zmedena...
|
hej, hej, evo vstala od mrtvih Poročilo s pregleda... Torej, zaenkrat je prazna vrečka, vendar je le ta primerne velikosti. Do oploditve je prišlo očitno malo kasneje in tako sem sedaj 4-5 tednov noseča, zato še ni zarodka. Je pa reku, da ne razume, kako mi je lahko dr. v dežurni dal tok močen antibiotik brez posebnih preiskav in UZ-ja ledvic. Skratka, zaenkrat ni komentiral prav dosti, pod nujno me je poslal k genetiku, katerega imam v sredo, potem pa traja par dni, da dobim izvide. Kontrolo pri G imam 13.12., ko naj bi se vidlo kaj več. Iskreno povedano ne vem ali sem kej pomirjena sploh, glede na to, da me čaka genetik, ki bo povedal kakšna je stopnja tveganja, ne poda pa odgovora kaj narediti. Zvija me, ko pomislim, da je lahko potem na tebi, ko se moraš odločit :S Dobrodošle vse nove čvekice Kar se pa tiče tega, da bi povedala...doma nisva še povedala, ker sva rekla, da bova počakala prvi pregled, glede na ss v zadnji nosečnosti. Tak namen sem imela sicer tudi v službi, glede na to, da me je pa šef malo hecal in tudi direktno vprašal, če je že kej, pa nisem mogla lagati in sm pač rekla, da se bova na to temo vsedla čez cca 14 dni ko bo za mano pregled. No, tako zdej ve, da sem noseča, je pa to najina skrivnost zaenkrat. Kar se tiče tega, da gre lahko tudi kaj narobe...ja, res je, vendar se mi glede na stanje v naši firmi zdi pošteno, da vejo, ker lahko na ta način nekomu 'prišparam' delovno mesto. So pa tudi za prejšnjo nosečnost vedeli, ker nisem mogla več skrivati trebuha, pa ni bilo zato nič kaj groznega potem.
|