_sonček
|
Ni za kaj punce, upam, da vam prav pridejo, pa da b teh prehladov čim manj Jaz za N ne mislim tako hitro povedat, po nuhalni, nič prej, domačim pa bom verjetno povedala okoli Božiča, da jim malo praznike polepšam bom pa tamalmu naročila majčko "avgusta bom veliki bratec" in ga to oblekla, pa da vidimo kdaj bodo opazili samo še moram naročit, najdit kje to delajo, bom malo po internetu pogledala... Glede vode, jaz spijem kar nekaj, v večini navadno vodo iz pipe, doma pa kuham čaj, nesladkan in to pijeva s tamalim...spijem pa kakor kdaj, ene 1-1,5 l/dan. Kaj pa folno, ste že začele jest? Jaz sem v prejšnji N jedla centramed mami, pa bom verjetno tudi sedaj, čeprav G bolj Femibion ali pa Elevit priporočajo, vsaj moj G zmedena dobro opravi na pregledu! Jaz ga imam tudi danes, slučajno, imam redni pregled, pa še pogledala bo, če je vse ok, sicer videlo se še ne bo nič, ker sem šele dobre 4 tedne noseča Koliko ste pa kaj stare, če ni skrivnost? Aja, pa če katera zna narest seznamček, bi blo kar fino...jaz sem se nekaj mučila, pa ne znam