dajte jim vsaj možnost, da so drugačni! Kdo pravi, da jim je vseeno? Kateremu otroku pa je vseeno, kaj o njem mislijo sošolci in prijatleji? Ma, tile komentarji se res berejo zelo plitko... Mi je kar hudo, ko to berem - kao, sej majo dnar, bojo že kupili vse... Ko da lahko kupiš to, da se tvoj otrok dobro počuti, pa da ga ni sram! Čeprav ni nič sam narobe naredil (otrok mislim)... Ankica, se pa strinjam glede zokija in tega, da morajo otroci, ko so odrasli ipak počasi začet svoje sranje sami popravljat... Ampak to nima veze s pravimi nepolnoletnimi otroki! Ni čisto tako in ne vem, zakaj bi privoščli slabo kateremukoli otroku. Podpis! Pa kako ste lahko taki do otrok? Smilijo se mi vsi otroci, s katerimi se slabo dela, pa ne glede na to, v katerem smislu.